2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046194 بازدید | 684502 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لیانا جون مگه خونریزیت چقدر بود؟ بیشتر از لک بود؟ ب من گفتن لک دیدی آسپرین رو قطع کن فقط.

مرجان جون خونريزي زياد بود با گريه رفتم بيمارستان گفتم همه چي تموم شد از پريود بيشتر 

سونو كردن همه چي خوب بود فقط هماتوم داشتم كه گفتن قطع كن اسپرين و انوكسارو حالا كه كلا تموم شده لكم ندارم ولي ماما گفت ديگه نميخواد انوكسارو بزني همش شك دارم

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
نه پس سر خود نزن اگر گفتن شروع نکنی، نگران نباش عزیزم چیزی نمیشه 

باشه عزيزم

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
همون روز دوم برو شما  ولی این سیکل پانکچر کردی نرو، بذار یه وقت دیگه اما تا اون موقع دکتر خوب ...

اره حتما عزیزم. احساس درموندگی میکنم. خدا هیچ کسو تو این شرایط نزاره. حکمت خدا رو فقط خدا میدونه بعضیا با اوضاع روحیو مالیو همه چی داغون بچه دار میشن راحت. حتی برای دشمنمم همچینی شرایطیو نمیخوام ک درمونده بشه و ندونه چیکار کنه، دلم میخواد فرار کنم ازین زمان و مکان

خدا ب همه نینی بده ب منم بده ب حق حضرت رقیه ی صلوات برای باردار شدن همه و من
سلام کسی هست جواب منو بده من ده روزه جنین انتقال دادم . خیلی نگرانم .بیبی چک گذاشتم منفی بود. فقط سه ...

سلام عزیزم چرا این قدر زود بی بی گذاشتی 

اصلا نگران نباش گلم روز 14 برو آز بده ان شاء الله مامان شدی، نگران کارهای خونه هم نباش عزیزم من و خیلیا دیگه اصلا استراحت نداشتیم 

اره حتما عزیزم. احساس درموندگی میکنم. خدا هیچ کسو تو این شرایط نزاره. حکمت خدا رو فقط خدا میدونه بعض ...

آره واقعا خیلی حکمت خدا پیچیده‌س

یه برنامه دیدم طرف معتاد و بد بخت، هر 2 ماه حموم میرفتن خدا بهشون دو قلو سالم داده بود، نه دکتری رفتن نه چیزی،بعد دختراش چه قدر زیبا بودن

خدا رو شکر 

خوب من اگر اعدادم اینجوریباشه با توجه به دوقلویی ، حتما سرکلاژ میشم.بدون شک. عزیرم آزاد خریدن؟ خارج ...

آره فکرکنم آزاده،با بقیه داروهام باهم گرفته، روی کارتونش نوشته ۱۱/۵۰۰خارجیه آره

حالا سونو بدی طول سرویکست چک بشه دکتر میگه انشاءالله که نیاز به عمل پیدا نکنی،ولی استراحت باش

خدا برات نگهشون داره❤

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
ممنونم زینبی جون .همش فکرو خیال میکنم کاش اینکار  رو نمیکردم کاش اونکار رو نمیکردم

عزیزمی نگران نباش، تضمین میدم ربطی نداره

الانم داروهاتو دقیق ادامه بده تا ان شاالله روز آزمایش 

ببین گلم من با بتاي  1700 روز آزمایش دوم خیلی طول کشید تا بی بی هاله بندازه، اگر دقیق و معتبر بود که دکتر آزمایش نمی نوشت

افشان جون نمیدونم که برم یا نه؟ منتظرم همسرم بیاد ببینم‌چی میگه اددت کردم اگه نخاستم برم یکساعت قبلش ...

باشه عزیزم

اگر رفتی که انشالله خیر باشه برات

اگر نخواستی بری لدفا بهم بگو من میرم

بار اولتون هست برای طرازی؟