2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046158 بازدید | 684501 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام انشالله که خوبین دوستان جنین شناسی کدوم مر کز بهتره ابن سینا یا رویان ......؟ اینجا که بیشتر رو ...

سلام خانمی 

گلم من رویان بودم راضی ام، دوستانی هم که این سینا بودن راضی بودن 

دیگه خودت باید انتخاب کنی

سلام دوستان من با ۱۷ تا فولیکول دوشنبه صبح پانکچر دارم خیلی واسم دعا کنید

به زودی تو امضام از معجزه خدا واسه نی نی دار شدنم مینویسم  ...  معجزه شد خدایا شکرت معجزه ای که منتظرش بودم اتفاق افتاد🙏
راست عزیزم‌ی سوال دارم اخه تو نت میچرخم‌مطلب‌مفیدی پیدا نکردم. الان من ک روز ده پریودی پانکچر شدم ول ...

گلم تا اونجا که میدونم تو پانکچر تمام فولی ها تخلیه میشن

دیگه اطلاعی ندارم چیزی باقی می مونه که رشد کنه 

راستی هیچ کدوم جنین نشدن از اون دو تا تخمک؟ 

باشه عزیزم اگر رفتی که انشالله خیر باشه برات اگر نخواستی بری لدفا بهم بگو من میرم بار اولتون هست ...

ممنون عزیزم با تاخیر حرکت کردیم انشالله که اگه خیره برسیم

بله دفه اولمه و اینقدر سردرگمم اصلا نمیدونم ازش چی بپرسم

میگن اخلاقشم تنده

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
سلام دوستان کسی اطلاع داره کیفیت جنین ها رو برچه اساسی میگن؟ جنین ۳ روزه یا ۴ روزه هم بلاسته؟ یافق ...

گلم بلاست بودن ربطی به کیفیت نداره، جنین سه روزه اسمش مورولا ست

جنین 4 روزه اسمش کامپکت هست

جنین 5 روزه بلاست

تو هر مرحله گرید بندی ها فرق داره، جنین سه روزه با گرید آ داریم

جنین 5 روزه هم با گرید آ داریم

کلا گرید بندی مجزا از روز محاسبه میشه

گلم تا اونجا که میدونم تو پانکچر تمام فولی ها تخلیه میشن دیگه اطلاعی ندارم چیزی باقی می مونه که رشد ...

ن عزیزم اصلا اخه گفتن مایع خالی بوده الکی رشد کرده. اخه جرا اینجوری میشه؟ 

حالا ساعت هشت میخوام‌زنگ‌بزنم دکتر خودم تو آمل اسمش توحیده دکتر خیلی خوبیه ک قبلا پیشش میرفتم. ب منشیش بگم‌زودتر بهم‌نوبت بده پیشش برم‌ببینم اون میگه چیکار کنم. چون دکتر خیلی خوبیه و حرف آخرو دیگه میدونم الان بهم‌میزنه. چون ی سال پیشش رفتم الانم ک سیکل میکروم با تخمک پوچ کنسل شد مطمئنتر میتونه بهم‌نظر بده.

منو شوهرم با تخمک اهدایی مشکلی نداریم چون واقعا من خسته شدم. میترسم زمان بگذره رحمم مشکل پیدا کنه و نتونه جنینو نگه داره. انقدر ترسیدم ک فکر این جیزام‌میاد تو ذهنم

خدا ب همه نینی بده ب منم بده ب حق حضرت رقیه ی صلوات برای باردار شدن همه و من
سلام کسی هست جواب منو بده من ده روزه جنین انتقال دادم . خیلی نگرانم .بیبی چک گذاشتم منفی بود. فقط سه ...

عزیزم دوست من روز ۱۱ انتقال بی بی چکش منفی شد ولی روز ۱۵ ام تیتر داد و خداروشکر مثبت شد

نگران نباش زوده واسه نشون دادن بی بی انشالله تو هم‌مثبتی

عزیزم دوست من روز ۱۱ انتقال بی بی چکش منفی شد ولی روز ۱۵ ام تیتر داد و خداروشکر مثبت شد نگران نباش ...

تارا جان من دوسال مریض دکتر طرازیم اصلا تند نیست اخلاقش قشنگ ب حرفات گوش میده برات وقت میزاره نگران نباش سوالات بنویس یادت نره فقط

گلم بلاست بودن ربطی به کیفیت نداره، جنین سه روزه اسمش مورولا ست جنین 4 روزه اسمش کامپکت هست جنین 5 ...

عاشق توضیح دادنتم خواهر

یاد دسته بندی مطالب تو کلاسور شاگرد اول دوره مون میفتم اخرش بعنوان دانشجوی مستعد آسیایی دولت ژاپن بهش بورسیه دکترا داد

ن عزیزم اصلا اخه گفتن مایع خالی بوده الکی رشد کرده. اخه جرا اینجوری میشه؟  حالا ساعت هشت میخوا ...

خوب کاری می کنی عزیزم، دکتر مطمئن که بهش اعتماد داری واقعا بهتون کمک می کنه

ان شاالله بهترین راه رو خدا جلو پاتون بذاره

فقط گلم اگر یک درصد گفت اهدایی بین خودت و همسرت و دکتر باشه، هییییییییییچ کس نذار متوجه بشه، خصوصا پدر و مادر و درجه یک ها

بنده های خدا واکنش احساسی بروز میدن به صلاح نیست