2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046595 بازدید | 684530 پست
سلام یه کم جلوتربری،خواب بعد نمازصبح راهم نخواهی داشت،حدودا نزدیک۸صبح خوابت خواهدبرد    

😩😩😩

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
سلام عزیزم ، دکتر من نصر بودن ، دفعه اول انتقالم بود  در مورد انتخاب پزشک یکی از دوستام بهم مع ...

میشه جواب منو بدید ؟ دکتر نصر هزینه هاش چطوره واینکه رفتارش چطوره اگه میشه لطفا جواب بدید

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میگم خانما من حالت تهوع دارم.از روز موعد پریودم حالت تهوع دارم. امروز سومین روز تاخیر پریودمه.مسخرست ...

والامادیگه اینقدمعجزه شنیدیم اینجاهیچی بعیدنیس دلارام جون،یه ازمایش میخوای بده عزیزم انشاالله ک بارداری

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
میشه جواب منو بدید ؟ دکتر نصر هزینه هاش چطوره واینکه رفتارش چطوره اگه میشه لطفا جواب بدید

بسیار آدم متشخصیه،هزینه هاشم به این صورته که داروهای قبل پانکچر حدود۳ونیم میلیون تومان و هزینه پانکچر در بیمارستان بهمن حدود ۵میلیون تومان با فریز و انتقال هم فکر کنم حدود ۲ میلیون تومان.(هزینه سونو هم هست که فکر کنم ۳ یا ۴ باری بشه که اونم حدود ۲۰۰ تومان)

درضمن مطبشون ۷تا اتاق داره که ماما و پزشک داخل اتاقها هستن که دفه اول که میرید یه خانومی که پزشک فوق تخصص زنان هست تمام اطلاعاتتونو میگیرن و وارد سیستم میکنن و بعد سونو میشید توسط دکتر نصر و ایشون نظر میدن

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست..
متاسفانه دکترم اصلا هیچ نظری نمیده. حتی برای یکبار هم که شده نمیگه به جای آمپول پروژسترون  شیاف ...

نظر یکی دوتا دکتر دیگه رو هم بپرس.آزمایشای ایمنی و انعقادیتو دادی؟

میشه کسانی که. نتیجه گرفتن. اسم دکترشون. بگن اخه. من. انتخاب دوتا. دکتر موندم. آقا حسینی ونصر. کمکم ...

عزیزم راستی مراکز قبلیت کجا بود؟نمیشه که ذخیره ات 3 باشه ولی همه تخمکات پوچ. احتمالا داروی مناسب بهت ندادن یا داروهات تقلبی بوده

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
بسیار آدم متشخصیه،هزینه هاشم به این صورته که داروهای قبل پانکچر حدود۳ونیم میلیون تومان و هزینه پانکچ ...

ممنون عزیزم شنیده بودم ک خیلی دستش خوبه اگه خدای نکرده این انتقالم نگرفت میرم پیشش

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
ممنون عزیزم شنیده بودم ک خیلی دستش خوبه اگه خدای نکرده این انتقالم نگرفت میرم پیشش

انشاالله که مامانی عزیزم و احتیاجی پیدا نمیکنی

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست..
انشاالله که مامانی عزیزم و احتیاجی پیدا نمیکنی

خدااززبونتون بشنوه الهی

دوستان بهترین دکتر نازایی و ای وی اف تهران جزرضا نصر کیه

سلام دوستای گلم❤️

بچه ها برای انتقال چندم سیکلتون رفتید دکتر برای گرفتن دارو؟؟

امروز زنگ زدم مامای دکترم گفت وقتی پریود شدی روز ۱۸ تا ۲۰ ،هر روزی که تونستی بیا.من فکر می‌کردند مثل پانکچر باید روز ۲-۳ سیکلم برم تا این ماه برام انتقال بده،باز یه ماه عقب می اقته😢😔

میشه بهم از تجربیاتتون بگید؟برای انتقال جنین چه روزی از سیکلتون رفتید دکتر و کی انتقال براتون انجام شد؟؟

مرسی عزیزای دل❣️💜❣️

سلام دوستای گلم❤️ بچه ها برای انتقال چندم سیکلتون رفتید دکتر برای گرفتن دارو؟؟ امروز زنگ زدم مامای ...

روز اول تا سوم میرفتم برای سونو و گرفتن دارو، روز ۱۵ تا ۱۷ انتقال بود.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
سلام دوستای گلم❤️ بچه ها برای انتقال چندم سیکلتون رفتید دکتر برای گرفتن دارو؟؟ امروز زنگ زدم مامای ...

سلام😍 عزیزم من الان 6 روزه که انتقال دادم

روز دوم سیکلم رفتم البته اینم بگما یه ماه قبلشم بهم ال دی داد تموم که شد پریود شدم روز دوم رفتم سونو از همون روزم داروهام شروع شد دوباره روز 8 رفتم و روز 13 روز 20 سیکلمم انتقال دادم

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...