2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046391 بازدید | 684511 پست
امروز بی بی زدم منفی بود،،منم شروع کردم بخوردن دارو گیاهی،،قطره ویتاگنوس گرفتم با تخم هویج وپنیرک دم ...

عزیزم اگر داری برای انتقال یا میکرو آماده میشی داروهای گیاهی رو دیگه نخور بذار به روال خودش بیاد، نهایت فعالیتت رو زیاد کن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم خدا رو شکر، پسر خودت خوبه؟  گلم ده هزار!!!! مطمئنی؟واسه من نوشته 1000 هفته ایی دوب ...

زينب جون ويتامين امگا رو از چند هفته شروع كردي ؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
آره عزیزم  ببین بیمارستان صدر به آفرین دو تا ساختمان جدا داره  شماره یکش دقیقا توی خی ...

منم اتفاقا دفعه اول رفتم بیمارستان‌ش، گفتن باید برم کلینیک که دو خیابون بالاتره

ولی خیلی زور داره واسه دو قلو انجام نمیدن 😔😔😔 اخه کسی که دو قلو داره حمایت لازم داره باید تخفیف هم بگیره نه دو برابر هزینه بده

سلام دوستان.

اومدم کمی باهاتون صحبت کنم. من این ماه تخمک اهدایی گرفتم و فریز شد. متاسفانه از 5 تخمک فقط دو تا جنین برام موند. الانم تعهد گرفتن که در صورتی که موقع خارج کردن از فریز اینا خراب شد اعتراضی نداشته باشیم. به نظرتون ممکنه اینارو هم از دست بدم؟ آخه خیلی هزینه کردم. دلم می سوزه. کسی می تونه منو راهنمایی کنه؟ بعد بهم گفتن برای انتقال ماه بعد روز 2 پریودی برم . کسی هس که برام توضیح بده چی میشه؟ راهنمایی میخوام. ببخشید

هنوزم چشمای تو مثل شبای پرستاره ست ، هنوزم دیدن تو برام مثل عمر دوبارست، هنوزم وقتی می خندی دلم از شادی می لرزه، هنوزم با تو نشستن به همه دنیا می ارزه
خونه تکونی دردسره..خونه منم کثیف شده .درو دیوار باید دستمال کشیده شه.فرش و پرده شسته شه..ولی کیه که ...

به نظرم یه زنگ به مادرشوهرت بزن بگو من حالم خوب نیست بی زحمت بیا زحمتش رو بکش. همیشه شعبون یه بارم رمضون!!!

بدجنسم به نظرت؟!

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
خیلی متاسفم عزیزم  ان شاالله طبیعی مامان بشی

سه ماه ديگه باز ميرم برا انتقال، رحمم خيلي سرده احتمالا براي همينه تا الان باردار نشدم و انتقالمم منفي شد، الان تو يه تاپيك خوندم بادكش رحم خوبه