2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047036 بازدید | 684569 پست
سلام خاکستری جان وزن بچه تو هفته ۱۶  ۱۴۰ گرم و قد ۱۶ سانت زیاد نیست فکر کنم سونوگرافی همینجوری ...

عزیزم من تو هفته ۱۶ سونو نرفتم،ولی ۱۹ هفته که رفتم انومالی ۳۰۰ گرم بود.قدشم نمیدونم.وزن نی نیت که خوبه خانمی.ایشالا انومالی هم همه چی عالی باشه

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
به من داد دکترم منم خدا رو شکر چیز خاصی نداشتم ولی فکر کنم به خاطر فیبرومم بهم داد پنج شنبه و جمعه ز ...

خب اگه دکترت داده قطعا با توجه به شرایطت لازم بوده عزیزم...خوب کاری کردی که زدی.ایشالا وروجکتو به موقع صحیح و سالم بغل میگیری❤

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنونم ازت زینب مهربونم  عشقم من از اول سیکل روزی دوتا پرگوریس میزدم از روز ۷ سیکل روزی یه اور ...

مرسی گلم 

آخه شک کردم دوباره رفتم چک کردم همین اطلاعات قبلی رو نوشته بود، و این که گویا عملکرد واریوپپتیل شبیه دکاپپتیل (دیفرلین) هست

البته توضیح داده بود دکتر برای مقاصد مختلف ممکنه تجویز کنه

بد که بعید می دونم  ولی فکر می کنم باید جای زدن عوض بشه یه مدت اطلاعاتی ندارم گلم

زینب جون ذخیره 48صدم خیلی پایینه؟؟؟بنظرت واس ای وی اف جواب میده.37سالش هست

من بالاخره نفهمیدم مثلا ذخیره دهم پایین.تره یاصدم🙈

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
نمی دونم گلی، اتفاقا از روی سایت خودشون این مطالبو خوندم از خودم ننوشتم چند بار هم چک کردم 

زينب جون يه سوال ازت داشتم ميشه درخواستمو قبول كني

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
زینب جون ذخیره 48صدم خیلی پایینه؟؟؟بنظرت واس ای وی اف جواب میده.37سالش هست من بالاخره نفهمیدم مثلا ...

نه عزیزم، پایین نیست به شرطی که fsh هم در حد نرمال باشه 

روز دوم یا سوم قاعدگی هم فولی آنترال وجود داشته باشه تو تخمدان ها

ذخیره 0.48 تقریبا نزدیک 5 دهم هست، که میشه 0.5

نمی دونم منظورمو رسوندم یا نه🙈🙈🙈🙈

بچه ها یه سوال بپرسم شاید مسخره باشه ولی بپرسم 🤗

فردا صبح پانکچر دارم و گفتن با بیهوشی انجام میشه 

دوستان چندتا النگو تو دستمه اینارو باید دربیارم ؟منظورم اینه تو اتاق عمل میبرن باید دربیارم؟

@زینبی_بابا