2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045906 بازدید | 684488 پست
به جان خودم همه میرفتن سقط میکردن، تحمل تهوع و 9 ماه انتظار و هر روز یه جور نگرانی و...  فکر ک ...

آره به خدا اصلا صبور نیستن تو مریضی. آمپول ریه رو خوب گفتی       

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم تو چه قدر خانمی لی لا، خیلی آرامشت رو دوست دارم

قربونت برم عزیزم. شرمنده ام میکنی. دل به دل راه داره نازنین

یه جمله ای چند وقت پیش خوندم وصف حال من بود و اون، این جمله بود:

یه زمانی تا جون داشتم بحث میکردم. اما الان فقط ول میکنم و میرم.

نمیدونم پیر شدم یا عاقل یا هر دو!

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم والا نمیدونم چرا دکتر اینو بهت گفته  ولی تو لاپرا حرف اول رو تیم جراحی ابن سینا میزنه م ...

میخوام یه دکتر برم فقط واسه مشورت.نمیخوام اسیر مرکز ناباروری شم.به حیدر اعتماد دارم واسه عمل.فقط بین طرازی و عارفی و معین و غیره موندم واسه مشاوره پیش کی برم که تشخیصش خوب باشه

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
بچه ها مشکلم کم نبود اضافه هم شد 😭🔴🔴🔴😭😭😭😭😭😭😭😭 هماتوم سر جاش بود شایدم بزرگتر شده ۱۲ سی ...

عزیزم آمپول میزنی؟ شیاف چی؟

میگن اینا طول سرویکس رو میبره بالا.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
آخه ترسیدم حساسیت دارویی باشه  پس ان شاء الله نی نی داره خونه می‌سازه، ولی اگر خیلی اذیتی حتما ...

این  دفعه منفی شد سرموعدم پریود شدم ازمایش ۱۴ روز بعد انتقال منفی شد ۲ .. نمیدونی دیگه چیکار کنم

خدایا رو شکرت 
ای جااااااانم مبارکههههههههه، کار خوبی کردین  ان شاالله مامان گل پسر هم میشی

مرسی عزیز دلممم 

امروز آخرین آمپول پروژسترون مو زدم بعد که پری بشم تموم شد برم پیش دکترم قبل پری جدید که بیاد ؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
این  دفعه منفی شد سرموعدم پریود شدم ازمایش ۱۴ روز بعد انتقال منفی شد ۲ .. نمیدونی دیگه چی ...

خیلی خیلی ناراحت شدم برات😔😔😔 ان شاء الله برات معجزه بشه به زودی

یه کم که بهتر شدی بیا بررسی کنیم ببینیم چیزی جا نمونده باشه که بر طرف کنی واسه دفعه بعد