2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684472 پست
من تازه ۹ هفته و دوروزمه جفت نه ولی طول سرویکسم کمه و هماتوم دارم😢

چطور انقدر زود طول سرویکس و برات اندازه گرفتن؟؟؟دکتر من انتقدر بیخیاله تو ان تی هم برام ننوشته بود بعدش خودم رفتم😐😐

انقدر به خودت استرس نده فکر نکنم با وجود هماتوم سرکلاژ کنن

نگران هماتومم نباش خیلی استراحت کن ان شاءالله همه چی خوب پیش میره

خدا جونم شکرت...
بچه ها میگم که شیاف و آمپول پروژسترون رو نا آخر ۹ ماه همچنان داریم?

نه عزیزم بستگی به شرایطت داره کم کم برات قطعش میکنن من که چون هماتوم داشتم تا ان تی آمپولو داشتم الانم شبی ی شیاف دارم

خدا جونم شکرت...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مال من دو روز لک بینی بود قهوه ای مدام هم آمپولو میزدم  بعدشم کامل قطع شد  مال تو هنو قط ...

منم باید زودتر امپولو شروع میکردم

به ما فقط شیاف داده بود،بعدش که خون ریزی کردم امپول زدم که بهتر شدم

عزیزم منم وضعم از تو بدتر هنوز به ان تی نرسیده سرویکسم تو سونو ۲۵ بود فک نکنم بدون ان تی سر کلاژ کنن ...

عزیزم تو رو خدا این قدر نگران نباش، همه اینا عالی و ختم به خیر میشه، دعا بخون، قرآن بخون که آروم بشی

دکتر هم رفتی بگو بهمون چی شد نتیجه

قربونت برم عزیزم که بفکرمی راستش هنوز وقت نکردم همه پست ها رو بخونم فقط دارم پاسخهای خودمو میخونم،،& ...

عزیزم شیاف رو مقعدی بذار حتما خیلی بهتره، خصوصا وقتی فعالیت داری

اون موارد هم حتما حتما شروع کن رعایت کردن شوخی نیست 10 تا تخمک داشتی

آبمیوه فروشی ها که جلوی خود مشتری آب میگیرن برو و بخر، سوپ و غذا هم نهایت آماده تهیه کن و کلا غذاهای پر پروتیین و مقوی مثل ماهیچه بخور

بعد انتقال هم 4 مغز یادت نره

خانواده‌ همسرت هم بسپر به. خدا دیگه بهشون فکر نکن جز اعصاب خوردی هیچی نیست

شیاف ها رو سر ساعت بذار و کمتر فعالیت کن که بدنت خودشو پیدا کنه

نه عزیزم قبل طب سنتی کیست داشتم دکتر طب بهم دارو دادواسه کیست گفت از بین میره کیستت،،حالا پاک بشم می ...

اوکی گلی

منظورم اینه گاهی کیست به طب سنتی از بین میره گاهی نمیره، ولی وقتی دکتر مثلا ال دی داد ترجیحا اون رو شروع کن