2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست
اصلا یه طوره عجیبیه داخل بدنم دماش خوبه به پاهام که دست میزنم یخ زده تا نیم ساعت پیش از زانو به پایی ...

منم پاهام خیلی یخ بود.جوراب پام بود همش...ولی شکمم اینا داغ بود و گرمم میشد

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نزدیک ازمایشتون گرم میشد شکمتون؟؟؟یا از همون چند روز اول؟؟؟

یادم نیست ولی تقریبا از هفته ی دوم خیلی بیشتر شده بود این حسا...من تخمدانم هم تیر میکشید که اینجا پرسیدم بچه ها گفتن نشونه ی خوبیه...نسبت به بو هم حساس شده بودم از همون روزای اول.ولی هیچی نمیگفتم که نگن سوسوله الکی میگه😂

ولی هرچی علائم داشتی به فال نیک بگیر ان شاالله که انرژیای خوبو جذب میکنی و خبر بتای تپل مپلتو میدی

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
سلام عزیزم نه خواهر .بازم نشد ولی ماه آینده انشالله باز میرم برا انتقال بلاخره خدا دستمو میگیره و ول ...

عزیزم شما داروهات کامله؟ایمنی و انعقادی مشکل نداری؟تا مشکلتو اساسی حل نکردی نرو انتقال نداره ...این همه سقط برا بدن ضرر داره

بيشتر دوستان كه با من بودن بي بي هاشون مثبت شدن  تورو خدا برام دعا كنين دوستاي مهربون

عزیزم با ماهیتابه آنا بیام خدمتت🍳🍳🍳🍳نگاهش کن درد داره بخوره به آدم😁😁😁😁

گلم شما تاپیک رو بخون + شدن ربطی به علائم نداره عزیزم

حالا باز میدونم نفرات بعدی میان میگن وای علائم نداریم پس نشد😂😂😂😂😂

آغا منم علائم نداشتم اصلا گفته بودم به خودم گور بابای علائم توجه نمی کردم

فکر کنم گاهی یخ می کردم، حتی تا مدتها بعد جواب آز یخ میشد دست و پاهام بعدا گرم شد😃😃😃

چهارمین شبیه که جنین انتقال دادم.پاهام بطور وحشتناکی یخ کرده.طبیعیه؟؟؟کسایی که انتقالتون مثبت شد،شما ...

عزیزم دیگه دیره علائم نداری😂😂😂😂از یک هفته قبل انتقال باید حالت تهوع می گرفتی الان باید عوق بزنی

فدات شم یخ بزنی یا گر بگیری مهم نیست، تنها علامت مادر شدن بالا رفتن تیتر بتاست

همه جور مامان داشتیم، با علامت، بی علامت

ان شاالله که مامان شدین عزیزم

عزیزم با ماهیتابه آنا بیام خدمتت🍳🍳🍳🍳نگاهش کن درد داره بخوره به آدم😁😁😁😁 گلم شما تاپیک رو بخو ...

سلام  دوستاي خوبم حق با شماست اما امروز روز ١١ ميشه 

امكانش هشت يعني  

شوهرم  برگشته شهر خودمون  اون خيلي. اميدوار  ميترسم شرمنده شم 

دوستان به نطرتون مسافرت اشکال نداره ؟تو ماشین صندلی جلو رو میخوابونم و دراز میکشم و اروم رانندگی میک ...

آره خییییلی خیییلی ضرر داره.منم دوقلوهامو اینطوری از دست دادم.با سوار ماشین شدن و بیرون رفتن

سلام. دوستان برام خیلی دعاکنید چندوقته همش خونریزی دارم و بیشتر بیماستانم. جفتم پایینه و سرراهی. تورو خدا باقلبای مهربونتون برام دعاکنید.

به خدا سپردم فرشته کوچکم را...😔😔😔 من بهشت را برای او ازخدا خواستم به زمین بیاورد...چه سخاوتی داشت فرشته من که با رفتنش بهشت را برای من خرید...عشقم تیکر تولدت در ۱۱ هفته مانده به تولد برای همیشه در چشم و قلب من ثابت ماند...برای حالم دعا کنید.
سلام. دوستان برام خیلی دعاکنید چندوقته همش خونریزی دارم و بیشتر بیماستانم. جفتم پایینه و سرراهی. تور ...

نگران نباش دوست خوبم ايشالا اين چند ماه هم به اميد خدا ميگذره و ني ني نازت مياد بغلت 

به اون روزا فكر كن گلم 

ان شاالله که به سلامتی و به موقع بغلش میگیری عزیزدلم.چشم حتما.توام برای ماها خیلی دعا کن هفته ی ۳۵ ...

عزیزم بعد ۲۸ نداریم تا ۳۵. آخریش همون ۳۵ ایناس که کل وضعیت جنین بررسی میشه و تاریخ زایمان گفته میشه...

ان شاءالله بسلامتی نی نی میاد عزیزم💜💛

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀