2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046706 بازدید | 684539 پست
پس فعلا خودمو با بی بی چک سرگرم کنم.راستی واسه آزمایش به جز اونی که تو دفترچه پزشک واسمون نوشته،خودم ...

آزاد من 52 دادم 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم امید به خدا چرا نشه بازم شماها که تعداد جنین یه قوت و دلگرمی هست براتون اما من جنین هام تعداد ...

چه کار خوبی کردین pgd  رو انجام دادین جایی که من میرم انجام نمیدن گفتن لازم هم نداری!!! فکر کنم رویان و ابن سینا انجام بدن 

شما کجا رفتین؟

من متوجه نشدم شاید در جریان نیستم ولی ان شالله مشکلت حل بشه و خدا به دلت آرامش بده

يه سرم كه برا سقطيا ميدن گرونه با تاييده بيمه ٢٠٠ تومن به من گفت بهت تعلق نميگيره در حالي كه كلي گرفتن حتي اينجا بچه داشتن گرفتن قبل اي وي اف

يه سرم كه برا سقطيا ميدن گرونه با تاييده بيمه ٢٠٠ تومن به من گفت بهت تعلق نميگيره در حالي كه كلي گرف ...

یعنی تو دفترچه براتون پزشک نوشته ولی داروخونه تاییدیه بهتون نداد؟؟ 

چرا نسخه ت رو نبردی هلال احمر اونجا تاییدیه میگرفتی هر داروخونه ایی هم میبردی موظف بودن دارو رو بهتون بدن

زینبی جون سلام عزیزم خوبی؟

یه سوال داشتم

این تفاوت گرید جنین ها تو چیه؟

یعنی جنین که گریدش a نباشه مشکلش چیه؟

این دسته بندی گریدهای جنین از روی چیه؟

من اون دوتا جنین که برام انتقال دادن a بودن

که جواب مثبت شد ولی یه هفته بعد سقط شد

الان دوتا گرید بی دارم

میخام بدونم فرقشون تو چیه

چیزی تو اینترنت پیدا نکردم که درست توضیح داده باشه

[QUOTE=113964246]آزاد من 52 دادم [/QUOT[  شما هم قبل از آزمایش اصلیتون رفتید آزاد آزمایش دادید ...

عزيزم من طبیعی باردار شدم 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏