2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
ای جونم مبارکت باشه عزیزم. ایشالا به سلامتی و دل خوش بغلش میکنی. یعنی الان که من دارم اینارو مینویسم ...

مرسی گلم نه هنوز خونه ام اومدم‌وسیله ها رو بردارم دوش بگیرم برم بیمارستان.استرس دارم گریه م‌ گرفته

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
ایشالا از این به بعد مامان روژان صدات کنیم عزیزم

خدا از دهنت  بشنوه  جیگر  اول دوستان  سبز  بشن  در کنارش  خدا  هم  نظری  کنه  بعد ده سال  ....  این همه  سختی  

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایشالا  که  به حق این شبهای  عزیز  اربعین   اینسری  نتیجه  ب ...

قربونت عزیز دلم. شاید باورت نشه اما از دعات ته دلم لرزید. نمیدونی چقدر به دلم نشست. ایشالا عزیزم نی نی های شمام سفت بچسبن به دلت.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
مرسی گلم نه هنوز خونه ام اومدم‌وسیله ها رو بردارم دوش بگیرم برم بیمارستان.استرس دارم گریه م‌ گرفته

توکلت  به خدا باشه  عزیزم   واسه  ما  دلشکسته  ها  دعا کن  😔

استرس نداشته باش. داری میری میوه ۹ ماه به دل گرفتن رو بچینی. عافیت باشه خانوم گل. به سلامتی به دنیا بیاد. تورو خدا به محض اینکه حالت بهتر شد خبر زایمانت رو به ما هم بده. آیت الکرسی و چهار قل میخونم برا تو و نی نی

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
استراحت  کن  دو هفته  دختر  دیگه  یه هفته  اول  حتما  سعی کن ...

استراحت که دارم. ولی نمیدونم حد و مرزش کجاست. کار نمیکنم، ولی خوب راه میرم، میشینم و می ایستم. نمیتونم همش بخوابم.

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
قربونت عزیز دلم. شاید باورت نشه اما از دعات ته دلم لرزید. نمیدونی چقدر به دلم نشست. ایشالا عزیزم نی ...

بله به امید  و توکل به خودش هرچی صلاح   

باید روحیه  خوبی داشته  باشیم  و بعدش فکر نکن  عزیزم  دیگه  داریم  تلاش میکنیم بقیه اش دست خداست ....

عزیزم به من گفتن یا مادرزادی یا عفونت شدید لگنی! البته یه دکترم به من گفت بخاطر استرس و این چیزا ممک ...

مادرزادیشو نمیدونم ولی تا الان عفونت شدید نداشتم، اتفاقا آنقدر همسرم گیر داده بود که چرا دلیلشو نمیگن من عکسو به یه دکتر خارج از مرکز نشون دادم اونم گفت بهتر بوده عکسو با بیهوشی میگرفتی شاید بخاطر درد یا استرس بسته نشون داده، البته من موقع عکس اصلا درد نداشتم ولی استرس داشتم،،  الان دیگه بیخیال علتش شدم ولی اون موقع که فهمیدم کلی گریه کردم آخه همه دکترا بهم میگفتن مشکلی ندارم ولی یکدفعه با دیدن نتیجه عکس اعتماد به نفسم کم شدش ولی الان دیگه آنقدر به در بسته خوردم که دیگه بهش فکر نمیکنم

استراحت که دارم. ولی نمیدونم حد و مرزش کجاست. کار نمیکنم، ولی خوب راه میرم، میشینم و می ایستم. نمیتو ...

خوب شنیدم  جاروبرقی  نکش  سر پا  زیاد نباش مخصوصا  چند روز  اول  توالت فرنگی  و اینا  هرزگاهی  راه بری بعد  نیست  ولی روزای اول  و هفته  اول  استراحت  بیشتر داشته باش  ایشالا  که  میچسبه  من ۹ آزمایش دارم  شما چه طور