2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045752 بازدید | 684483 پست
از همین آمپول انوکسا و آسپرین و گاهی هم معلوم نیست از کجا میاد

من مشکلی نداشتم چون به همه میدن به منم دادن واقعاکه همه رو که نباید تو یه ترازو بزارن منم شک کردم از این آمپولا باشه چون خونم خیلی رقیق شده آمپول میزنم خون میاد همینجور بیرون😑😥

خدایا...شکرت😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کیست داشتم کلی دکتر سونو گفت کیست ابکیه زیاد مهم نیست،،اخه قبل از سونو رفتم طب سنتی واسه تنبلی وکیست ...

شمیم جان یه سوال، شما فاطمیه میرفتی برای انتقال یعنی قبلش پروپرانولول بهت میدادن؟ امروز دکتر پیله وری به من داد با استرادیول

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
شمیم جان یه سوال، شما فاطمیه میرفتی برای انتقال یعنی قبلش پروپرانولول بهت میدادن؟ امروز دکتر پیله ور ...

نداشتم از این قرص فقط استرادیول بود،،بعدانتقالم باز استرادیول وآ اس آ وفولیک اسید ۵ وامپولای پروژسترون وانوکسا همینا بود،،،احتمالا جدید این قرص رو میدن واسه انتقال!!!

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
نداشتم از این قرص فقط استرادیول بود،،بعدانتقالم باز استرادیول وآ اس آ وفولیک اسید ۵ وامپولای پروژستر ...

منم تعجب کردم دیگه سرش شلوغ بود نشد بپرسم برای چیه

ملاتونینم خودم بهش گفتم یعنی قبل از پانکچر بهم داد،دیدم اینجا برای انتقال بهشون میدن بهش گفتم بخورم گفت آره

امروز مرکز افتضاح بود اینقدر شلوغ بود مطب خیلی راحته اصلا اذیت نمیشم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
راستی چکار کردی رفتی کارت راه افتاد انشالله؟؟

آره خداروشکر، خیلی شلوغ بود پیله وری یه پاش اتاق عمل بود یه پاش اتاق سونو، بعد زنگ زد نمیدونم کی بیاد جاش، بهم گفت اگه من رفتم بعدازظهر بیا امید سونوت کنم دیگه خداروشکر کسی نیومد جاش خودش وایساد همه سونوهارو انجام داد

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم تعجب کردم دیگه سرش شلوغ بود نشد بپرسم برای چیه ملاتونینم خودم بهش گفتم یعنی قبل از پانکچر بهم د ...

اخه هرسری یه چیزی تجویز میکنن من دفعه اول ۲۸تا امپول واریو پپیتیل داشتم ولی سری دوم نداشتم یعنی انتقالم خیلی یهویی شد،،اینبار اگه انشالله برم میگم هر کاری احتیاجه وهر ازمایشی لازم هست بگن تا انجام بدم،،،کاقعا دیگه طاقت منفی شدن ندارم ،،،خو اگه مطب راختتری بهش بگو شاید بگه بیا همون جا،،وگرنه فاطمیه خیلی خرتو خره بنظرم من از بس شلوغه

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
نه مورفو صفره  اینو باید چکار کنم

مگه نگفتی برا شوهرم زده یک؟

خب شوهر من با رعایت اون موارد هم مورفو یکم بالاتر رفت هم تحرکش از صفر شد ۵ درصد.اون موارد رو هم جنین شناس ابن سینا و جنین شناس رویان بهمون گفتن رعایت کنیم برا بهبود مورفولوژی اسپرم.در کل مورفو فاکتوریه که مقاومه در برابر درمان.یعنی خیلی طول میکشه تا یکم بالا بره.بنظرم سفت و سخت رعایت کنه بهتر میشه.

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
دکترم فقط دوتا آمپول گفته بزن ولی رفتم بیمارستان شیاف هم دادن روزی یه دونه کافیه 

عزيزم چي شد تونستي با دكترت صحبت كني ؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
آره خداروشکر، خیلی شلوغ بود پیله وری یه پاش اتاق عمل بود یه پاش اتاق سونو، بعد زنگ زد نمیدونم کی بیا ...

خوبه خدارو شکر کارت راه افتاد،،،واقعا یه بیمارستان یه دکتر مگه میشه اخه همچین چیزی سونو وویزیت وعمل ،،،همه رو میخاد انجام میده،من چند باری پیله ور واسم تشخیص اشتباه داده در صورتی که ربیعی حرف دیگه میزد

مگه نگفتی برا شوهرم زده یک؟ خب شوهر من با رعایت اون موارد هم مورفو یکم بالاتر رفت هم تحرکش از صفر ش ...

نه ۲ ماه پیش ۱بوده 

حالا شده صفر

نمیدونم باید چکار کنم 

خیلی رعایت تغذیه رو هم میکنه 

کلا یعنی مورفو صفر باشه هیچکار دیگه نمیشه کرد به شما چیگفتن؟ 

سلام بچه ها خوبین من روز نه انتقالم دوروزه رفتم روستا خیلی کار کردم حتی کوه هم رفتم دیشب کمردرد دل درد  شدید شدم واکثرمواقع تخمدان چپم تیر میکشه ایا از امپولا بوده یا کار کردم وفعالیت زیادی داشتم؟؟؟؟

چون دارم از کمردرد میمیرم 😁🤪 قرص که نمیتونم. داروهای مالیدنی فقط روغن زیتون رو میتونم. ماساژور که ...

آها متوجه شدم عزیزم ولی نرو آفرین دختر خووب بزار منم کمتر حرص بخورم انشالله کمرتم بهتر میشه 😅😍