2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684578 پست
بچه ها امروز اومدم کارت جنینامونو گرفتم اشکم درومد گفت ۹ تا داری تو سه تا بسته سه تایی فریز شده همشو ...

عزیزم خیلی خوشحال شدم.به امید خدا با اولین انتقال مامان میشی.

میتونم بپرسم چندتا تخمک داشتی؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خدمت خانمای گل میگم من حالت تهوع  شدید دارم دلم روی غذی نمیره با زور غذا میخورم حالم بدتر میشه میخوام بیارم  بالا کسی میدونه چی برام خوبه از هرچی خوردنی بدم نیاد ولی الان که فکر میکنم دلم پفک میخواد ولی میترسم بخورم 

سلام خدمت خانمای گل میگم من حالت تهوع  شدید دارم دلم روی غذای نمیره با زور غذا میخورم حالم بدتر میشه میخوام بیارم  بالا کسی میدونه چی برام خوبه از هرچی خوردنی بدم نیاد ولی الان که فکر میکنم دلم پفک میخواد ولی میترسم بخورم  هفته هفتم بارداری م حالم خیلی بده همش دراز کشیدم معده ام قل قل میکنه سردرد دارم چقدر طول میکشه خوب بشم

تارا جون منم جنينام بلاست بودن روز جهاردهم هم بي بي جك و هم ازمايش نشون داد برام....روز يازده امكان ...

واي عزيزم راست ميگي 

استراحتت چقدر بود ؟ 

از بس دراز كشيدم كمر درد گرفتم اندازشو يادته چقدر تو سونو نوشت

نتونستمرو اون پست ريپلاي كنم عزيزم

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
واي عزيزم راست ميگي  استراحتت چقدر بود ؟  از بس دراز كشيدم كمر درد گرفتم اندازشو يادته چ ...

عزيزم تو سونو نوشته بود برام خونريزي خفيف....باز خوبه خفيف بوده كه اينجوري خون ميدادم😐😐😐😐همش دراز كش باش فقط يراي دسشويي بلند شو استراحتتو بيشتر كن عزيزم...مال من سه هفته طول كشيد تا خوب شدم....نكران هم نباش و استرس نداشته باش

فقط ميتونم بگم خدايااااا شكرررررت😍😍😍🥰🥰خداجونم خودت نگهدارش باش☺️☺️☺️☺️☺️خدا جونم دل تمام منتظرا رو شاد كن🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
دیشبم لک داشتم .بیخیال بودم گفتم مهم نیس .اما الان رفتم دسشویی دوباره لک داشتم رو لباسم  پس جا ...

عزيزم هماتوم نداري ؟منم از لك شروع شد رفتم سونو گفت هماتوم داري

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام عزیزم منم اردیبهشت 95ای سینا ای وی اف کردم توابن سینا الان دوقلو هامخوابیدن امید وارم همگی هر ج ...

عزيزم تو بارداري پيش كدوم دكتر ميرفتين ؟

بچه ها من سه ماه پیش،میکرو کردم متاسفانه منفی شد.یدونه جنین داشتم.حالا دوباره بخوام برم .کی برم بهتره؟ماه بعد خوبه؟

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  
سلام خدمت خانمای گل میگم من حالت تهوع  شدید دارم دلم روی غذی نمیره با زور غذا میخورم حالم بدتر ...

عزيزم منم اينطوري بودم صبحا كه از خواب بلند ميشدم سريع بيسكوييت ميخورم الان دوروزه بهتره ولي حالتشو دارم ولي كمتر شده