2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045619 بازدید | 684476 پست
سلام عزیزم دکترت چه روزایی مطبه؟ دیر وقت میده؟

سلام تارا جون 

دكتر يكشنبه و چهارشنبست صبحا بيمارستان بهمن ٤ تا ٨ مطب 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام دوستان شبتون بخیر .بعد از اینکه جواب آزمایشم منفی شد دو روز بعداز قطع داروها پری شدم و الان منت ...

این پریود نه پریود بعدی روز دوم  یا سوم سیکل میتونی بری عزیزم ان شاءالله انتقال بعدی مامان شی گلم 😘😘😘 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم دکترت چه روزایی مطبه؟ دیر وقت میده؟

عزيزم يكشنبه صبح ساعت ٩ برو بيمارستان همون طبقه اول به منشي بگواسمتو مينويسه تا ١ نوبتت ميشه 

مطب هم اگه ميخواي بري زنگ بزن ببين منشيش كي وقت ميده 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
اخه از روز سوم چهارم لکه بینی داشتم روز پنجم خون ریزی شد بعد که امپول زدم لکه بینی شد امروزم روز ...

مال من دو روز لک بینی بود قهوه ای مدام هم آمپولو میزدم 

بعدشم کامل قطع شد 

مال تو هنو قطع نشده؟ 

عزیزم برا زایمان طبیعی درسته 

ممنووون گلم 

نه ابن سینا. انتقالش با سونو نبود. یعنی از من نبود.بعضی از دکترا با سونو انجام میدن.

من روند درمانم تو ابن سیناست ، اونجا برای هر مورد متفاوته بعضی ها رو با سونو انجام میدن بعضی ها رو نه ،  برای من با سونو بود ولی دوست کنار من رو دکتر گفت سونو نمیخواد و همینطوری انتقال داد 

بچه ها جای امپول پرژشترونم خیلی میخاره میخارونمشم مثل کهیر میریزه بیرون مشکل داره یا شما هم همینطوری ...

عزیزم یکم چرب کن تا خارشش کم بشه ، حوله گرم هم استفاده کن 

دیگه از عوارض آمپوله

عزیزم ‌مبارک  باشه  تبریک  میگم ‌منم  بار سوم  اردیبهشت  ماه  میخ ...

ممنون عزیزم. چطوری میتونم کمکت کنم؟ 

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
عزیزم مرسی الهی امین ایشالله که شما هم دوقلو تو راه داشته باشی 🥰🥰🥰هر چی دوس داری همون بشه

ممنونم گلم💐💐

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
ممنونم گلم💐💐

خيييييييلي تبريك ميگم عزيزم، شما از رويان راضي نبرين ك رفتين ابن سينا؟ كيفيت جنيناتون تو رويان خوب بود؟ دكترتون اونجا كي بود؟ من در حال انتخاب مركز هستم خيلي اذيت شدم، شما فاصله بين دو پانكچرتون چ قدر بود؟

...
سلام بچه ها  میگما روز چند پری پانکچر شدین؟روز چند پری انتقال؟ جنینا چند روزه بودن؟

سلام عزيزم 

١٥سيكل پانكچر شدم و ١٤ سيكل انتقال 

جنين ٥ روزه 

الان رویان میرم حدس میزدم که اینطوری باشه چون تا الان هم در کاری نظر نخواستن سریع خودشون کارارو انجا ...

بله گلم جمعیت زیاده بهمین خاطر خیلی توضیح نمیدن، خودشون تصمیم گرفتن من فقط گفتم باشه، بالاخره اونا هم تجربشون زیاده، احتمالا خودشون بر حسب کیفیت دسته بندی میکنن، توکلت به خدا باشه، من که رویان نشنیدم کسی یه دونه انتقال بده مگر اینکه فقط یه دونه داشته فقط! منم ده تا فولی داشتم که 5 تا جنین شد، یه دوتایی شهریور انتقال دادم و متاسفانه نتیجه ای در بر نداشت فعلا از ماه دیگه از مطب اقدام میکنم تا آزمایش و.... اگر لازم شد بدم بعد انتقال ان شاالله