2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046256 بازدید | 684508 پست
میترسم باز بخوریم به یک بارداری و یک سقط دیگه ۶ ماه معطل بشم عین اینبار و خوب با این سن ذخیره ای وه ...

آهان پس کلا میخوای جنین فریز زیاد داشته باشی. اینم فکر خوبیه 

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
تارا جان من دوسال مریض دکتر طرازیم اصلا تند نیست اخلاقش قشنگ ب حرفات گوش میده برات وقت میزاره نگران ...

داغونم عزیزم ذهنم خیلی مشوشه هرگز اینقدر سردرگم نبودم دلم برای آنچه که بودم تنگ شده

ولی سعیمو میکنم باهاش ارتباط برقرار کنم 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون عزیزم با تاخیر حرکت کردیم انشالله که اگه خیره برسیم بله دفه اولمه و اینقدر سردرگمم اصلا نمیدو ...

عزیزم انشالله خبرای خوب میشنوی

منم سه شنبه وقت دارم ازش انشالله سه شنبه میرم

خوب کاری می کنی عزیزم، دکتر مطمئن که بهش اعتماد داری واقعا بهتون کمک می کنه ان شاالله بهترین راه رو ...

اره دقیقا عزیزم. خداروشکر میکنم ب مادرشوهرم و حانوادم دقیق نگفتم دارم چیکار میکنم وگرنه الان باید دق میکردم‌ . مرسی عزیز دلم❤❤❤😘

خدا ب همه نینی بده ب منم بده ب حق حضرت رقیه ی صلوات برای باردار شدن همه و من
سلام دوستای گل . ی سوال من غذام خیلی خیلی خیلی کم شده شاید ی وعده در روز اونم مقدار کم .اما همیشه ان ...

سلام عزیزم پفک بخور🙈🙈🙈

چیپس و ماست بخور

غذا رو به زور توی 5 تا 7 وعده بخور تهوعت کمتر میشه، میدونی آدم تو بارداری مثل آدمیزاد گرسنه نمیشه، یهو حس بی حالی و افت فشار داره و سرگیجه، بعد تهوع میاد، یعنی خودت هم نمیفهمی چته😉😉😉😉 ولی در اصل گرسنه ایی 

آب‌نبات هم تو کیفت بذار همیشه

قرص ومیگان هم خوبه

مراقب میزان مایعاتی که می خوری باش اگر معدت مایعات قبول نمی کنه حتما سرم قندی نمکی(معروف به 1/3  2/3) بزن

بچه ها ی سوال دیگم‌دارم. کسایی ک شکل  ابنرمال شوهرشون زیاد بوده چجوری خوبش کردن؟ و همین طور تحرک اسپرمو

خدا ب همه نینی بده ب منم بده ب حق حضرت رقیه ی صلوات برای باردار شدن همه و من