2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046685 بازدید | 684536 پست
اره عزيزم من بعد اينكه خوردم فهميدم آخه من عاشق بستنيم  تو اون دوهفته هم زياد خوردم اول ب ...

ممنون عزیزم انشالله...💙

گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست داردکه سکوت میکند تا تو بارها بگویی خدای من . . .میدانم که صدایم را شنیده ایی از هرکجا که نامید باشم از مرحمت تو نامید نیستم خدای من......تیکر بارداری زدم و امید دارم جوابم رو میدی خدای من💙🙏
عزیزم بررسی تکمیلی شدین؟عکس رنگی و آزمایش های هورمونی منظورم هست؟  دکتری که رفتی فلوشیپ نازایی ...

اره عزیرم همه اینا راانجام دادم حتی لاپاراسکوپی هم کردم ولی جواب نگرفتم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم هر چیزی در حد اعتدال خوبه و زیادیش خوب نیست، حالا چه دوره انتقال چه دوره های عادی زندگی

بله درسته..من کلا خودم همه چیز رو رعایت میکنم رو کالری خیلی حساسم😉 ولی من اصلا نمیخوردم موقعیکه انتقال میدادم چقدر هم دلم میخواست بخورم مخصوصا سنتی 😋😁

گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست داردکه سکوت میکند تا تو بارها بگویی خدای من . . .میدانم که صدایم را شنیده ایی از هرکجا که نامید باشم از مرحمت تو نامید نیستم خدای من......تیکر بارداری زدم و امید دارم جوابم رو میدی خدای من💙🙏
عزیزم هر چیزی در حد اعتدال خوبه و زیادیش خوب نیست، حالا چه دوره انتقال چه دوره های عادی زندگی

وای ببخشید زینب جون دلتون نکشه حواسم نبود......

مرسی عزیزم، دارو که میدم ولی مثل اینکه فعلا تا سه چهار ماه باید صدای گریه هاشو بشنویم و هیچ چاره ای ...

عزیزم خواهر من تا وقتی بچه شیر میداد کلا غذاهای نفاخ و طبع سرد نمیخورد. حتی گوشت گاو و گوساله و کلم و فلفل دلمه و .... نمیخورد. رعایت که میکرد پسرش خیلی آرومتر شد. راستی یه شربتی هم بود بهش میداد خارجی بود واسه همین دلدردای بچه. اسمش رو یادم نیست

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه ها من چرا وزنم انقدر زیادی داره میره بالا تو ی هفته ۷۰۰گرم اضافه شدم غذا هم زیاد نمیخورم ولی میان وعده میخورم که اونم نمیتونم نخورم ضعف میکنم

خدا جونم شکرت...

سلام دوستان من چند روزه انتقال جنین دادم (جنین اهدایی) گرفتم. میشه لطفا راهنماییم کنید چی کار کنم این دفعه مثبت بشه؟ نانوایی که تازه انتقال دادن و جوابشون مثبت شده میشه علائمتون رو بگید؟ من فقط خلقیات ام به خاطر امپول پروژسترون بهم ریخته همش نا امیدم

سلام يه سوال داشتم ميشه جوابمو بدين براي انتقال وقتي ال دي ميدن پريود بعدي انتقال ميدن؟

اره عزیزم⚘⚘

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
كسي اينجا با دكتر فروتن بوده كه اي وي اف كرده باشه

اره عزیزم من با دکتر فروتن بودم⚘⚘⚘

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
ان شاءالله عزیزم😍

قبل بارداری چند کیلو بودی و الان چند کیلویی عزیزم؟⚘⚘

از خدا چيزاي خوب بخواه منم همينو خواستم يه ليوان آب نميتونم راحت بخورم همش سرم بهم وصله 

عزیزم انشاءالله حالت خوب بشه😊 نه بابا حالت تهوع نمیخوام ولی استرس خیلی بده انقدر این روزا کشیدم که نگو😐

خدایا...شکرت😍