آره عزیزم کاملا یادمه شرایط شما رو
ببین آزمایشگاه نيلو خیلی هم معتبر هست خیالت راحت بابت این قضیه
یه چیزی درگوشی بگم خیالت راحت بشه، آزمایشگاه کاج هیچ جای خاصی نیست، فقط ایشون سهام دارش هست و تقریبا تمام سودش از همین بیمارهای ایمنی و انعقادی هست، خودت از بیرون بری یه نگاه بندازی کاملا متوجه میشی چی میگم
میدونی اصلا دوست ندارم از دکتری بد بگم ولی ایشون تا یه مدت قبل هم جواب های نيلو رو قبول داشت هم ابن سینا هم رویان فقط میگفت بهتره کاج برید
الان دیگه نمی دونم چی شده🤔🤔🤔🤔
من علم زرنانی رو قبول دارم ولی این کارش رو نه
و اینکه آزمایش های انعقادی اصلا تکرار نیاز نداره عزیزم چون وقتی مشخص میشه فلان ژن مشکل داره که دیگه تغییر نمیکنه چیزی
فقط احتمال تغییر آیتم های ایمنی هست نهایت بعضی از اونها رو تکرار کن اونم با مشورت طرازی
بعد هم برای سیکل جدید حتما تاکید کن یه جوری دارو بدن بهت که تعداد تخمک ها بالا نره، معمولا از یه حدی بالاتر بره تعداد کیفیت میاد پایین و خوب کیفیت جنین هم میاد پایین
در مورد اینکه یک بار پرد و سرم داشتی و نشده ناامید نشو، اگه یادت باشه یکی از بچه های اینجا دفعه اول سرم زد تازه اولین بار بتا رفت بالا ولی افت کرد، دفعه بعد خدا رو شکر دیگه مامان شد
پس نگو همه کار کردم نشد پس دیگه نمیشه حداقل خیالت راحته که تنها مشکل کیفیت جنین بوده، ان شاء الله این دفعه حتما میشه
بعد هم سرم عوارضش این نیست که باعث پس زدن جنین بشه، عوارضش احتمالیش به خاطر اینه که از 2000 نفر تهیه شده ولی از نظر ایدز و هپاتیت و... اینا کامل بررسی شده و سیف هست، و شما هم به خاطر شرایطت ریسک هست سرم دریافت نکنی، بنده خدا همسرت و خودت هر بار کلی اذیت میشید باید محکم کاری کنه دکتر، خیالت راحت