2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
ما خانواده رو پیچوندیم، مادرم اینا سفر بودن داداشم تنهایی خونمون بود، شب پانکچر یهو گفتیم بلند شو بب ...

طفلک داداشت فقط تو اون لحظه هزارتا فکر+۱۸ کرده باخودش حتما 😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تارا جون سارا رو بلدي صدا بزني؟ يادته با پورمطرود لاپارا كرد؟ ميخوام ببينم سونوي نصر چسبندگيشو نشون ...

سلام عزیزم

داشتم تاپیکو میخوندم کامنتتو دیدم 

نه عزیزم.هیچ سونویی نشون نداد چسبندگی رو.فقط تو لاپاراسکوپی مشخص شد

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
از خدا برات طلب صبر و آرامش دارم. من همیشه به خودم میگم دنیا ادم های قوی رو دوست داره و بالاخره جلوش ...

❤❤❤❤ الهی آمین

خیلی ارامش بخش بود صحبتات عزیزم...دل شکسته و درمونده منم کمی اروم کرد... 

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

سلام موناجان،منم همیشه وقت انتقالم میشدافسردگی میگرفتم گریه میکردم مخصوصاهفته دوم،ورمت ک میخوابه بعدپانکچرواسه این چیزاحرص نخور،اینقدامپول وداروی هورمونی واردبدنت شده واسه اونااضافه وزن پیداکردی،یکم بزن بیرون بادوستت یاکسی ک دوسشداری ووقتی باهاش صحبت میکنی بهت ارامش میده قراربذار،اگه خریدحالتوبهترمیکنه یه چیزبرای خودت بخر،الانم وقت حراجه مانتوئه،خودت بایدکشف کنی چی حالتوبهترمیکنه

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
❤❤❤❤ الهی آمین خیلی ارامش بخش بود صحبتات عزیزم...دل شکسته و درمونده منم کمی اروم کرد... 

سلام ساراجون خوبی عزیزم...کم پیدایی..نبینم دلت شکسته باشه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام به همه دوستان کسی انلاین هست باهم حرف بزنیم؟الکی گریه میکنم حرف همه بهم برمیخوره  یکشنبه ...

عزیزم حالاتت کاملا طبیعیه..داروهای هورمونی ادم رو خیلی حساس میکنه...رژیم هایپری رو رعایت میکنی!خدایی نکرده هایپر نشی ک.ورم کردی

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
دوستان خورد استامینوفن تو بارداری ضرر داره یانه؟؟؟؟ دارم میمیرم از سردرد  نمیدونم دردام چرا ر ...

عزیزم استامینوفن ساده فقط اشکال نداره🌷🌷انشاللله زودتر خوب شی

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
سلام به همه دوستان کسی انلاین هست باهم حرف بزنیم؟الکی گریه میکنم حرف همه بهم برمیخوره  یکشنبه ...

عزیزم ضعف نشون بدی کلاهت پس معرکس 

این راهی که ما توش افتادیم اراده آهنین‌ میخاد

یک خانمی همزمان با من پانکچر داشت اونقدر اونجا گریه زاری کرد که شوهرش نتونست نجونه بده! کارش کشید به فریز تخمک بازم نشسته بود دوبله گریه میکرد

حالا تازه این پانکچره خیلی ربطی به حال روحی نداره 

موفقیت انتقال ۹۰%  برمیگرده به ارامش و بز خیالی

از الان تمرین کن اروم و بیخیال باشی فقط چشمت به هدفت باشه

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم