2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
سلام عزيزم، ببين من امروز رفتم از دكترم در مورد ال آرژنين پرسيدم، گفت روش جديده و براي اينكه روي سلو ...

سما جون روش مصرفش چجوریه با چه دوزی و روزی چند تا وتا کی باید بخوری؟

ممنونم بهم گفتی💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم ضعف نشون بدی کلاهت پس معرکس  این راهی که ما توش افتادیم اراده آهنین‌ میخاد یک خانمی همز ...

اره راس میگی من از طرف خانواده خودم اذیت میشم این بدترم کرده و به هیچکس هم نگفتیم اونا نمیدونن شرایط منو 

زخم زبون میزنن خیلی ناراحتم میکنن

حق با شماست

سلام موناجان،منم همیشه وقت انتقالم میشدافسردگی میگرفتم گریه میکردم مخصوصاهفته دوم،ورمت ک میخوابه بعد ...

انقدر این گروه خوبه انقدر این تاپیک خوبه هیچوقت نشد بیام اینجا حالم خوب بشه الهی هممون به امید خدا نتیجه بگیریم خیلی ازت ممنونم جانان جون 

دیشب وقت اخرین امپول بود مجبور شدم برم خونه مامانمینا امپولارو پیچیدم دور یه بردم اونجا یواشکی بزنم 

اون سرنگ لعنتی خراب بود یهو پرید همه مایع امپول ریخت بیرون خلاصه اومدم به شوهرم گفتم پاشو بریم اومدیم بیرون انقدر گریه کردم تا دوباره امپولو پیدا کنیم بزنم خودمو کشتم😍🥰

انقدر این گروه خوبه انقدر این تاپیک خوبه هیچوقت نشد بیام اینجا حالم خوب بشه الهی هممون به امید خدا ن ...

ایشالله ک خیره عزیزم، من دوشنبه یا س شنبه ک پری بشم میرم مرکز واسه سونو و شروع امپول. ایشالله ک ی عالمه جنین تپل مپل برات تشکیل میشه

خدا ب همه نینی بده ب منم بده ب حق حضرت رقیه ی صلوات برای باردار شدن همه و من
هنوز پانکچر نکردم عزیزم راستی ممنونم بهم پیام دادی  رژیم هایپری چیه؟

عزیزم شروع کن ب خوردن سفیده تخم مرغ ..روزی هرچنتا بتونی بخوری خوبه..مرغ و ماهی هم خوبه وهمچنین آب خیلی زیاد بخور 

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

بچه ها من چرا انقدر ضعف میکنم؟ معده دردو حالت تهوع میگیرم. قرص خاصی‌نمیخورم روزی دوتا استرادیول، هر س روز درمیون ی قرص پرولاکتین. بقیه هم ویتامینو تقویتی.  ممکنه بخاطر استرس باشه؟ اخه ۱۲ یا ۱۳ این ماه پری شم باید برم مرکز سونو شم امپولام شروع شه

خدا ب همه نینی بده ب منم بده ب حق حضرت رقیه ی صلوات برای باردار شدن همه و من
انقدر این گروه خوبه انقدر این تاپیک خوبه هیچوقت نشد بیام اینجا حالم خوب بشه الهی هممون به امید خدا ن ...

انشاالله ک همین دفعه اول ب خواسته دلت برسی عزیزم،خیلیادفعه اول مامان شدن اگه تاپیکودنبال کرده باشه حتمامتوجه شدی،کاش اینجورمواقع امپولتوخونه تزریق کنی بعدبری مهمونی،بالاخره کم فشارروحی وجسمی روماهانیس ک حق داری یکم بهم بریزی اماسعی کن خودتوزودجموجورکنی،نی نی مامان قوی میخواد،مامانیکه بهش ارامش بده پس اول بایدروخودت کارکنی وواسه خودت ارامش ایجادکنی،انشااله بعدپانکچریه عالم نی نی خوچل موچل برات ایجادشه عزیزم،منتظرخبرهای خوبت هستیم💜

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
ما خانواده رو پیچوندیم، مادرم اینا سفر بودن داداشم تنهایی خونمون بود، شب پانکچر یهو گفتیم بلند شو بب ...

سلام زینب جون خوبی عزیزم نی نی خوبه ؟؟؟ میگم من اردیبهشت پارسال که سقط کردم اسفند که با دکتر طرازی ویزیت شدم بهم گفت به جای فولیک اسید ۱ باید فولیک اسید ۵ بخورم بعده آزمایشای ایمنی انعقادی هم گفت ۵ رو ادامه بدم تا اینکه انتقال دادم که فولیک اسید ۵ قطع شد به جاش فمیبیون ۱ میخوردم دوباره الان دارم فولیک اسید ۵ میخورم درسته دیگه ؟؟؟ مشکلی که ایجاد نمیکنه ؟؟؟ 

میدونم باید زنگ بزنم از دکتر بپرسم ولی اصلاااا نمیتونم شماره مطب رو بگیرم 😔

خداجونم شکرت