2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045692 بازدید | 684478 پست
سلام عزيزم  ١٥سيكل پانكچر شدم و ١٤ سيكل انتقال  جنين ٥ روزه

یعنی ماه بعد انتقال دادی؟

جنین پنج روزه بهتره یا سه روزه؟و چرا؟

پسرم زندگی با بودن تو و خندیدنت جایی قشنگ تریه😍
عزيزم شما هموز انتقال ندادين؟ ميتونم بپرسم با كدوم دكتر بودين؟ راستش منم ميخوام برم رويان در حال تصم ...

گلم یه بتر شهریور انتقال دادم و متاسفانه نتیجه ای نداشت، دکتر هم هر سری با یکی بودم. ولی برای انتقال بعدی ان شاالله با دکتر اشرفی از مطب وقت گرفتم تا تحت نظر یه دکتر باشم و آزمایش های تکمیلی را بدم. شما هم گلم با شرایط خودت انتخاب کن، مثلا رویان شلوغه ،هزینه پایین، تجربه بالا ولی مثلا اگر توان مالی خوبی داری و حوصله شلوغی نداری و فرصت کمی داری مرکز دیگری انتخاب کن ولی در غیر اینصورت رویان هم میتونه یکی از انتخاب هات باشه عزیزم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خيييييييلي تبريك ميگم عزيزم، شما از رويان راضي نبرين ك رفتين ابن سينا؟ كيفيت جنيناتون تو رويان خوب ب ...

ممنون عزیزم روزی شما به امید خدا.رویان از همون اول بهم انرژی منفی میداد. دست خودم نبود. اصلا وارد محیط‌ میشدم با بغض میرفتم. این نبود بگم کارشون خوب نیس. آذر 97اونجا انتقال فرش دادم دوباره بهمن انتقال فریز دادم دکتری که باهاش مطب بودم دکتر شیوا بود ولی سونو و پانکچر و انتقال هربار با یکی میفتاد.... دیگه بعدش به توصیه دوستان تمام آزهای ایمنی و انعقادی و ژنتیک و dfi و انجام دادیم. Dfi شوهرم بالا بود کلی تقویتی خورد و کمپرس یخ گذاشت و اینا تا اینکه بار دوم رفت ابن سینا آز داد خیلی خوب شده بود. دکتر جنتی براش داروی دوماه نوشت منم همزمان دارو میخورم. ویزیت اول رو با دکتر شه بخش بودم چون دکتر طرازی مسافرت بود. اون یه سری آزهارو گفت تکرار کن. بعدش چندبار رفتم با دکتر طرازی و دیگه کلا افتادم با دکتر کريمي که ایشون هم دکتر واقعا توانایی هستن.طبق آزهای ایمنی و انعقادی یه سری دارو مث آسپرین هپارین پردنیزولون و... بهم دادن. بخاطر این رفتم ابن سینا چون اونجا مرکز درمان سقط مکرر. دنبال علت می‌گردن ببینم چرا چندبار منفی شدی. شما الان تو چه مرحله ای هستین؟ 

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
یعنی ماه بعد انتقال دادی؟ جنین پنج روزه بهتره یا سه روزه؟و چرا؟

نه عزيزم دو تا پريود بعد 

فرقي نميكنه اونو جنين شناس و دكتر نظر ميدن كه كدوم رو واستون انتقال بدن اينجا هم با جنين ٣روزه مامان داريم هم ٥ روزه 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
عزيزم يكشنبه صبح ساعت ٩ برو بيمارستان همون طبقه اول به منشي بگواسمتو مينويسه تا ١ نوبتت ميشه  ...

ممنون عزیزم

یکشنبه ها خیلی کارم شلوغه دوست داشتم برم بیمارستان ببینم مرکز ناوجا چطوریه ولی نمیشه مناسفانه 

حالا فعلا واسه مشورت یک ویزیت برم مطبش 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
ممنون عزیزم روزی شما به امید خدا.رویان از همون اول بهم انرژی منفی میداد. دست خودم نبود. اصلا وارد مح ...

عزيزم يعني شما دوبار پانكچر شدي ؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
ممنون عزیزم روزی شما به امید خدا.رویان از همون اول بهم انرژی منفی میداد. دست خودم نبود. اصلا وارد مح ...

من در مرحله ي تشكيل جنين با كيفيت هستم يعني بهتره بگم هنوز همون گام اولش گير افتادم فعلا، التماس دعا دارم ازتون اميدوارم خداي مهربان به دست قدرت خودش راهگشا باشه

حالا چون تشكيل جنين با كيفيت خيلي مهمه گفتم برم رويان ك بعضي تجهيزات را شايد فقط اونا داشته باشن كه به كار ما لازم باشه، از محيطش شناختي ندارم توكل ب خدا، شما اونجا كيفيت جنيناتون خوب بود؟ فاصله ي دو پانكچرتون چه مدت بود؟ 

...
نه عزيزم دو تا پريود بعد  فرقي نميكنه اونو جنين شناس و دكتر نظر ميدن كه كدوم رو واستون انتقال ...

چرا؟هایپر شدی؟

من تحمل صبر کردن ندارم😣

از یه طرفم شنیدم ک همون ماه انتقال ندیم بهتره

ممنون عزیزم یکشنبه ها خیلی کارم شلوغه دوست داشتم برم بیمارستان ببینم مرکز ناوجا چطوریه ولی نمیشه من ...

خواهش ميكنم گلم زنگ بزن فردا از منشيش واسه چهارشنبه وقت بگير 

ممنون عزیزم یکشنبه ها خیلی کارم شلوغه دوست داشتم برم بیمارستان ببینم مرکز ناوجا چطوریه ولی نمیشه من ...

تارا طاهري پناه واقعا خوب به نظر ميومد ولي به كار من نخورد سيستمش حالا شما ميخواي يه سر برو

...
تارا طاهري پناه واقعا خوب به نظر ميومد ولي به كار من نخورد سيستمش حالا شما ميخواي يه سر برو

محیا جون طاهری پناه کدوم بیمارستانه؟ لاله یا عرفان نیایش؟ رو لیستمه برم ببینمش 

نظرش چی بود؟

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
چرا؟هایپر شدی؟ من تحمل صبر کردن ندارم😣 از یه طرفم شنیدم ک همون ماه انتقال ندیم بهتره

نه عزيزم من هايپر نشدم دكتر گفت بزار تخمدان ها و بدنت به حالت اكتيو برسه اينجوري خيلي بهتره از نظر روحي بهتر بودم 

هيچوقت عجله نكن اصلا بزار ببين دكتر صلاح رو تو فرش ميبينه يا فريز 

گلم یه بتر شهریور انتقال دادم و متاسفانه نتیجه ای نداشت، دکتر هم هر سری با یکی بودم. ولی برای انتقال ...

فرصت كم دارم ولي خب فك ميكنم رويان تجهيزات جنين شناسيش به مورد ما بخوره براهمون ب فكرش افتادم، حالا واقعا هزينه ش پايين تره يعني؟ پانكچر چنده اونجا؟ و انتقال؟

...
عزيزم يعني شما دوبار پانكچر شدي ؟

بله. یه بار رویان با دوبار انتقال یه بار ابن سینا

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
نه عزيزم من هايپر نشدم دكتر گفت بزار تخمدان ها و بدنت به حالت اكتيو برسه اينجوري خيلي بهتره از نظر ر ...

اوکی ممنون عزیزم

ایشالله ک نی نیتو بسلامتی بغل بگیریش