2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست
فدات بشم خب خدارو شكر انشاالله طبيعي باردار بشي🌷🌷  منم حالم خوب نيست تهوع شديد دارم

آخی عزیزم الهی که به زودی وبه خیر ویارت تموم شه 

اشکال نداره همه سختیاش به دوتا قندعسل تو دلیت میارزه مامان خانووووم😄😄😄😄😄😄

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@مریم،_مادر...    سلاممم خانمم گلی خوبی کجایی عزیزم خیلی وقته نیستی امیدوارم صحیح سالم با ...

سلام گلم دو روز هست سر میزنم تینی سایت....

برعکس جویای احوالت شدم مخصوصا اینکه نینیت چیه؟😉

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
سلامت باشی عزیزم 🌹😍اره اخر نشون داد به زور 😆ناز داره دختر 😆

به به

چقدر دیر رونما شد دخمل نازت.....

فاطمه جانت ناز داره حسابیییییی

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
عزيزم زياد نيس...گاه بيگاهه...ولي دردش هست...هي ميره هي مياد...الحمدالله لك ندارم...حالا گفتم فردا ب ...

خواهش میکنم نگران نباش اصلا.این دردا هست من الان 23هفته ام گاهگاهی دارم اینا رو.ولی نوعش تغییر میکنه.من الان درد کمر و لگن و پاهامم بهش اضافه شده

سلام دوستان،من الان از مرکز اومدم ولی متاسفانه با دست خالی،😢😢😢هیچ جنینی برام تشکیل نشد،نمیدونم ال ...

عزیززززززم 😢 😢  ناراحت شدم خیللللی ... یکم به خودت استراحت بده انقدر پشت سرهم پانکچر نکن تو به بدن سالمت  حالا حالا هااا نیاز داری ... کاش یه مدت بری تحت نظر پزشک طب سنتی که حداقل بدنتو از داروها پاکسازی کنی   

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
سلام عزیزم، چرااااااااااااااااا اخه😢😢😢

گفتن تخمک ها یکم ضعیف بودن ولی اسپرم ها خیلی شرایطشون بد بود عزیزم 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

[QUOTE=105185668]عزیززززززم 😢 😢  ناراحت شدم خیللللی ... یکم به خودت استراحت بده انقدر پشت سرهم پانکچر نکن تو ب ...[/Qآخه ذخیره خودمم کمه عزیزم،ولی خودمم همین هدف رو دارم میخوام برم طب سنتی

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
کسی راجع به PGS اطلاعی داره؟ و آیا کسی که پی جی اس کرده، غربالگری ها رو هم با همون استرس باید انجام ...

گلم من فقط در این حد می دونم که یه تست غربالگری دقیق هست که جنین رو ازلحاظ سلامت تعداد کروموزومی بررسی می کنن 

نه دیگه اگر کسی pgs کرد غربالگری نیاز نداره فقط سونو کافیه

ولی کیت‌ش خیلی کمیاب هست و هر جایی انجام نمیشه، گویا باید مخصوص هر کس وارد کرد

اما pgd بیشتر محتوای درونی کروموزوم ها رو بررسی می کنه

هر کدوم از این تست ها کاربردهای جداگانه دارن، مثلا کسی که تالاسمی مینور داره بهتره pgd کنن براش 

ولی کسی که خدای نکرده سابقه سندرم داون داره pgs بهتر هست، چون سندروم داون به تعداد کروموزوم ها ربط داره ولی تالاسمی بچه تعداد کروموزوم هاش درسته ولی ماژور هست

نيلا جون شما ضخامتت موقع انتقالها بسختي بالا ميره؟ http://namnak.com/اسید-فولیک.p56400 کمب ...

ممنون‌عزیزم چه اطلاعات خوبی، اره من ضخامتم پایینه یکی دوبار فقط با اتروزول خوب بود که میگن استفاده اش برا انتقال خوب نیست❤️❤️❤️