2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684580 پست
ممنونم گلم واقعا ای کاااااش دست خودمون بود ...... افسوس😔😔😔😔😔😔

من مادرم سن بالاست و خیلی روی من حساسه درسال چند بار سخت مریض میشه و بیمارستان باید بخوابه هربارم گریه میکنه من میمیرم بچتو نمیبینم .خیلی دلم میسوزه 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
جنین داشت اونم 9تا فریز ولی متاسفانه عقل نداشت. اینقدر دعواش کردم ی کمم شماها دعواش کنید .رفته شیرا ...

ای بابا..از دست این دختر...چرا اینطوری سلامتیش رو بخاطر انداخته..اخه یکی نیست بگه دختر تو ک پلی کیستیکی..نمدونی چقد این.محرکا برات ضرار داره.دکترش چرا بیعقلی کرده و باتوجه ب شرایطش تااین حد بهش دارو داده ک هایپر شده..

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانمی نمی دونم آنا جواب شما رو داده یا نه ولی در این حد مشکلی نداره گلم خیالت راحت منم برام پیش می ...

ممنونم عزیزم بابت جوابت،،،خوبه خیالم راحت شد😍😍

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
سلام عزیزم..چندروزه همش تو ذهنم بودی...بسلامتی انتقال دادی...انشاءالله ک مامانی و صحیح و سالم بمونن ...

ممنون نفسی جونم،،،انشالله که نی نیت وخودت سلامت باشید،،،،راستش امروز  نهم انتقالمه بی بی زدم منفی شد😔😔😔خدا کنه بخاطر این باشه که زود تست زدم توروخدا دعام کن گلم😭😭

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
من مادرم سن بالاست و خیلی روی من حساسه درسال چند بار سخت مریض میشه و بیمارستان باید بخوابه هربارم گر ...

عزززیزم الهی خدا بهشون سلامتی بده همین روزا با خبر بارداریت خوشحالشون کنی خدا نیاره اون روز رو عزیز دلم خیلی سخته 

البته من پدرم سالم بود اصلا فکرشو نمیکردیم یکدفعه همسرم منو برد خونه پدرم و.... وااای خدا از همه دور باشه این مرگ ناگهانی ....

ان شاءالله همین روزا هر دومون با خبر نی نی مامانا رو خوشحال کنیم بحق امیرالمؤمنین 

ای خدا دست تو بالای همه دستهاست خودت برای منو دوستام گشایش کن 

خوبی عزیزم ؟دوباره از اول شروع کردی؟با کدوم دکتر؟ تو که یزد جنین داشتی

مرسی عزیزم....آره یزد جنین دارم...نه بابا گفتم محرک بگیدم خودمون اقدام داشته باشیم که هایپر شدم تخمک آزاد شد ولی نتونستیم اقدام کنیم...من موندم و سر بی کلاه و هایپری😩😩

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
میدونم عزیزم تجربه شهرستان رو داشتم واقعا سخت بود تهران دکتر بیایم البته با این تفاوت که ما برای کار ...

ممنون عزیزم اره واقعا سخته ، هزینه هم دقیقا دوبرابر میشه چون این سری میخوام با هواپیما برگردم که اونم ثانیه ایی گرون میشه ، خدا خودش میدونه من و شوهرم از تک تک سلولهای بدنمون مایه گذاشتیم دیگه نه من توان داروگرفتن دارم نه شوهرم از پس این همه هزینه گزاف برمیاد ، امروز نوبت دکتر دارم اگه انشاله ضخامتم خوب بود شنبه برم انتقال ،واسم دعا کنید این کابوس چندین ساله تموم شه😢😢😢

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
ممنون نفسی جونم،،،انشالله که نی نیت وخودت سلامت باشید،،،،راستش امروز  نهم انتقالمه بی بی زدم من ...

عزيزم خيلي زود زدي ؟جنينت چند روزه گذاشتن

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
يعني تا چندروز هيچي نخورد بچش؟من شوهرم نميزاره تاگريه ميكنه بهش شيرخشك ميده ميگه گناه داره

نه نده چون بچه عادت میکنه به اینکه راحت شیر خشک بره دهنش اما سینه مادر و باید بمکه بیشتر زحمت داره

به چند روز نمیرسه مثلا از امروز صبح هی سینت و بده بهش و سعی کن بری قبلش حموم و با اب گرم سینه هات و اخرش ۲.۳بار از بالا به پایین ماساس بدی با اب گرم و اومدی بیرون زودی بده بهش شیرت زیادتر میاد و شاید تا شب یکم مقابله کنه اما بالاخره تا شب گشنش میشه زیاد و میگیره💜💜💜💜انشاللله

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
عزيزم خيلي زود زدي ؟جنينت چند روزه گذاشتن

فریز بودن فکر کنم پنج روزه

ای بابا..از دست این دختر...چرا اینطوری سلامتیش رو بخاطر انداخته..اخه یکی نیست بگه دختر تو ک پلی کیست ...

متاسفانه بعضی دکترا فقط روی کاغذ دکترن تازه وقتی دیده هایپر شده گفته برو خونه نه قرصی نه دارویی نه سرمی هیچی

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
مررررسي عزيزم باشه زينب جونم همينو گفت  حتما بايد غدد رو برم ؟ نميشه هفته ديگه يكشنبه رفتم ...

حتما باید بری متخصص غدد چون بارداری احتمال تیروئی. بره بالا هست دکتر خودت دکتر زنان تخصصش فرق می‌کنه نوبت بگیر با زمایشاتت برو که دارو مناسب با دوز مناسب بهت بده لطفاً زود هم برو که خدایی نکرده مشکل ساز نشه دوست عزیز