2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046697 بازدید | 684537 پست
سلام دوستان من چند روزه انتقال جنین دادم (جنین اهدایی) گرفتم. میشه لطفا راهنماییم کنید چی کار کنم ای ...

اولش سعی کن آروم باشی خودتو سرگرم کن 

من شیر سویا خوردم نشاسته و آب وآب پای مرغ قبل از انتقالمم کله پاچه با آبش سعی کن استراحت کنی فیلم ببین کار سنگین نکن مخصوصا روزای اول

خدایا...شکرت😍
@خاکستری   عزیزم چطوری؟؟دخترمون خوبه؟؟ چندوقتیه نیستم‌گفتم حالتو بپرسم☘🍃

سلام عزیزدلم خوبی؟گل دخترت چطوره؟برا شیر خوردن اینا اذیت نشده؟ماهم خوبیم گلم.اره کم‌میام وقت نمیکنم همه صفحاتو بخونم ولی به فکرت بودم اتفاقا.مرسی که به یادم بودی گلم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی عزیزم، دارو که میدم ولی مثل اینکه فعلا تا سه چهار ماه باید صدای گریه هاشو بشنویم و هیچ چاره ای ...

ان شاالله که هرچه زودتر حالش خوب میشه و جفتتون رو به راه تر میشین گلم.نگران نباش همه ی اینا میگذره خیلی زود...چشم عزیزم ممنونم از راهنماییت.سعی میکنم حتما رعایت کنم.راستی بچه هاتون زردی نداشت؟چیکار کنم اذیت نشه؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

سلام درستاي گلم اميدوارم همگي خوب باشين😍

خانوم خوشگلايي كه تازه انتقال دادن ميخواستم ببينم داروهاي انتقال رو راحت پيدا كردين يا اونا هم ناياب شدن؟!

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم
ان شاالله که هرچه زودتر حالش خوب میشه و جفتتون رو به راه تر میشین گلم.نگران نباش همه ی اینا میگذره خ ...

سلام خاكستري جان خوبي؟ ايشالا دخترت سالم بياد تو آغوشت

عزيزم ميشه بهم از شرايطتت بگي اينكه مشكلت چي بود دفعه چندم ميكرو بود چندتا جنين و با چه گريدي انتقال دادي

داروهاي انتقالت ايراني بود يا خارجي 

و مراقبتهاي قبل و بعد انتقالت رو هم برام توضيح ميدي

ممنون ميشم دوستم🙏🙏🙏🙏

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم
سلام عزیزدلم خوبی؟گل دخترت چطوره؟برا شیر خوردن اینا اذیت نشده؟ماهم خوبیم گلم.اره کم‌میام وقت نمیکنم ...

سلام گلی... ماهم خوبیم...🍃☘

چرا اولا اذیت کرد سینم دکمه نداشت نمیگرفت. حالا کم کم بهتر شده..

ان شاءالله بسلامتی دخترتو بغل کنی.🍃

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
ممنون جواب دادي چرا ال دي ميدن؟

خیلی هام بدون ال دی هستن... اما ال دی میدن چون زمان انتقال و بتونن دقیق مشخص کنن.. در اصل زمان بندی پروسه دستشون باشه.

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
خداروشکر💖💖💖 از طرف من دخترگلتو یه گاز بگیر.بوس جواب نمیده 😍😍 منم چند روزه انتقال دادم.ولی هیچ ...

چشم‌چشم  🤗❣

مبارکه مبارکه...

قرار این حاملگی جبران اون یکی رو کنه که ویارت شدید بوده.

یواش و بی خطر بره جلو☘دعا گوی همتون هستم مخصوصا وقتی دخترم جییییغ میکشه😂😁😁😁

سلام گلی... ماهم خوبیم...🍃☘ چرا اولا اذیت کرد سینم دکمه نداشت نمیگرفت. حالا کم کم بهتر شده.. ان ش ...

مال منم.ک.هنوز دکمه نداره😅امیدوارم تا 40روز دیگه تغییر کنه که بچم بتونه راحت شیر بخوره.

فعلا ک.همون شکل سابقه ..سایزشم.تغییر نکرده.فقط تغییر رنگ داده🙈🙈😂😂😂😂

وای من.شنیدم کولیک و رفلاکس هم ک.پای ثابت همه بچه ها هست تا چندماه😬

واقعا اوایل سخته. انشاءالله روز ب روز بزرگتر میشن بهتر میشن

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

زینب جون من ازصبح تقریبا خارش نداشتم..فقط یکم صبح...الان ی لیوان شیر خوردم.خارشم.شروع شد

بنظرت ممکنه ب شیر حساسیت پیدا کرده باشم یهویی توعرض چندروز  چون فقط عصرا شیر میخورم و شبا میفتم ب خارش

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزیزم انشاءالله حالت خوب بشه😊 نه بابا حالت تهوع نمیخوام ولی استرس خیلی بده انقدر این روزا کشیدم که ...

مررررسي عزيزم💋 

اره استرسم خيلي بده 

انشاالله همه مامانا بدون دردسترس دوران بارداريشون رو طي كنن❤️

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
مال منم.ک.هنوز دکمه نداره😅امیدوارم تا 40روز دیگه تغییر کنه که بچم بتونه راحت شیر بخوره. فعلا ک.همو ...

عزيزم نگران سينه ات نباش براي من هم اصلا دكمه نداشت كم كم دكمه دار ميشه ، همه بچه ها هم رفلاكس و كوليك ندارن ، اون دل درد هست كه معمولا بچه ها دارن كه دختر من هم تا ٣ ماهگي داشت ولي بعد كم كم خوب شد ولي خدا رو هزار مرتبه شكر چشم نزنم خودم پسرم خيلي خيلي كم دل درد ميگيره . ان شا الله گل پسر شما هم آروم باشه و دل درد نداشته باشه اصلا . 

سلام به من آمپول سربولین یا سوپر فکت دادن با سرنگ انسولین گفتن 45 درجه بزنم به بازو

مرسی عزیزم

به منم گفت ۴۵ درجه ولی دیدم سوزنهاش کوتاهه

گفتم شاید منظورش با این سرنگ های با سوزن بلنده

با سرنگ های انسولین هم باید ۴۵ درجه بزنم؟ آخه سوزنهاش کوتاهه

عزیزم اگه منظورت آمپول سینال اف هست که سوزنش مثل انسولینه باید عمودی دور ناف تزریق کنین، کلا انوکساپارین یا hmg که سوزنشون یه کوچولو از سینال بلندتر هست رو هم اگه بخواین دور ناف بزنین همون عمودی یا 90 درجه هستن ولی به بازو 45  درجه، دکتر من اینجوری بهم گفت

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...