2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046466 بازدید | 684513 پست
گلم من فقط در این حد می دونم که یه تست غربالگری دقیق هست که جنین رو ازلحاظ سلامت تعداد کروموزومی برر ...

مرسی عزیزم. بیمارستان عرفان نیایش انجام میدن ظاهرا. و برای 6 تا 8 تا جنین هم 19 میلیون هزینه اش هست.خوبیش اینه که حداقل سر غربالگری دیگه خون به دل آدم نمیشه. اگه حال داشتی ممنون میشم یه اطلاعاتی هم راجع به سلفری بدی.و اینکه با وجود پی جی اس سلفری هم باید انجام بشه؟ممنونتم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون‌عزیزم چه اطلاعات خوبی، اره من ضخامتم پایینه یکی دوبار فقط با اتروزول خوب بود که میگن استفاده ا ...

من شروع كردم سرخود ال كارنيتين ميخورم

اينطور كه فهميدم بالا بودن فولات و ويتامينهاي گروه B نشانه اش كاهش هموسيستئينه اما باعث عدم توليد ال كارنيتين ميشه كه اونم باعث ضعيف شدن گردش خون ميشه 

اينا استنباطهاي خودمه حالا اين دفه رفتم از دكترم ميپرسم

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
خیلی ناراحت شدم براتون😔😔😔😔 اصلا فکرشم نمی کردم حتی یک جنین هم درست نشه

توکل به خدا،یکم خودمون رو تقویت و مجددا اقدام میکنیم،البته به احتمال زیاد اینبار تهران پیگیری میکنیم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام دوستان،من الان از مرکز اومدم ولی متاسفانه با دست خالی،😢😢😢هیچ جنینی برام تشکیل نشد،نمیدونم ال ...

عزیزم متاسفم. کاملا میفهمم چه حسی داری.خیلی حس بدیه.من تیرماه همین اتفاق واسم افتاد.اولش گفتن چهار تا جنین تشکیل شده اما پنج دقیقه بعدش گفتن هیچ کدوم رشد نکردن از دیروز.اون لحظه انگار زیر پام خالی شد.ولی میگذره.هنوز هم با وجود دید مثبتی که دارم به پانکچر دوباره اما بعضی وقتا این فکر تو سرم میچرخه که نکنه دوباره تکرار بشه.ولی زود بخودم میگم نه نمیشه.

تا ببینیم خدا چی میخواد برامون.یکی رو با انتقال منفی و یا سقط آزمایش میکنه یکی رو هم مثل ما حتی نمیزاره لذت جنین داشتن رو بچشیم.اگه مشکلتون ضعف اسپرمه مثل ما یه چند وقتی دارو بخوره همسرتون و رعایت های لازم رو انجام بده تا شرایط بهتر بشه.امیدوارم دفعه دیگه جنینای خوبی داشته باشی و با اولین انتقال مامان بشی.ولی نزار این اتفاق کلا ناامیدت کنه.ما لیاقت مامان بودن رو داریم.

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
elin جون برای من هم همین اتفاق افتاده البته تا امروز برای من می شه 15 روز تاخیر شما پرسیدین که آیا ...

نه عزيزم هنوز از دكترم نپرسيدم تا يك هفته تاخير صبر ميكنم اگر پريود نشدم از دكترم ميپرسم 

کسی راجع به PGS اطلاعی داره؟ و آیا کسی که پی جی اس کرده، غربالگری ها رو هم با همون استرس باید انجام ...

لي لا جون از زرناني پرسيدم در مورد PGS گفت براي مواردي مناسبه كه بيمار تعداد جنيناش خيلي زياد باشه چون تستها خييل سخت گيرانس و ممكنه بعضي از جنينهايي كه مردود ميشند در واقع بتونند حاملگي موفقي بدند. پرسيدم مثلا نسبت چند درصده گفت مثلا از 10 تا جنين ممكنه 7 تاش رد بشند و فقط 3 تاش رو بتوني انتقال بدي 

و در مورد من هم عليرغم سقط گفت نيازي نيست به PGS

سلام دوستان،من الان از مرکز اومدم ولی متاسفانه با دست خالی،😢😢😢هیچ جنینی برام تشکیل نشد،نمیدونم ال ...

عزيزم چند تا تخمك داشتي؟ چطور ميشه هيچ جنيني تشكيل نشه

خواهش میکنم نگران نباش اصلا.این دردا هست من الان 23هفته ام گاهگاهی دارم اینا رو.ولی نوعش تغییر میکنه ...

اره دكر بايد عادت كنيم....انشالله كه به سلامتي ني ني نازتو بغل كني🥰🥰🥰🥰😘😘😘

فقط ميتونم بگم خدايااااا شكرررررت😍😍😍🥰🥰خداجونم خودت نگهدارش باش☺️☺️☺️☺️☺️خدا جونم دل تمام منتظرا رو شاد كن🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

من امروز روز ٦ انتقال جنين هستم و ترشحات ليمويي رنگ البته ببخشيد اين طورى ميگم  داشتم قبلنا قبل پريودم داشته حالا ناراحت شدم شايد نشده باشه واى خدا 😢😢😢 كسى اين جور ترشحات داشته بعد از انتقال جنين