2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046261 بازدید | 684508 پست
عزيزم متفورين رو دكتر غدد دو ماه قبل بمن داد و گفت تا انتقالت مصرف كن بخاطر ديابت ميدن متفورينو البت ...

ببین منم تو آزمایش کامل چکاپ قبل انتقال همه چیزم نرمال بود

سی دی ها 

قندم 

قند ناشتا 

فقط گفت هنوز غلظت. و داری ک بهت آسپرین رو میدم 

و اینکه ویتامین دی 130 بود ک گفت دیگه مصرف نکن 

ولی ی آزمایشی بود اگه اشتباه نکنم بیس گلوکز ک اون ی ذره بالا بود یعنی لب مرز ک گفت ایندفعه بهت از همون اول راه یعنی قبل انتقال متفورنینو میدم ک برای ی چیز دیگه هم خوبه ک هرچی فکر کردم یادم نیومد چی بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستای گلم

امیدوارم همگی خوب و سلامت باشید

یه مدت نبودم ،هنوز جواب pgd معلوم نشده یک ماه و نیم گذشته از وقتی نمونه ها رو فرستادن ازمایشگاه منتظریم فعلا

شاد و سلامت باشید همیشه

ممنونم عزیزم از توضیحاتتون ولی اخه سرنگ انسولین هم دادن من چه جوری سر سوزنو عوض کنم مگه راحت بکشی جد ...

موقع تعویض سوزن سرنگ رو رو به بالا بگیر واسه احتیاط.منکه این کار رو میکردم

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
عزيزم متفورين رو دكتر غدد دو ماه قبل بمن داد و گفت تا انتقالت مصرف كن بخاطر ديابت ميدن متفورينو البت ...

قرص ال آرژنین رو دکتر داد یا خودت گرفتی؟؟ 

آیا تاثیری رو مثبت شدن داره با روی بحث ضخامت؟؟؟ 

نه عزيزم دكتر چوبساز جنين شناس فكر كنم اسمشون خانم دكتر موحدي باشه يا موحدين

آهان دکتر فرزانه چوبساز تعریفشو شنیده بودم 

انشاله خیره 

قراره کی انشاله مجددا انتقال بدی

چند تا فریز داری؟؟؟ 

آهان دکتر فرزانه چوبساز تعریفشو شنیده بودم  انشاله خیره  قراره کی انشاله مجددا انتقال بد ...

4 تا دارم ولي معلوم نيست كي انتقال بدم منتظرم شرايط روحيم بهتر بشه 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 

[QUOTE=109394242]4 تا دارم ولي معلوم نيست كي انتقال بدم منتظرم شرايط روحيم بهتر بشه [/QUOTE

انشاله ک خیر باشه و ب خواسته دلت برسی 

آره عجله نکن بزار حال دلت حسابی خوب شه بعد برو 

راستی اون قرص ال آرژنین رو نگفتی دکتر داد یا خودت گرفتی و برای چی خوبه؟؟؟ 

نه والله بیمه تامین اجتماعی خیلی سخت گیری بیخود داره همون ۱۴ روز برای پانکچر و انتقالم را هم به زور ...

خوش بحالتون براي پانكچر من كلا 4 روز تاييد كردن انتقال هم گفتن حداكثر سه روز ميدند كه من دنبالش نرفتم از مرخصي شخصيم گرفتم ديديم به سرو صداش نمي ارزه همه ميفهمن 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
نه والله بیمه تامین اجتماعی خیلی سخت گیری بیخود داره همون ۱۴ روز برای پانکچر و انتقالم را هم به زور ...

البته اگه اشتباه نکنم شما کادر درمان بودی اگه استعلاجی هم بگیری کارانه که خود به خود حذفه حقوق هم کامل نمی دن

شاید از خیرش بگذری بهتره