2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047685 بازدید | 684621 پست
عزیزم شما هم بارداریت هم سنه منه!  بد نباشه چی شده؟

دیشب خیلی گرمم بود در تراس و باز گذاشتم صبح با دل درد پریودی بلند شدم رفتم دستشویی یهویی کل بدنم بیحس شد سرم گیج رفت حالت تهوع گرفتم بزور خودمو رسوندم به تخت عرق سرد نشست رو صورتم 

خیلی بد بود همه اینا کلا یه دیقه هم نکشید ولی منو خیلی نگران کرد

خداجونم شکرت       
دوستانی که مثبت شدین ، شما هیچکدوم لکه بینی ندارین ؟ آره به قول دوستمون کاش کاهم میرفتیم سونو قلب خی ...

منم آزمایش دوم ندادم .ولی لکه بینی هم نداشنم 

خداجونم شکرت       

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستانی که مثبت شدین ، شما هیچکدوم لکه بینی ندارین ؟ آره به قول دوستمون کاش کاهم میرفتیم سونو قلب خی ...

عزیزم من لکه بینی داشتم تا چند روز پیش دکتر آمپول پروژسترون داد بهترم الان 

خانومی حوله بزاریم که گرمایی که بهش میدیم بیاد پایین ؟ یعنی اثرش زودتر بره اون گرما ؟ پس شما بعد از ...

نه عزیزم گرما برا جنین خوب نیس، من فقط یه بار حوله گرم میزاشتم که بدنم زیادی گرم نشه، سعی کن شما هم 

دیشب خیلی گرمم بود در تراس و باز گذاشتم صبح با دل درد پریودی بلند شدم رفتم دستشویی یهویی کل بدنم بیح ...

بلا دوره عزیزم ، یکم بیشتر هواست به خودت باشه، الان تنها نیستی که

آنا جون فقط می خوام وقت بگیرم از طرازی مطبش نزدیک بهم خوبه ی چند باری می خواستم برم پیشش ویزیت بشم و ...

عزیزم ویزیتش ۵۰ هست....

خوبه دکتریه که معمولا بعد چند انتقال منفی همه جوانبو میسنجه.....

آره عزیزم احتمال زیاد همه رو واست بنویسه.....

اما خودتم نه به اسن ولی ازش بخواه هر بررسی ای لازمه واست انجام بده......

بهش بگو که دیگه طاقت شکست نداری و ازش بخواه هر چی لازمه برات انجام بده.....

هر حرفی سوالی داری ازش بپرس.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
شانه خالی نمی کنم اما زندگی کوله بار سنگینی است بی تو دگر بهار یعنی چه؟ نود و شش چه سال غمگینی است ...

عزیزم سال دیگت ایشالله همچین بهاری بشه که دقیقه نود مجبور بشی پوشک عوض کنیو برا رسیدن سر سفره هفتسین دوی ماراتن بدی......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام .دوستان من اگه فردا برم آزمایش بدم با روز انتقال میشه 14روز به نظرتون برم ؟

عزیزم ببخش من چند روز درگیر بودم.....

ایشالله صفحات بعد خبر بتای تپلتو بخونم......

باید صبحانه نخورم برم ازمایش؟

عزیزم جواب سوالتو باز دیر میدم اما برا بقیه دوستان گفتم لااقل جواب سوالتو داده باشم.....

نه عزیزم ناشتا بودن اصلا نیاز نیست.....

من که دارم میمیرم ازخارش وبدنم قرم شده وکهیر زده .ازبس خاروندم خون میاد . دکترم گفت سیتروزین بخور و ...

عزیزم ببین اون زمان من جای تزریقم تاول میزد از بس میخاروندم......

برام شربت پرومتازین تجویز کردن.....

کاش ببینی دکترت صلاح میدونه بخوری.....

روزی ماکزیمم سه قاشق میتونی بخوری ولی من یه قاشق که میخوردم دیگه تا چند روز اصلا خارش نداشتم یعنی عملا فقط دو سه بار اونم به فاصله چند روز خوردم کلا.....

آنا جان میشه سوالاتی که پرسیدم جواب بدین .

اگه برا خارش منظورته عزیزیم جواب دادم.....

دوباره برات جوابشو کوپی میکنم.....

عزیزم ببین اون زمان من جای تزریقم تاول میزد از بس میخاروندم......

برام شربت پرومتازین تجویز کردن.....

کاش ببینی دکترت صلاح میدونه بخوری.....

روزی ماکزیمم سه قاشق میتونی بخوری ولی من یه قاشق که میخوردم دیگه تا چند روز اصلا خارش نداشتم یعنی عملا فقط دو سه بار اونم به فاصله چند روز خوردم کلا.....

جدی ؟؟؟ پس سیتروژن هم فایده نداره ؟ پس من به ناچار باید برم سمت شیاف با اینکه راضی نیستم . ولی دیگه ...

عزیزم حتما پیگیر باش.....

منو جا انداختی! راستش حالم خوب نیست،اینقد فکرم درگیره خانوم برادرم هست،که فقط مرتب چک میکردم سایت ر ...

عزیزم ایشالله سال جدید رو با خبرای خوب شروع کرده باشین.....

مرسی نیوا جونم.انشاءالله از دعای شما.دیروز رفتم دیدمش،اصلا نشناختمش،با اینکه تازه دیده بودمش. سر تحو ...

الهی قربونت بشم واقعا سخته......

از خدا میخوام از اون معجزه های نابش نسیبتون کنه.....