2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684580 پست
سلام دوستای عزیزتر جان مهربون هایی که با خوندن پیام های محبت امیزتون غمم تسکین پیدا میکرد دیشب از ب ...

ان شاءلله خدا بهت آرامش  بده عزیز دلم ،خیلی خوشحال شدم از صحبتای آخرت ان شاءلله هرچی خیره برات پیش بیاد 

خداجونم شکرت       
[QUOTE=100999138]خدا بزرگه عزيزم انشاالله طبيعي عزيزم سال پيش عيد باردار شدم طبيعي اما قلبش تشكيل ن ...

ناراحت شدم گلم 

من مركز ivf بيمارستان بهمن هستم تا الان كه از پرسنل و دكتر و جنين شناس راضي هستم ديگه بقيش با خداست 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان برام دعا كنيد اينبار مامان بشم

ان شاءلله مامانی عزیز دلم نگران نباش 

من سری اول انقد بیخیال بودم و هیچ علامتی هم نداشتم دوتا جنین ضعیف داشتم موقع انتقال دکتر گفت ان شاءلله میشه نشد سری بعد فلان کارو کنیم و من بدتر ناامید شدم ،انقد بیخیال بودم که میگفتم برم ببینم انتقال چطوریه چه حسیه 

ولی مثبت شدم سری دوم سوزش سر دل کمردرد دردپریود پا درد همه چی داشتم ولی منفی شد اصلااااا به علائم توجه نکن 

اگه آمپول پروژسترون داری برو بروشورشو بخون متوجه میشی همه این علائما واسه پروژسترونه 

خداجونم شکرت       
ان شاءلله مامانی عزیز دلم نگران نباش  من سری اول انقد بیخیال بودم و هیچ علامتی هم نداشتم دوتا ...

خدا خيرت بده منم هيچ علامتي ندارم 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام. دوستان برام خیلی دعاکنید چندوقته همش خونریزی دارم و بیشتر بیماستانم. جفتم پایینه و سرراهی. تور ...

عزیزم خیلی سخته میفهمم، مخصوصا تو هفته های بالا

ان شاالله سر موقع بغلش می کنی خستگی از تنت در میاد

دوستان كسي اطلاع دارد جنين بعداز انتقال چقدر توي رح ميتونه زنده بمونه يعني چند روز براي لانه گزيني و ...

گلم اگر سه روزه باشه جنین حدود 3 تا 4 روز بعد تازه لانه گزینی شروع میشه، اگر بلاست 5 روزه باشه حدود 1 تا 2 روز بعد 

گلم اگر سه روزه باشه جنین حدود 3 تا 4 روز بعد تازه لانه گزینی شروع میشه، اگر بلاست 5 روزه باشه حدود ...

سلام من جنینم بلاست بود همون روز اول غروبش لک دیدم .دیگه هیچ علایمی نداشتم جز درد . ۳روز دیگه آز دارم .دعا کنین . وسوسه میشم تست بزنم .

سلام دوستای عزیزتر جان مهربون هایی که با خوندن پیام های محبت امیزتون غمم تسکین پیدا میکرد دیشب از ب ...

بمیرم برات چی کشیدی😢😢😢😢

ان شاالله خدا دلتو به زودی شاد کنه و خودت ومادرتون هم صبر بده

ما نمی فهمیم اون چی میکشه، خیلی براش سخته دخترش جلوی چشمش این جوری پرپر بزنه