2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045620 بازدید | 684476 پست

خانم ها کسی میدونه سری دوم تزریق سرمivigبعد از انتقال جنین کی هست؟یک دوره ۴تایی که ۳روز قبل از انتقال جنین انجام میشه.۴تای بعدی به محض مثبت شدن آزمایش یعنی تقریبا ۱۸روز بعد از تزریق اولین دوره هست یا اینکه ۲۸روز بعد از تزریق اولین سری؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۳تا آمپول پروژسترون دارم اینا رو بزنم چقدر بعدش پری میشم؟ و اینکه ماهه بعدم یعنی همین تاریخی که این دفعه میشم‌میشه؟ اخه پریام‌منظم بود

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
خب خداروشکر ک ی جوجه دارید اونم از نوع معجزه  انشاله خیلی زود دوتا کاکل زری هم ب جمع تون اضافه ...

عزیزم یعنی  میشه  منم ‌مث شما  سومین  انتقالم  مامان  بشم  اصلا  امید  ندارم  آخه 

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊
چشم عزیزم، اگه هم یادم رفت تو رو خدا شده هر روز بهم بگو  درگیر سیسمونی خریدن هستم خدا قسمت شما ...

زينب جون به سلامتي عزيزم 😍😍 

حضوري ميري يا اينترنتي خريد ميكني 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
چجوری میتونیم یه نوزادبیاریم براخودمون؟چقدرطول میکشه بدن؟مثلامیخام یه نوزادیه هفته ای باشه که بگم خو ...

عزیزم  باید بری بهزیستی....

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
عزیزم یعنی  میشه  منم ‌مث شما  سومین  انتقالم  مامان  بشم  ا ...

انشاله انشاله ک خیلی زود ب مراد قلبت برسی 

وقتی خدا نظر کنه هیچ نشدی وجود نداره 

فقط امید داشته باش ک خدا ولت نمیکنه ب امون خودت 

حواسش کامل بهته منتها واقعا از درک ما گاهی خارجه 

روحیتو نباز خداروشکر جوونی سالمی همسر خوبی داری 

بخدا اینا همه نعمتن و کسی ک اینارو نداره قدرشو میدونه 

از اول شروع کن دیر و زود داره اما سوخت و سوز نداره 

خدا برا هر کسی ی موعدی گذاشته ک ما مصلحتش رو نمیدونیم 

ب دوستمون اوف عزیز ی سری نوشتم کاش شما هم بخونی از ی دوست قبول کن 

لیانا جون من دو سه بار خوردم اتفاقی نیوفتاده خدا رو شکر دکترمم گفت فقط ماهی جنوب که جیوه داره و جیگر ...

مرررررسي عزيزم منم خوردم ديگه واقعا خوشمزست نميتونستم جلو خودمو بگيرم 😘 البته جات خالي هوس نكني ❤️

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام عزیزم بله من تقریبا سه چهار روز درد پریودی شدید داشتم و مثبت شدم

وای خداروشکر ،،بخدا خیلی امیدوار شدم،انشالله خدا نی نی تونو سالم نگه داره،،،ببخشید شما لکه بینی هم داشتین؟یا درد سینه؟

آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه  برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳
عزیزم شما چند سالته؟بار چندمه انتقال میدی و هر بار چند تا جنین انتقال دادن برات؟ آخه میخوام بدونم ت ...

عزیزم من 39سالمه بار پنجم انتقالم هست دکتر نصر ظاهراً بیشتر از دوتا انتقال نمیده ولی یه بار عارفی بهم گفت بیا برات دو مرحله ای انتقال بدم شنیدم تا چهارتا هم انتقال میده 

بر یوسف گمگشته زهرا صلوات