2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047208 بازدید | 684581 پست
باز خدا رو شکر چیز عجیب درنیومد، می خواستی چی کار اخه والا مسعود نمی دونم از لحاظ ژنتیک خوب بود بقی ...

زینب جان قطعا کاج اشتباه بوده خیلی پرت و پلاست جوابش

ولی بین همین مسعود و پارس هم کلی اختلاف هست بخصوص که anti tpo تو مسعود تو رنج بوده تو پارس ۳ واحد بالاتر از رنجه دکتر غدد تاکید کرد حتما پارس ازمایش بده

عصرم رفتم سونوی تیرویید یک گره سه سانتی تیرویید چپ کشف شد خدا کنه این داستان جدید نشه برام

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
واقعا اخه بعضى ها ميگن تا دو هفته مطلق بايد خوابيد اين جورى خيلى سخته اخه البته دكتر خودم گفت فقط ٤ ...

آره گلم، استراحت حتی اون 4 روز هم بیس علمی نداره 

خودمم اصلا استراحت نداشتم، تازه شلوغ تر از قبل بودم اون دو هفته

تمام مقالات هم استراحت مطلق رو مضر می دونن حتی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان زنگ زدم مطب طرازی که وقت بگیرم. گفت هپارین رو بعد از بارداری باید به سل.... نمیدونم چی تغییر ...

سلکسان نبوده گزینه اول؟ 

آره گلی انوکسا تو بارداری سیف تره حالا 6000 یا 4000 اون هم مهمه بدونی

یعنی یه جور گفتن انگار متخصص زنانی

نه کمش نکن پس.. الان که فک میکنم از منو میخواست کم کنه که بعد همین خونریزی ها اینا پیش اومد گفت ادام ...

عزیزم شما بودین قبلا گقتین ایزوپرین دکتر بهتون داده  برای درد 

از هفته ی چند داد بهتون ؟؟؟

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم