2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046912 بازدید | 684566 پست
سلام دوستان عزيز اطلاع داريد اين داروها براي چي به همسرم داده دكترش كلوميفن(اووميد٥٠) گاياف ...

عزیزم پست قبلیمو نادیده بگیر کلومیفنو با کتوتیفن اشتباه گرفتم.ببخشید

دوستای گلم سلام  امروز رفتم پانکچر سوالاتتونو خوندم و همراهیتونو از همتون واقعا ممنونم خدا خیر ...

خداروشکر ان شاءالله که همشون جنین بشن 

منم بیمارستان بهمن پانکچر شدم واقعا کادرش خوبه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خانومای عزیز میشه راهنمایی کنید کسی که با میکرو باردار شده زایمانش باید سزارین باشه یا طبیع ...

سلام عزیزم به سلامتی چیزی نمونده تا بغلش کنی ها

گلم هیچ اجباری واسه نوع زایمان نیست، و کاملا بستگی به خودت داره 

اگر شرایط بدنی آماده داری و از لحاظ روحی اوکی هستی طبیعی برو

اگر مشکل پزشکی هست یا از لحاظ روحی آماده نیستی و می‌ترسی سزارین

اینجا به غیر از دوستانی که خارج از ایران بودن همه سزارین شدن، یکی از دوستان طبیعی دوست داشت ولی دکترها مجبور شدن سزارین کنن اورژانسی براش

انشالله که همه چی عالی پیش میره برات به چیز بد چرا فکر میکنی که سرت بیاد. در ضمن جواب علمی سئوالت ا ...

مرسسی عزیزم ایشالله ک اتفاقای خوب این ماه برای همه بیوفته برای منم بیوفته. امشب لک خییییلی کمی دیدم ک پس یعنی تا پسفردا پری میشم ایشالله، هیچوقت اندازه الان ک میدونم پری شدم خوشحال نشده بودم😁😁

خدا ب همه نینی بده ب منم بده ب حق حضرت رقیه ی صلوات برای باردار شدن همه و من

سلام به دوستان گلم و تبریک به کسایی که جواب گرفتن و دوستانی که زایمان  کردند دوماه پیش انتقال داشتم و متاسفانه جواب نگرفتم که برای چهارمین بار بود و بازهم......

امروز که با خواهرم برنامه ریزی کرده بودیم که با هم باردار بشیم از روزیکه من انتقال دادم خواهرمم اقدام  به بارداری کردی و خداروشکر چندروز پیش خبر بارداری رو بهم داد انقدر از خوشحالی گریه کردم که اگر خواهرم پیشم بود فقط محکم بغلش میکردم ولی حیف که خیلی خیلی ازم دور ولی کلی خوشحال شدیم خداروشکر خداروشکر 

خواهرم میگفت که من مطمئن بودم اینسری جواب میگیری و دوست داشتم باهم بارداریمون بگذرونیم بهش گفتم خداروشکر میکنم که تو الان مادر شدی وفقط برای من دعا کن که انشالله با تو بگذرونم و بتونم هرچه زودتر دوباره اقدام کنم

خیلی خوشحالم خواستم این شادیم رو قسمت کنم واز دوستان گلم بخوام که برام دعا کنن

💙💙💙

گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست داردکه سکوت میکند تا تو بارها بگویی خدای من . . .میدانم که صدایم را شنیده ایی از هرکجا که نامید باشم از مرحمت تو نامید نیستم خدای من......تیکر بارداری زدم و امید دارم جوابم رو میدی خدای من💙🙏
والا دلیل خاصی بهم نگفت برای معاینه ماهانه که رفته بودم برام نوشت اون ob چیه عزیزم ? کلا دیگه مخم جو ...

.معمولا این سونو رو برای کسایی که خطر زایمان زودرس دارن،یا حرکت بچشون کمه،یا اب دور بچه کمه یا مثلا فشار بالا و اینچیزا دارن مینویسن...منم چون گفته بودم حرکات نی نیم کمتر شده و قبلشم اون یکی سونو بهم گفته بود آب دورش کمه برام اینو نوشت که خداروشکر همه چی خوب بود.نگران نباش ان شاالله برای توام همه چی‌خوبه.میگم سونوی چرتیه چون نه وزن بچه نه طول سرویکس نه کلا اطلاعات دیگه رو میده.فقط چندتا فاکتور داره که‌جلوش نمره میده از ۲

خلاصه من مجبور‌شدم فرداش برم یه سونو دیگه که وزن بچه و این چیزا رو هم بگه.اگه‌دکترت این دوتا سونو رو باهم‌نوشته خوبه،وگرنه شاید بیوفیزیکال به تنهایی چیز خاصیو برات مشخص نکنه جز همین چندتا موردی که‌گفتم درمورد تنفس و حرکات و کیسه ی آب و اینا

سونوی ob اگه درست نوشته باشم همون سونوی معمولیه که برای چک کردن رشد بچه اینا میفرستن همه دکترا

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
لطف داری عزیزم. اگه جنین تشکیل شده باشه میام میگم.اگه نشد نمیام😁 شوخی کردم حتما میام میگم😅

انشالله که با خبر خوشت میای خوشحالمون میکنی عزیزم 🙏

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
دوستای گلم سلام  امروز رفتم پانکچر سوالاتتونو خوندم و همراهیتونو از همتون واقعا ممنونم خدا خیر ...

سلام عزیزم به سلامتی و به امید خدا همه تخمکات جنینای سالم می شند.

مونا جان میتونم بپرسم ذخیره ی تخمدان شما عددش چنده؟

ان شالله به سلامتی خیر وهمه چی خوب پیش بره ودامنت سبز بشه عزیزم

پس ناز نازی هستی نه عزیزم ۳ ، ۴ روز تاخیر مهم نیست درد آندومتریوز خیلی شدیدِ و اگه حاد باشه با سون ...

عزیزمممم مرسی از پیشگویی قشنگت. نازنازی که هستم راست میگی کلا تحمل دردم کمه  

عجب زور میگن اینا گلم سجادی رو انتخاب کنین خیلی بهتره، شما از لحاظ قانونی حق انتخاب پزشک معالج خودت ...

ممنون بابت کمکی که بهم کردید.یه سوال دیگه به نظرت اگه خواستم بار دیگه پانکچر بشم همون رویان رو انتخاب کنم؟ جنین شناسی خوبی داره؟ اخه همه ی کارها رویان بوده خودشون میدونن تاالان چکارهایی برام کردن شاید روش جدید دیگه ای رو امتحان کنن ولی اگه برم بیمارستان  یا یه مرکز دیگه شاید از اول شروع کنن برام.موندم چکار کنم خیلی دودل هستم؟