2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046028 بازدید | 684497 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم خیالت راحت، هر چی سوال داری بپرسم منم تا هر جا بلد باشم جواب میدم😉😉😉😉

ممنون عزیزم چیا بخورم قبل اقدام وتخمک کشی مفید باشه

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
طفلك 🤣 اره منم به همسرم هر چقدر گفتم ياد بگير بزن واسم ميگه نميتونم همينطوري فشارش پايينهن بخواد آ ...

شوهر من که رفت چند تا فیلم تزریق نگاه کرد و زد برام.

بعدها گفت اولین بارهاش بوده و نگفته من نترسم.

هر چند من تو این چیزا از خودش بدترم.

ولی خداییش خوب میزد ،آروم تزریق میکرد ، نه درد داشت نه جاش می موند.

اما برای امسال ، میگفت دلم نمیاد و .... منم پیش خانوادم بودم ، بیشترشو بابام زد .

همسرم بود ، البته میزد .

این وسط رفتن تهران ، یکیشو خالم زد ، یکیشو دایی ام .

برادرامم زاپاس بودن هر دفعه که اگر پدرم دیر از سر کار اومد ، بزنن.

دیگه خدا رو شکر ، اونا دیگه به لیست کاندیدای من اضافه نشدن.🙈🙈

ولی خوب آدم بره تزریقات هم خوبه . من تنبل بودم .

بعضی جاهام بخاطر پله نمیرفتم.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
سلام عزيزم امروز سيزدهمين روز انتقالمه بيست و هشت شهريور انتقال دادم سيزده مهر برام نوشته يعني هفده ...

سلام عزیزم.جنیناتون چند روزه بودن.

مال من پنج روزه است ۱۱ مهر آزمایشو نوشته

زینب جان یادمه قبلا گفته بودی که سیتریزین برای آقایون خوب نیست و یادم نیست به چه دلیلی گفتی.شما از دکترتون پرسیدی؟

واینکه چه داروی برای آلرژی میتونند آقایون استفاده کنند؟

ممنون عزیزم چیا بخورم قبل اقدام وتخمک کشی مفید باشه

عزیزم من طب سنتی رفتم با همسرم و هر دو تا یه حدی رعایت میکردیم

اما چند تا نکته کلی که با تقریبا تمام طبع ها سازگاره میگم

هر دو آب زیاد می خوردیم و پیاده روی سه بار در هفته، میوه و آب میوه خیلی زیاد مصرف میکردیم، هفته ایی سه لیتر آب انار هر کدوم 1.5 لیتر 

حدود4 لیتر آب پرتقال نفری 2 لیتر 

گاهی آب آناناس و گاهی آب سیب

هفته ایی دو بار نیمرو تخم مرغ محلی با روغن زیتون و سه عدد خرما و یک عدد پیاز

هر روز 7 عدد زیتون صبح ها 7 تا انجیر شب(من خیلی انجیر دوست نداشتم بیشتر همسرم میخورد😬😬😬) 

تا قبل از شروع سیکل هفته ایی دو بار غذای نخود دار مثل آبگوشت، حمص، آب نخود یا فلافل می خوردیم، بعد از شروع داروها چون نفاخ بود نخوردم

با شروع داروها چون ذخیره بالا داشتم هر روز سه تا سفیده تخم مرغ میخوردم، و برنج و نون در حد خیلی خیلی کم 

شکر هم حذف کرده بودم و عسل تغذیه ایی می‌خوردیم به جاش (خیلی ارزونتر از عسل طبیعی هست ولی از شکر بهتره) 

هر دو صبح ها ژل رويال می خوردیم

عزیزم من طب سنتی رفتم با همسرم و هر دو تا یه حدی رعایت میکردیم اما چند تا نکته کلی که با تقریبا تما ...

ممنون عزیزم  از توضیح کاملت شوهر من یکم بدغذاست همکاری نمی کنه آبگوشت و لوبیا که اصلا نمی خوره شاید بقیه چیزارو بخوره واینکه کسایی که تخم مرغ می خورن باید ذخیره تخمدانشون بالا باشه یا فرقی نمی کنه همه باید بخورن بخاطر هایپر نشدن

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
سلام بچه ها امروز روزه یازده هم هست بی بی انداختم مثبت شد انشاءالله قسمت همه ی منتظرا

مبارکههههه عزیزم بسلامتی بغلش کنی انشالله،،دست راستت تو سر همه منتظرا

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
سلام بچه ها امروز روزه یازده هم هست بی بی انداختم مثبت شد انشاءالله قسمت همه ی منتظرا

ايشالا مامان شدي عزيزم منم يازده زدم ده دقيقه اول يه خط بود بعد من خوابيدم سه ساعت بعد ديدم دو خط بود نميدونم براي منم مثبت حساب ميشه يا نه؟