2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047209 بازدید | 684581 پست

اینا عادت دارن ادمو بترسونن رو آز خون منم گیر دادن و رو فاکتور pt. دیگه خودم وقت دکتر هدایتی خون رو گرفتم که ته کوچه رویانه تو ی ساختمون دیگه . گفت اصلا اینهمه حساسیت از جانب دکتر ☹. گفت اصلا هیچ مشکلی نیس و از ترسوندن دکتر رمضانعلی بهش گفتم . گفت اصلا اصلا جای هیچ نگرانی نیست اما برا اینکه خاطر جمع شی ی از بررسی ایتم های  pt برام نوشت گفت هر وقت .وقت کردی برو سازمان خون انجامش بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نیومده هنوز هر روز دارم چک می کنم، خودشون گفتن دیر حاضر میشه ولی خوب سخت میگذره

زینب جون دکتر برا دردم  امپول پرژسترون ۲۵۰ داده گفته هفته ای یه دونه 

اینم فرقی با اونا نمیکنه که اوایل انتقال میزدیم ؟؟

یعنی خودمون میتونیم تو خونه بزنیم؟؟؟

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
😍😍😍😍 میگم عزیزم تو روز زایمان قرص تیروئیدت رو خوردی؟ یه شب موندی؟

نه نخوردم، فرداشم نخوردم، از پس فرداش خوردم😊 اصلا یکی دو روز مهم نیست اگر عدد تیروئیدت به حالت نرمال رسیده، برای من 1 هست، من یه شب موندم، فکر کنم اونایی که شکمشون کار نکنه نگه میدارن، عزیزم برام دعا کن امروز دیدم صورت بچم زرد شده، آزمایش دادم زردی 13 بود، دستگاه گرفتیم😢😢

اینا عادت دارن ادمو بترسونن رو آز خون منم گیر دادن و رو فاکتور pt. دیگه خودم وقت دکتر هدایتی خون رو ...

نه خدایی کسی نترسونده منو، اتفاقا برعکس گفتن دیر میاد جوابش نترسی، خودم یکم نگرانی دارم که خب طبیعیه، بعد از کلی سختی بدستش آوردم

نه خدایی کسی نترسونده منو، اتفاقا برعکس گفتن دیر میاد جوابش نترسی، خودم یکم نگرانی دارم که خب طبیعیه ...

زينب چون شما اون آزمايشي رو دادي كه ديگه لازم نيست غربالگيري دوم رو بديد ؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
تازه یادم رفت بگم من حتی عطسه و سرفه هم نمیکردم.فکر کنم حدودا یه بیستایی عطسه سرکوب کردم من تو این چ ...

خوردنی چی خوردی؟مثلااناناس.تخم مرغ.پنیر.گوشت قرمز

صلوات.
سلکسان نبوده گزینه اول؟  آره گلی انوکسا تو بارداری سیف تره حالا 6000 یا 4000 اون هم مهمه بدونی ...

عزیزم عددش به چی ربط داره؟

دکتر اینجا قراره فردا برم برام بنویسه، هر کدوم رو داد اعتماد کنم؟

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار