2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست
ممنوووون زينب جون 

زينب جون من الان زنگ زدم مركز گفت برو دكتر غدد چكار كنم ؟نرم خودم سر خود قرص بخورم كه يكشنبه برم پيش دكترم ؟عكس آزمايشم هم ديدي تيروئيدم ٢.٢٧

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
تازه میخواستم ازت بپرسم نزدیکی داشتی یا نه 🤣🤣🤣🤣 دکتر چی نگفت شب قبل انتقال داشته باشی آخه تو کل ...

🤣🤣🤣🤣

سلام نه 🤣😍

از دكتر پرسيديم گفت نزديكي نكن حالا شايد اون روز تو حال خودش نبوده تو يه بار ديگه بپرس 🤣🤣🤣🤣🤣

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره اتفاقا دقیقا دکتر عارفی همینو میگه که حتما خانم به ارگاسم برسه ولی عابدی نظرش این نیست 🤔🤔🤔🤔

کلا واسه کسایی که طبیعی هم میخوان اقدام کنن میگن اگه خانم به ارگاسم برسه شانس باردار شدن به شرط نزدیک تخمک گذاری بالا میره و محیط رحم قلیایی میشه و همچنین شانس پسرزایی بیشتر میشه این ثابت شده اس ،،، شماها که مرکزتون تو شهرتونه میتونید شب قبل راحت نزدیکی کنید😜 ولی من از شهرستان باید بیام تهران نمیتونن چون بشدت وسواسی هستم توی هتل عمرااااا بتونم😪

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
عاطفه جان ببخشید من جواب میدم عزیزم باز دوستان تجربشون بیشتره من تجربه خودم رو بگم من پارسال که پرول ...

عزيزم روح پدرتون شاد باشه خدا رحمتشون كنه 💐😔

سلام ،لیانا جان شما از تیروئیدت بالای دو صبح ها ناشتا یک عدد قرص لوتروکسین ۰٫۱ بخور و تا یک ساعت بعد ...

مررررسي عزيزم باشه زينب جونم همينو گفت  حتما بايد غدد رو برم ؟ نميشه هفته ديگه يكشنبه رفتم پيش دكتر خودم بگه بهم يا حتما بايد برم غدد

🤣🤣🤣🤣 سلام نه 🤣😍 از دكتر پرسيديم گفت نزديكي نكن حالا شايد اون روز تو حال خودش نبوده تو يه بار ...

نه درسته نظرش همینه دوستت هم همینو گفت بهم به اونم گفته نباشه البته خودمم انقدر فکرم مشغوله و استرس دارم هیچ علاقه ای ندارم بهتر😎😎😎😎😎

نه درسته نظرش همینه دوستت هم همینو گفت بهم به اونم گفته نباشه البته خودمم انقدر فکرم مشغوله و استرس ...

اره بابا آدم شب قبل انتقال انقدر استرس داره و خوابش نميبره 🤣🤣🤣

کلا واسه کسایی که طبیعی هم میخوان اقدام کنن میگن اگه خانم به ارگاسم برسه شانس باردار شدن به شرط نزدی ...

میدونم عزیزم تجربه شهرستان رو داشتم واقعا سخت بود تهران دکتر بیایم البته با این تفاوت که ما برای کار و درس رفته بودین شهرستان و میومدیم خونه پدر مادرامون میموندیم که بازم نمیشد کاری کرد😁😁😁

اصلا بخاطر همین دوری این همه سال کارم عقب افتاد 

واقعا سخته خدا کمکت کنه عزیزم ان شاءالله که زود نی نی دار شی از رفت و آمد خلاص شی 💖💖💖

عزيزم روح پدرتون شاد باشه خدا رحمتشون كنه 💐😔

ممنونم خدا پدر مادرت رو برات حفظ کنه 😔😔😔😔

اخرشم بچه منو ندید آخه خیلی دلش میخواست هردفعه که میومدم تهران میگفت منم الکی میگفتم شهرستان دست تنها برام سخته نمیتونم درس دارم و.... 

الان دیگه اون دنیا متوجه شده که دلم خونه و چقدر حسرت بچه دارم و اینهمه وقت الکی گفتم نمیخوام....

ممنونم خدا پدر مادرت رو برات حفظ کنه 😔😔😔😔 اخرشم بچه منو ندید آخه خیلی دلش میخواست هردفعه که میو ...

عشقم ازش بخواه واست دعا كنه زودتر مامان بشي مادر پدر ها هميشه زنده ان روحشون قرين رحمت الهيي 

انشاالله دوقلو مياري مامانت خوشحال بشه 🥰🥰 

اره بابا آدم شب قبل انتقال انقدر استرس داره و خوابش نميبره 🤣🤣🤣

راستی رویال ژل کجا داره نشد از بهمن بگیرم 

دوروبر نیروهوایی و... کلا شرق تهران جایی رو سراغ داری ؟؟

فردا دارم میرم سفر امشب باید حتما بگیرم دیشب چند تا جا رفتم نداشت 

عشقم ازش بخواه واست دعا كنه زودتر مامان بشي مادر پدر ها هميشه زنده ان روحشون قرين رحمت الهيي&nb ...

همیشه میخوام دعا کنه میدونم که میکنه 

ان شاءالله خدا به خودتم یه دوقلو ناز بده وقت نکنی سر بخارونی😄😄😄😄 

وای عزیز دلم خیلی خوشحال شدم انشاللله خدا خودش حافظ نینیت من از اول مطمین بودم که سالم خدارو صدهزار ...

قربونت برم عزیزم خیلی ممنونم😙 توکل به خدا ان شاالله با دعای شما بقیه شم به خیر بگذره منم دیگه بیشتر به خودم برسم

الحمدالله❤
سلام بچه ها ، من باز رفتم سونو ، میخواستم همون جا قبلی برم ولی دکترم یه جا دیگه رو معرفی کرد گفت برو ...

عزیزم خدا رو شکر انشالله تا آخر بارداری ب خوبی برات پیش بره و نی نی کوچولوت هم خیلی زود تپل مپلی شه بیاد بغلت نشدم فدا سرش مگه ریزه میزه ها چشونه.انشالله ک سلامت بغلش کنی عزیزم

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین