2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045744 بازدید | 684483 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم اگه همینجوری سرزده برم نیکان میتونم زرنانی ببینم یا باید وقت بگیرم شما نمیدونی

سلام عزیز 

فکر میکنم فقط پنج شنبه ها اونجاست نمیدونم چطوریه وقت دهیشون ولی تو گاندی فقط با وقت قبلی ویزیت میکنه 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
عزیزم نمیدونم شما رویان بودی یا نه ولی ما که رویان بودیم خودشون جنین ها را بسته بندی کرده بودن و هیچ ...

الان رویان میرم حدس میزدم که اینطوری باشه چون تا الان هم در کاری نظر نخواستن سریع خودشون کارارو انجام میدن و هرچقدر هم اعتراض کنیم نظر براشون مهم نیست البته منم توکل به خدا خودمو سپردم به خودش،،،  جالبه اخه بعضی از خانمها که جای دیگه بیمار بودن میگن هم تعدادو به دكتر پیشنهاد میدادن هم کیفیت جنینو مرکزشون بهشون میگفت 

شما انتقال دادید عزیزم ؟؟؟  چندتا انتقال دادید؟؟؟

سلام

چطورید مامانای حال و اینده😍....چه خبرا این چند روز در نبود من

نفسی خانم در چه حالی زایمان کی شد؟ هر کس خبر داره بگه

از زین چه خبرا بچش چطوره؟

زین#  

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
به نظرم خیلی بالا نیس البته پزشکتون باید نظر بده. 

البته اون موقع پانکچر اینا بود wbc ام بالا بود رفته بود شاید برا التهاب تخمدان بود اون موقع روی ۱۳ هزار بود الان شده ۶ هزار اوکی شده شوهرم میگه اینقدر گیر نده ،تو نتم زده تا ۱۰ میلی گرم در لیتر طبیعی

بچه ها من از صب انگار این بیبیچک نینیمه هی با خودم هر جا میرم میبرم نگاش میکنم اونم هی نگاش میکنم می ...

مبارکهههههه

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
البته اون موقع پانکچر اینا بود wbc ام بالا بود رفته بود شاید برا التهاب تخمدان بود اون موقع روی ۱۳ ه ...

به نظر منم تو این شرایط طبیعیه منم اوایل بارداری wbc شده بود ۱۶۰۰۰ تو ماه ۳ شده ۱۲۰۰۰ دکترم هم گفت طبیعیه

ممنون ،عزیزم به نظرت ازمایشارو بدم بعد برم پیشش بهتر نیست؟این ازمایش hala dr  و cd ها چقدر طول ...

جواب آزمایش فقط مال آزمایشگاه کاج رو قبول داره. من جای دیگه داده بودم بردم پیشش قبول نکرد، خودش برام نوشت آزمایش دادم ۲ هفته طول کشید جوابش حاضر بشه.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
سلام چطورید مامانای حال و اینده😍....چه خبرا این چند روز در نبود من نفسی خانم در چه حالی زایمان کی ...

سلام خانومی نی نی زین جون فعلا نو بیمارستانه انشالله که زودی مرخص بشه