2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046709 بازدید | 684539 پست
حالا دکتر عفونی به من گفت 4 تایی بزن این هفته از دکترم میپرسم ببینم خیلی نگرانم نزدم

والله دکتر عفونی ما میگفت نزنین بیشتر به نفعتونه البته اون موقع باردار نبودم. منم حرفش یادم مونده و نزدم واقعا میترسم عوارضش بیشتر از فایده اش باشه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گلم بی و آ واقعا در عمل فرقی ندارن  اینجا یه عالمه مامان با گرید بی داشتیم تقریبا اندازه گرید ...

چقد ازحرفاتون انرژی میگیرم عزیزم ممنونم

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
يه زنه اومده بود ٣٣ تا جنين

انقد دلم میخواست حداقل 20 تا جنین داشته باشم. میدونم هایپر میشما اما دلم میخواست. اما ذخیره ام 1/7 میدونم نمیشه

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

دوستان ازبین دکترنصر صاحب کشاف ملک منصور اقصی و طرازی و عارفی کی بهتره؟ خودم نظرم رو نصره

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
امیدم بخدا....در هر جایی که هستیم باید بگیم شکر چون ممکن بود شرایط بدتر باشه... عزیزم ما اول راهیم ...

روحش شاد خدا رحمتش کنه

واقعا جای شکر داره که تشخیص میدن من همون پارسال هم که پسرم و مجبور شدم سقط کنم گفتم خداروشکر تشخیص دادن اگر دنیا میومد و این مشکل و داشت هم من زجر میکشیدم هم خودش

توکلمون  اول دوم سوم و در اخر به خدا هست تا خدا چی بخواد برامون ان شاالله که خیره

چه کار خوبی کردین pgd  رو انجام دادین جایی که من میرم انجام نمیدن گفتن لازم هم نداری!!! فکر کنم ...

بله واقعا خوبه من شیرازم 

خب اگر مشکل خاصی ندارید لازم نیست ما زوج مینور هستیم هر بارداری۲۵ درصد امکان داره بچه ماژور متولد بشه و بخاطر همین ما pgdکردیم و با روش ivf خواستیم باردار بشم وگرنه مشکل بارداری نداریم و طبیعی باردار میشم

خدا رو شکر گلم هستم عزیزم درگیر کمد اتاق فسقلی بودیم حسابی خودت خوبی‌، جوجه هات خوبن؟ کی باید سونو ...

الهی ❤️🤗🥰مبارکش باشه چقدر خوب ، به سلامتی ایشالله ، دوستم دیروز رفتم سونو دکتر نصر اومد خیلی رک و راحت گفت یکیش که قلبش ضعیفه و سقط میشه و اون یکی خوبه 🤨🤨بعنی از این رک گوییش متنفر شدم 😖😖توکل به خدا شوهرم میگه اون که قلبش ضعیفه به خودش رفته گفت چون من تنبل و راحتم به من رفته و هیچیش نمیشه 🤗🤗🤗🤗توکل به خدا دوستم

ببین پیدا میکنی یه جا بزنی؟ کلا محیط بیرون خطرناکه

نمیدونم والله از عوارض خود واکسن برا نی نی بشتر میترسم. ولی بدنم هم خیلی ضعیف هست یه روز که خواهرم سرماخورده اومد خونمون. درجا منم سرماخوردم حالا چه برسه به آنفولانزا😥😥

دوستان ازبین دکترنصر صاحب کشاف ملک منصور اقصی و طرازی و عارفی کی بهتره؟ خودم نظرم رو نصره

من دکتر عارفی رو پیشهاد نمیدم. بقیه رو شناختی ندارم ازشون عزیزم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم