2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046394 بازدید | 684511 پست
وای عزیزم..ان شاالله مامان شدی رفت ...خیالت راحت باشه.... برات از صمیم قلبم دعا میکنم 

قربونت😘 خدا از دهنت بشنوه پاییز جون، خیلی دلم میخواد این سری مامان بشم درسته بازم جنین دارم ولی همه ی امیدم به همیناست میگم اگه اینا نگیره دیگه باید چیکار کنم😶😶😶

شما چیکارا کردی این مدت؟

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بی بی چک🍳🍳🍳🍳 و ماهیتابه آنا با اینا جمله سازی کن ببینم

واي زينب جون خدا حفظت كنه تو اين شرايطي كه هروز دارم خون ميبينم خنده مياري روي لبامون 😘🤣🤣🤣

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
منم کم کاری تیرویید دارم ولی سه چهار روز پشت سر هم سالاد کاهو و کلم خوردم بیشترم بخاطر روغن زیتون چو ...

نوش جونت 😉😉😉

همش میخوام فست فود رو ترک کنم یادم میفته مخترع کنتاکی بالای 90 سال عمر کرد میگم بی خیال عمر دست خداست🤭🤭🤭😂😂😂قشنگ بهانه تراشی و وسوسه شیطان 

نسیم  جان از مرکز اصفهان راضی بودی ؟؟ واسه دارو و سیکل درمان دقتشون خوبه ؟؟ یا باید خودت یادآ ...

مناز سال ۹۴ تا ۹۷ مرکز اصفهان درگیر این کارا بودم و پارسال انتقال ناموفق داشتم. بیمار ویژه دکتر کلانتری و احمدی بودم و پیش کس دیگه نوبت بهم نمیدادن اما با این که من بیماری قلبی داشتم و جراحی قلب باز شده بودم فوق العاده بیدقتی کرد دکتر کلانتری و بعد تخمک گیری رحم و ریه هام آب اوردن وحششششتناک ....کلی ازم تعهد مهظری گرفتن که هر اتفاقی برای خودت و جنینات افتاد پای خودت و به ما مربوط نیست اما دوبار خرباکاری کردن

۱) دارو بهم داد دکتر کلانتری بهد روز ۱۳ پری سونو کرد گفت: اااا دخترم! فولیکول رها شده! برو سیکل بعدی دوباره باید از اول شروع کنی 

(این درصورتی بود که من دارو برام ضرر داشت و بیخودی بهم دارو داد.)

۲) سیکل بعدی صبح روز انتقال من لباس اتاق عنل پرستار اومد گفت آقای دکتر نصر(متخصص جنین شناسی) خودت و شوهرتا باهم کار داره. رفتیم پیشش گفت شما فرار بوده امروز جنین ۵ روزتونو انتقال بدید اما متاسافانه من امروز دیدوم جنینتون تقسیم سلولی ۳ تایی کرده و سقط میشه. شرمنده ببخشید اینطور شد. گفتم بهش خب اقلی دکتر جنین ۳روزمو انتقال بدین...گفت نمیشه داروهایی که مصرف کردی قابلیت جنین ۵روزه را داشته. حالا اشکال نداره من مینویسم تمام سونوهاتو رایگان انجام بدی.

(اینجا باز من دور دومم بود که دارو مصرف کرده بودم و بیفایده شد)

و در نهایت برای سومین بار بود که من دارو مصرف کردمو منفی شد نتیجه

🌺خدایا!  اول قسمت همه کن، بعد قسمت من...🌺
هنوز نگوفتم تا شب برم بگيرم شوهرم سريع رفت سركار اما تامين اجتماعي ٩٠ درصد رو قبول ميكنه ويالي ١١٠ ه ...

والا من تا حال نگرفتم ولی سابقه ی دوبار سقط دارم دفترچه ی منم تامین اجتماعیه .چقدر فرق داره تایید و بی تاییدش.

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
توکل به خدا  خیلی به یادتم شاید همیشه نگم ولی همیشه تو ذهنم هستی

خیلی لطف داری زینب جان

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیزم یک نوع آمپول تحریک تخمدان هست که از مشتقات fsh به حساب میاد و طولانی اثر هست معمولا تا یک هفته ...

ممنونم زینب جون، شنبه با دوز ۱۵۰ تزریقش کردم، تا چهارشنبه که سونو بشم. مرسی که دلسوزی کردین و جوابمو دادین، باز سوال داشتم مزاحمتون میشم.⁦❤️⁩⁦♥️⁩

باید ایستاد و فرود آمد بر آستانه دری که کوبه ندارد.
سلام به دوستان خوبم .منم برا ماه جدید تصمیم گرفتم دوباره انتقال بدم...دوستان ممنون میشم راهنماییم کن ...

انشاالله این سری دیگه مثبت بشی عزیزم

راستی سریه قبل جنین سه روزه انتقال دادی یا بلاست؟

من روزی که رفتم برای انتقال موقع انتقال از جنین شناس پرسیدم چندتا جنین انتقال دادین گفت سه تا، میخواستم بال دربیارم آخه من 15تا جنین دارم که نوشتن 5بسته، منم گفتم هر بسته میشه سه تا دیگه، تو دلم گفتم عجب جنینای خوبی دارم که هرسه تاشون به بلاست رسیدن بعدا موقع ترخیص برگه فریزو دادن دیدم نوشته 6تا جنین ذوب کردن سه تاش بلاست شده یه کم حالم گرفته شد ولی خب بازم خداروشکر سه تاش موند

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
نوش جونت 😉😉😉 همش میخوام فست فود رو ترک کنم یادم میفته مخترع کنتاکی بالای 90 سال عمر کرد میگم بی ...

اون فقط مخترع بود نه اینکه خورنده kfc😎 دیدی فوق تخصص مو خودش کچله و فوق چشم خودش عینکی😂😂😂😂پس دیگه نخور این فست فودای ایران رو😉

منوسر پسرم چقدر کالباس خوردن واییییی اما نه تو وطن چون اگر اینجا اونقدر میخوردم خودم و بچه مرده بودیم😂

وای که من عاشق کینگ برگر و کی اف سی هستم

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،