2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046485 بازدید | 684515 پست
سلام خانمهای عزیز. من به تازگی عضو تاپیک عالی شما شدم. من تا الان شش بار انتقال ناموفق داشتم که بعد ...

آریانا جان ممکنه بدنت به پرژسترون یا هر دارویی که بعد از انتقال استفاده می کنی واکنش میده.دکترت چی گفته؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میشه کسانی که. نتیجه گرفتن. اسم دکترشون. بگن اخه. من. انتخاب دوتا. دکتر موندم. آقا حسینی ونصر. کمکم ...

سلام عزیزم ، دکتر من نصر بودن ، دفعه اول انتقالم بود 

در مورد انتخاب پزشک یکی از دوستام بهم معرفیشون کرد منم رفتم و اعتماد کردم همین 

میشه کسانی که. نتیجه گرفتن. اسم دکترشون. بگن اخه. من. انتخاب دوتا. دکتر موندم. آقا حسینی ونصر. کمکم ...

عزیزم تا جاییکه میدونم نصر آمار مثبتاش خیلی بالست باز باید ببینی میتونی باهاش ارتباط برقرار کنی یا نه

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
میگم خانما من حالت تهوع دارم.از روز موعد پریودم حالت تهوع دارم. امروز سومین روز تاخیر پریودمه.مسخرست ...

اره عزیزم انشاللله بارداری بزار بیا خبرشو بده👐💛💛💛💛💛💛

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
دوستان بعد از سونوی واژینال که امروز دکتر انجام داد درد کشاله ران دارم و دقیقا یه نقطه هست که تیر می ...

عزیزم من هم مواقعی که سونو دارم تا چند روز پهلو و کشاله رانم درد داره البته من کیست دارم شما رو نمیدونم

دوستای گلم ممنون میشم جواب سوالم رو بدین واسه پانکچر حتما باید پزشک خیلی حاذق باشه؟ یا اینکه عمل س ...

قطعا که باید حاذق و‌با تجربه باشن الکی نیست که با تخمدان ها سر و‌کارداره

من دکترم طرازی بود.

بار قبلم انتقالم مثبت شد. 

اما واقعا توی انتقال هام تفاوت زیاد لود. دومی ک با طرازی بود رو اصلا نفهمیدم. 

انگار نه انگار. نه دستگاه رو حس کردم نه چیزی، یهو گفت به سلامتی تموم شد.

اما دفعه قبل اسپوکولوم چون قدم بلنده ، میگفت نمیرسه به جای واژنت و کلی تق و توق کرد و طول کشید.

تازه من خوب بودم.دو سه نفر دیگم باهام بودن ، ک اونا به آه و ناله افتادن و گفت بهشون تا چند روز لک ببینین طبیعیه.

دست طرازی واقعا سبک بود برام.

سونو هم ک رفتم از همون اول سونوگرافه گفت جایابی جنینات عالیه.

در حالیکه دفعه قبل بعد از اینکه قلب جنینم ایستاد ، سونوی آخر گفت خیلی هم اوضاعش اوکی نبوده و از اولم نباید بهش دل میبستی.

نمیدونم حالا ب کار کسیه ک منتقل میکنه ربط داره یا نه.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
آریانا جان ممکنه بدنت به پرژسترون یا هر دارویی که بعد از انتقال استفاده می کنی واکنش میده.دکترت چی گ ...

متاسفانه دکترم اصلا هیچ نظری نمیده. حتی برای یکبار هم که شده نمیگه به جای آمپول پروژسترون  شیاف یا یه چیز دیگه استفاده کن. داروهام بعد از انتقال 4 تا استرادیول و دوتا آمپول پروژسترون،  آ اس آ  و فولیک اسید هست. حتی آنوکسا برام تجویز نمیکنه در حالی که میبینم اینجا اغلب خانمها دارن  

سلام عزیزم ، دکتر من نصر بودن ، دفعه اول انتقالم بود  در مورد انتخاب پزشک یکی از دوستام بهم مع ...

عزیزم از کی وقت گرفتی؟ هزینه هاش چطوره؟ خوددکتر نصر رفتارش چطوره؟

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
سلام عزیزم ، دکتر من نصر بودن ، دفعه اول انتقالم بود  در مورد انتخاب پزشک یکی از دوستام بهم مع ...

دکتر نصر کدوم مرکز میره؟!برای پانکچر وانتقال

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹