2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست
بچه ها جان دعا کنید واسم تو رو خدا، فردا باز دلهره و استرس و انتظار..... 

عزیزم ایشالله شادی منتظرته....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
والا همون موقع فهمیدم چند ثانیه هم نشد اما هیچ حسی نشدم فقط گفتم خیلی کمه نه خوشحال بودم نه ناراح ...

الهی قربون اشکاش بشم.....

خیلیه یه مرد اشک بریزه.....

خدایا به حرمت این اشک شادیشون رو مستدام کن....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان یکی کمک‌کنه، من به پروژسترون حساسیت دارم ، هر شب کارم اینه ۲ ساعت میلرزم ، امشب دیگه اینقد بد ...

عزیزم باید علایمتو به دکترت بدی.....

برات عوضش میکنه....

یه داروی دیگه با همین کارکرد میده عزیزم.....

عزیزم این شرایط رو تحمل نمیکنن که.....

باید با دکترت در میون بذاری.....

تورک آنا من الان ۳ شب شد شیاف استفاده میکنم، لکه بینی دارم هنوز ، باید زنگ بزنم بگم یا خودش رفع میشه ...

عزیزم اول زنگبزن بگو بهپروژسترون حساسیت داری.....

بعد گفتم که لک بینی من دو ماه طول کشید.....

مهم تثبیتشه.....

آنا جون من کلا شبا یه کم نفس تنگی میگیرم روزام کا یه کم پشت سر هم حرف میزنم نفسم میگیره علتش چی میتو ...

عزیزم فکر کنم طبیعی باشه اما با دکترت در میون بذار.....

ساناز جون عزیزم باور کن با پست هات کلی گریه کردم ایشالا خدا خودش به زودی دلت رو شاد کنه . واقعا سختی ما تو این راه از همه بدتر حرف و نگاه دیگرانه . فقط باید همسرت کنارت باشه دیگه هیچکس واست مهم نباشه . بخدا من الانم یاد بدبختیهایی که تو این راه کشیدم میوفتم اشکام بند نمیاد . هنوزم تا بچم رو سلامت بغل نگیرم از ته دلم نمیتونم خوشحال باشم . من یه مدت بعد ازون بارداری خارج از رحمی که داشتم افسردگی گرفته بودم حتی با خواهر و مادر خودم دعوا میکردم سرشون داد میزدم بعد خودم تا چند روز گریه میکردم همش به شوهرم گیر میدادم کارم فقط گریه کردن بود . شوهرم هر روز بهم میگفت اصلا من بچه نمیخام زندگی رو واسه خودت سخت کردی .. چند نفری با حرفاشون بدجور دلم رو شکستن . درسته گدشته ولی فراموش نمیشه . دلم گرفته بود ببخش طولانی شد اینارو گفتم بدونی همه تو این راه داغون شدیم . اینقد که بدو بدو میکنیم وقتی به مقصد میرسیم که توانی نداریم .  . باید خودت رو بزنی به بی خیالی سعی کن جاهایی که با حرفاشون آزارت میدن کمتر بری یا اگه چیزی میشنوی همون لحظه فراموش کنی سعی کن از زندگیت لذت ببری ایشالا تو روزایی که اصلا فکرش رو نمیکنی خدا با معجزش دلت رو شاد کنه . 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
عزیزم باید علایمتو به دکترت بدی..... برات عوضش میکنه.... یه داروی دیگه با همین کارکرد میده عزیزم.. ...

تورک آنا من زنگ زدم گفتم ، گفتن سینژیرن بخور شبی ۱ عدد ... برا حساسیتت . من نیخاستم داروی اضافه بخورم ،،،، ولی انگار چاره نیست

ساناز جون عزیزم باور کن با پست هات کلی گریه کردم ایشالا خدا خودش به زودی دلت رو شاد کنه . واقعا سختی ...

سلام دوستان

آتی جون قربون دل مهربونت من دیشب ب همسرم گفتم واقعا تحمل حرف شنیدن ندارم نریم عید دیدنی شهرشون اونم قبول کرد 

دیگ واقعا نمی کشم

امیدی هم ب مثبت شدنم ندارم

ولی راهی ندارم

من خودم ی بار حامله شدم نموند بچم نمی دونم چرا نمیشم دیگ

یکسال خورده ای سرما نخوردم در حد ابریزش بینی سرمام من خیلی بدن ضعیغی داشتم زود سرما می خوردم اینم ی مشکل دیگ فکر کنم ایمنیم مشکل داره

کسی درک نمی کنه ادمو ک دوست صمیمیم می گ تو ک اول راهی می دونم سخته ولی  با دوبار ک ادم نتیجه نمی گیره نمی فهمن چقدر سخته این راه ی بار دوبار نداره ک ذره ذره ادمو  داغون می کنه با هر قدم

حتما باید اسفالت بشی تا بگن اخی خسته شدی

من همسرم کنارمه ولی خودم خیلی ادم عصبی شدم زود رنج از هر حرفی ناراحت میشم حوصله جایی رفتن ندارم حوصله جر و بحث ندارم حرف میشنوم قبلا جواب میدادم الان دیگ نای دفاع از خودمو ندارم خیلی روحمو خسته کردم امسال دوبار پانکچر با اون داروهای مزخرفش ک منو عصبی می کرد و افسرده دوبار انتقال منفی واقعا روحمو ازار داد 

هپارین هم پرسیدم گفت اشکال نداره دور ناف بزنی، ، یه سوال دیگه هم داشتم ببخشید من سه شنبه دو هفته قبل ...

عزیزم هیچ اشکالی نداره زودتر آزمایش بدی. جنین 3 روزه تا روز 10 انتقال تکلیفش معلومه که موندنیه یا نه
برو آزمایش بده خیالت راحت بشه. من روز 10 آزمایش دادم منفی شد روز 14 هم بااینکه مطمئن بودم ولی به خواست دوستام تکرار کردم منفی شد.
درحالیکه انتقال قبلیم روز 10 مثبت شده بود آزمایشم.
اون تکرار آزمایش هم برای اینه که ببینن بتا دوبرابر شده و سلامت بارداری تایید بشه. یا برای منفی ها مطمئن بشن که اشتباهی رخ نداده و قطعا منفیه.

خدایا شکررررررر

آنا جون فقط می خوام وقت بگیرم از طرازی مطبش نزدیک بهم خوبه ی چند باری می خواستم برم پیشش ویزیت بشم ولی همسرم نزاشت گفت این شاخه اون شاخه نکن رویان ادامه بده واسه این توجه نکردم ببینم مطبش دقیقا کجاس فکر کردم رفته از اینجا خوب شد واسم اتفاقا نزدیکمه

چکاپ اینا پیشش برم از این ب بعد 

مشکلی نیست  دوماهه وقت میده  س تا منفی تو پروندم داره می گ بهم صبر کن با تحقیق برو جلو

نیاز نیست دیگ این ازمایش هارو نشونش بدم ؟خودش می دونه می نویسه دیگه؟

چقدرم سونوش گرون 

ویزیتش چنده؟