2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046273 بازدید | 684508 پست
قربونت😘 خدا از دهنت بشنوه پاییز جون، خیلی دلم میخواد این سری مامان بشم درسته بازم جنین دارم ولی همه ...

مثبت مثبت فکر کن 

من که امید دارم چون دیدم تو این مدت خودت اماده میکردی .پس توکل به خدا کن 

منم دیشب با همسرم صحبت کردم و قرار شد این ماه که پریود شدم بریم برا انتقال دوباره.میخوام همون کارهای که قبلا انجام دادم دوباره تورا کنم ..البته عزیزم من دفعه ی قبل ویتامین دی رو مرتب نمیخورم اینبار شروع کردم مرتب به خوردن..همینطور خواستم  ژل رویال بگیرم قرص گیر نیاوردم گفتن فقط عسلش موجوده. 

دیگه خلاصه رفتم تو فکر و شروع یه دوره ی دوباره 

هرچند دفعه ی قبل بی بی چکم مثبت بود اما خودم فهمیدم چرامتفی شدم اشتباه از خودم بود ترخینه ایی که خوردم تند بود وهیچ وقت خودم نمیبخشم بخاطر این اشتباه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همگی  دوستای گلم ممنون میشم جواب سوالم رو بدین واسه پانکچر حتما باید پزشک خیلی حاذق ب ...

عزیزم منم کیست اندو داشتم دکترم خودش بود

قبلش بهت مترونیدازول تزریقی باید بدن برای پروفیلاکسی

دو شب قبل شیاف بتادین باید واژینال بذاری. 

روز عمل هم شستشو واژینال نیاز داری

دوستای عزیزم اگه همراهی کنین همه مون یه آیه الکرسی یا چهارقل برای مونا جونی بخونیم. بدجور نگرانشم س ...

من خوندم مونا جون بیا خبر بده از خودت🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
خیلی لطف داری زینب جان

عزیزم الهی که جواب صبرت رو خدا به بهترین شکل ممکن بهت بده❤❤❤

من دوبار منفی شدم واقعا اذیت شدم، ببین شما چقدر سختی کشیدی 

الانم برای بار سوم انتقال دادم روز هشتممه نمیدونم دیگه مامان شدم یا نه

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
ممنونم زینب جون، شنبه با دوز ۱۵۰ تزریقش کردم، تا چهارشنبه که سونو بشم. مرسی که دلسوزی کردین و جوابمو ...

خونه خودته عزیزم خوشحال میشم کاری بتونم بکنم

فقط سوال فوری اگر دارین اسمم رو صدا کن تا آبی بشه زودتر می بینم 

بقیه رو برای اینکه قاطی نکنم به ترتیب میام جلو

انشاالله این سری دیگه مثبت بشی عزیزم راستی سریه قبل جنین سه روزه انتقال دادی یا بلاست؟ من روزی که ...

دوتابلاست بودن و یکی هم رو بهم‌نگفتن چه گریدی بود همون سه تا رو که ذوب کردن انتقال دادن ..منم دوتا بسته ی دیگه دارم ..همسرمم دیگه قبول نمیکنه عمل تسه رو انجام بده و شانسم به همین دو بسته امتحان میکنم 

سلام بچه ها من نتوکستم تحمل کنم رفتم آزمایش دادم روز یازده انتقال بتام شد ۱۵/۵ گفت مشکوکه چی میشه حا ...

عزیزم مبارکت باشه انشاللله باردوری خوب زود دادی

فقط هوا الودس اب زیاد بخور تو خونه و یکم پیاده روی داشته باش هر روز ولی کار نکن زیاد🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
مثبت مثبت فکر کن  من که امید دارم چون دیدم تو این مدت خودت اماده میکردی .پس توکل به خدا کن&nbs ...

پناه بر خدا😘😘😘

اتفاقا من قرص ژل رویال گرفتم راستش ترسیدم ژلی که میگیرم اصل نباشه آخه آشنا نداشتیم که مطمئن باشه

آره راست میگی این بار حواست باشه آخه میدونی ماها که اینقدر سختی میکشیم باید بیشتر مواظب باشیم ولی خب دیگه بهش فکر نکن خواست خدا اینجور بوده انشاالله برای این سری مراقب باش

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...