2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
مال من که تو جفت عکسا گفتن بستست! اولین عکس رنگی رو که انداختم و فهمیدیم چی شده، اومدیم بیرون از نار ...

آخی عزیزم، برای من عکس اول جفتش باز بود مثلا، عکس بعدی رو سال بعدش انداختم که گفتن یکیش بستست

شما هم انتقال داری؟

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رویان چهل درصد موفقیت داره واینجا به من گفتن ۲۰ درصد

باور کن به این چیزا نیست. به قول شادن جون فقط خواست خدا. والسلام. امیدوارم اینبار خواست خدا و خواست تو با هم یکی باشه خانم گل

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
آخی عزیزم، برای من عکس اول جفتش باز بود مثلا، عکس بعدی رو سال بعدش انداختم که گفتن یکیش بستست شما ه ...

نه عزیزم. متاسفانه کلا یه جنین داشتم پارسال که انتقال داد م و منفی شد. الان دوباره باید برم تو سیکل پانکچر. البته تیر ماه طبیعی باردار شدم اما سقط شد متاسفانه.

آخی عزیزم، برای من عکس اول جفتش باز بود مثلا، عکس بعدی رو سال بعدش انداختم که گفتن یکیش بستست شما ه ...

سلام دلیل بسته شدنشون چیه؟  من پرسیدم جواب درستی به من ندادن، من تا الان هم عفونت خاصی نداشتم واقعا موندم چرا لولهم یکیش بسته ست

حالا پا نشی فردا بی بی بزنی عزیزم 

😂😂😂  بار اول  تا ۱۴ روز  همسرم نذاشت و رفتم  آزمایش که  گفت  منفی  نمیخوام  که امروز  اولین  روز بع بی بی چک و نتیجه  فکر کنم   خودم  سپردم به امام  حسین  ضامنم  بشه   تو  بخش یه یکی خانم ها پرچم  کوچیک  امام  حسین  داشت  همه گریه کردیم    و روحیه  میدادیم  به هم 😅

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊
نه عزیزم. متاسفانه کلا یه جنین داشتم پارسال که انتقال داد م و منفی شد. الان دوباره باید برم تو سیکل ...

دعا میکنم خدا کمکت کنه طبیعی باردار بشی بارداریه سالم و خوب که اصلا احتیاجی به پانکچر مجدد نداشته باشی❤❤❤

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام دلیل بسته شدنشون چیه؟  من پرسیدم جواب درستی به من ندادن، من تا الان هم عفونت خاصی نداشتم و ...

به منم نگفتن، حتی هیدرو هم نبود یعنی عفونی فقط گفتن بستست

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه عزیزم. متاسفانه کلا یه جنین داشتم پارسال که انتقال داد م و منفی شد. الان دوباره باید برم تو سیکل ...

ایشالا  که  به حق این شبهای  عزیز  اربعین   اینسری  نتیجه  بگیری  عزیزم   

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊
سلام دلیل بسته شدنشون چیه؟  من پرسیدم جواب درستی به من ندادن، من تا الان هم عفونت خاصی نداشتم و ...

عزیزم به من گفتن یا مادرزادی یا عفونت شدید لگنی! البته یه دکترم به من گفت بخاطر استرس و این چیزا ممکنه ملتهب شه و بسته بشه. دیگه خدا عالمه

همینطوره 💜 ایشالا زودی هر دو مامان بشیم💚 دکترم بیمارستان پیامبران کارهای پانکچر و انتقال رو ...

ایشالله

آره بیمارستان خوبیه اما در زمینه ناباروری نمی دونم چطوره

فقط شنیدم یکی از دکترای معروف ناباروری به اسم دکتر عطار شاکری اونجاست

[QUOTE=108510878]آخه من عکس رنگی که انداختم گفتن یکیش بازه یکیش بستست دکترم گفت برم لاپارا که مثلا این یکیو باز کنن، ...[/QUOTEسلام دلیل بسته شدنشون چیه؟  من پرسیدم جواب درستی به من ندادن، من تا الان هم عفونت خاصی نداشتم واقعا موندم چرا لولهم یکیش بسته ست