2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684472 پست
ببخشید چرا اذیت شدین بخاطر خراش؟ یعنی درد داشتین؟ 

بله عزیزم خیلی دردش بد بود برای من از عکس رنگی ام بدتر بود، حالا شاید برای بقیه اینجور نباشه ولی من خیلی اذیت شدم

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
دکترم گفت با این بتا دیگه احتمالا دیده بشه اوایل هفته آینده. سونو واژینال. من دوس ندارم الان سونو وا ...

واسه منم سونو واژينال بود عزيزم خيالت راحت مشكلي نيست

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه چیزی هم هست که دیگران درک نمیکنن  هی میگن بابا تا یکسال وقت داری    واسه ما هرماهش ...

عزیزم به سن وساله به وضعیت سلامتیه حتما که نباید یکسال صبر کرد 

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

واسه منم سونو واژينال بود عزيزم خيالت راحت مشكلي نيست

ینی برای صدای قلب هم واژینال ازت سونو گرفتن؟ 

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
خدارو شكر عزيزم  آخه من استراحت مطلقم و خونه مامانم هستم خونه خودم خيلي بهم ريخته شده دوستم ند ...

عزيزم بستگي به بدنت داره ان شا الله كه شما هم زود سرپا ميشي ولي خوب به خاطر بخيه هات باز هم تا حداقل يك ماه كار سنگين نكني بهتره ولي خوب ظاهر خونه رو به نظر من ميتوني بعد از ٥ روز مرتب كني ولي مواظب باش كار سنگين انجام ندي .

عزیزم التماس دعا دارم دکترم گفت زندگی نرمالتو داشته باش و زیاد پیاده روی نکنم جاهایی که بالایی داره ...

الهامي جون نگران نباش همون استراحت داشته باش و كارهات رو خيلي آروم انجام بده ، توكل به خدا ان شا الله ني ني ات به سلامت به دنيا مياد خانمي .

عزيزم مباركت باشه ان شا الله بارداري خوبي داشته باشي .

مرسی از محبتت گلم🥰❤️

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
عزیزم به سن وساله به وضعیت سلامتیه حتما که نباید یکسال صبر کرد  

آره میدونم  من آزمایشو سونو پاپ اسمیر  دوبار رفتم بابت سلامتی خیالم راحته ۲۶ سالمه چهارماهه اقدامم از کیت تخمکگذاری هم استفاده کردم یه شب در میونه رابطم 

دیگه کم کم دارم به شوهرم شک میکنم 

هرچی حاجت دله تموم میشه هرچی که خدا بخادهمون میشه
من ۳۷ ، ۳۸ . آخه از هفته ۱۶ تا ۱۹ دو جا رفتم سونو.

سلام عزیزم. میگم شما فمبیونتون که تموم شد چکار کردین؟ آخه انگار دیگه نیست و اگر باشه تا یه ماه دیگه تاریخ داره فقط

@تیاراتیام     عزیزم از دیشب موقع ی خواب تو فکرت بودم صبحم تا چشمو بازکردم باز یادت افتا ...

سلام عزیزم، یه دنیا ممنون که به یادم بودی دوست مهربونم، خداروشکر میکنم که با شما اینجا آشنا شدم، خیلی به من لطف دارید 

و اما تجربه پانکچرم لین بود که بعد ار کلی معطلی منو بلاخره بردن اتاق عمل واقعا عملش آب خوردن بود همونطور که دوستان همه گفتن بیهوشی یه حالی میداد       البته فقط ماسکو گذاشت رو دهنم و گفت شاید سرم گیج بره نترسم، ولی من سرمم گیج نرفت و ۲۰ دقیقه بعدش خودم بیدار شدم،  ۱۰ تا تخمک داشتم،،،  ولی وقتی پرسیدم نگفتن چندتا جنین شده گفتن همون روز انتقال بهم میگن،،  اونجا هم حالم خوب بود ولی وقتی رسیدم خونه و دوباره سوار ماشین شدم تا برم خونه مادرشوهرم درد داشتم البته نه خیلی شدید ولی خب درد بود که شربتی که بهم داده بودنو همون تو ماشین خوردم و بعد یکساعت دردم از بین رفت الان هم هرازگاهی درد خفیفی میگیرم و برطرف میشه،،  در حال خیلی خوب بودش الان دیگه هرکس ترسید میتونم بهش دلداری بدم که واقعا چیزی از عمل متوجه نمیشی،،  چقدر جامع و کامل توضیح دادم ببخشید زیادی اگه توضیح دادم

عزیزم بیا از خودت خبر بده 

سلام عزیزم بلاخره پانکچر شدم البته بعد از کلی معطلی، ۱۰ تا تخمک داشتم ازشون پرسیدم تعداد جنین ها رو از کی  و چطوری مطلع بشم گفتن همون روز انتقال بهم میگن،،  روز انتقال هم شدش یکشنبه.   واقعا راهی نداره من تا یکشنبه متوجه بشم چندتا جنین تشکیل شده؟؟؟  چندتا انتقال میدن؟؟؟