2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7070596 بازدید | 686163 پست
سلام دوستان ،من سال ۹۸ آزمایش ذخیره تخمدان دادم ۲/۹ بود دوبار پانکچر شدم و دیگه آزمایش ندادم تا اینک ...

یکی از دکترای رویان به من گفت پانکچر شدن ذخیره رو کم نمیکنه ....نمی‌دونم دیگه چقدر حرفش درست بود ....ولی من خودمم مثل تو ذخیره تخمدانم در عرض کمتر از یکماه از ۲ رسید به ۰/۷که اصلا پانکچرم نکرده بودم ....هنوز ای وی اف شروع نکرده بودم ولی در عرض همون دو سه هفته کرونا گرفته بودم که به اون ربط دادم ....گفتم شاید کرونا اثر گذاشته رو تخمدانام ....فقط هم آزمایش نداده بودم که بگم اشتباه شده بلکه تو سونوگرافی معتبر اندازه تخمدانام هم خوب بود و کلی فولیکول هم داشتم ولی بعد همون دو سه هفته که میگم توی سونو اندازه تخمدانام هم کوچیک شده بود

شاید یه دارویی یا عملی چیزی رو تخمدانات اثر کرده 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

سلام خانوما لطفا هر کی میدونه لطف کنه کمکم کنه

من کیست اندو داشتم 

برا انتقال رفتم دکتر بهم سه تا آمپول واریوپپتیل داده با قرص لتروزول روزی یکی

بعد من الان برام مشکلات بدی بوجود اومده تصمیم گرفتم انتقال ندم😔😔 جمعه آخرین آمپول باید بزنم شنبه برم مطب

تروخدا بهم بگین چی میشه نرم انتقال 

خیلی درمونده و خستم 

اینهمه انتظار کشیدم دعا کردم اینهمه درد کشیدم الانم اینجوری

کیست اندو هم که کابوس زندگی منه میترسم نرم انتقال کیستم بدتر شه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میدونین چند روز قبل انتقال باید انجام بدم من امروز رفتم سونو ضخامتم کم شده بود دکتر گفت عالیه قرص پر ...

خوب خداروشکر که خوب بوده .الان به سلامتی سیکل انتقال رو شروع کردین ؟ بهتر از الان پس شروع کنین بهتر حداقل ده جلسه ای باشه ولی الانم قاعدتا بی تاثیر نیست  

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام دوستان ،من سال ۹۸ آزمایش ذخیره تخمدان دادم ۲/۹ بود دوبار پانکچر شدم و دیگه آزمایش ندادم تا اینک ...

سلام عزیزم به تعداد دفعات پانکچر ربطی نداره چون توی هر پانکچر فقط فولیکولهای انترال همکن دوره رو با دارو بالغ میکنن خیلی عوامل زیادی دیگه ای  روی ذخیره تخمدان تاثیر میزاره ،بیماری خودایمنی ،سن و .. بعد من شنیدم حتی از یه ماه به ماه دیگه هم ممکنه عدد متفاوت باشه  دفعه های قبل تو آزمایشگاه مراکز ناباروی انجام میدادین ؟فکر کنم اونم تاثیر بزار چون من اینسری تو آزمایشگاه معمولی انجام دادم بیشتر نشون داده در حالیکه ذخیره تخمدانم کمه 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
واقعا چقد گرون. من متخصص نمونه گرفت توآزمایشگاه خصوصی بردم باویزیت وپول آزمایش شد860مردادماه دادم

چقدرخوب شد برات من تو صارم انجام دادم هزینه نمونه گیریش گرون نبود ولی هزینه ازمایشگاهش انقدر شد برام و هنوزم نرفتم جوابش رو بگیرم 🫤

دقیقا دکتر منم گف دوقلوا طبیعی اوردی حیفه سزلرینت کنم.راستش زایمان بدون درد میگن که طول میکشه تا بچه ...

من یه کوچولو تحقیق کردم خیلی راضی بودن

منکه تصور درد طبیعی رو نمیتونم بکنم.سپردم به خدا ببینم چی قسمتم میکنه

من یه کوچولو تحقیق کردم خیلی راضی بودنمنکه تصور درد طبیعی رو نمیتونم بکنم.سپردم به خدا ببینم چی قسمت ...

فردا نوبت دکترمه باز ببینم چی میگه اخرش🥲

ممنون عزیزم بهترینا هم برای خودت

فقط 3 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

فکر کنم ربطی به تخمک کشی نداشته باشه،منم سه چهار سال پیش سه و خورده بود،الان شده یک، فقطم یه بار پان ...

بله منم فکر کنم ربط نداره چون هربار از من سه الی چهارتا تخمک گرفتن و این نمیتونه یکدفعه ذخیره رو از ۳ به شش دهم برسونه ،آخه موندم اینقدر هم ما سالم خوری داریم و مکمل و ویتامین هم میخوریم چرا باید اینطوری بشه بعد یکی اصلا رعایت نداره زود زود باردار میشه

•{﷽}•

—♡بنام خداوند معجزه گر...🌺🌱

سوره_حشر#  

برای حاجتروایی دوستان لطفاً طلاوت کنید :

《 ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ 》 ️ 

هرکی اسمش تو لیست نیست و دوست داره اسمش باشه لطفاً بهم اعلام کنید🙏🏻

شبی ۲ سوره به نیابت ۲عزیز خوانده میشه تا پایان چله⭐🌈ممنون از مهتاب جون که تو این مسیر همراهم هستن انشالله حاجتروا بشن

در پناه حق 🪽🍓

روز_۱۷#  

۱ـ golshid_mommy🌈

۲- nesa66 ⭐

۳- alaae 🌈

۴- الا11543 ⭐

۵- س۱۳۶۷🌈 

۶- مامانو_سوفی ⭐

۷- خدایاتومیدانی🌈

۸- سحربانوو68⭐

۹- مهتاب444 🌈

۱۰- سارایییی ⭐

۱۱- ماهییا 🌈

۱۲- ssseffat ⭐

۱۳- داداشممم 🌈

۱۴- favali ⭐

۱۵- یامنان🌈

۱۶- نهال۶۴۶۷ ⭐

۱۷- نگار۸۰ 🌈

۱۸- نهالیم ⭐

۱۹- رادیس۱۲ 🌈

۲۰- گندمک۱۱ ⭐

۲۱- shiva_ab 🌈

۲۲- rose_710 ⭐

۲۳- zhiyan74 🌈

۲۴- ارکیدهابی⭐

۲۵- atrin_arsen_atrina🌈

۲۶- joooodi⭐

۲۷- اهسته 🌈

۲۸- سپیدارجوجو ⭐

۲۹- avaaajon 🌈

۳۰- آلادیا ⭐

۳۱- پونهoo 🌈

۳۲- ماهورجان ⭐

۳۳- @panizpaliz    

۳۴- @عبدالواحد    

۳۵- هیوا666 

۳۶- شطرنجی  

۳۷- زلیخاه۱۴۰۲ 

۳۸- zohrehjafari 

۳۹- گیسوگلابتونم

۴۰- سهیلا_جون 

۴۱- ۲aftab 

۴۲- قاصدک_بیخبر

۴۳- sarayyyyyy 

۴۴- baharrr7878 

۴۵- مارپلههههههه 

۴۶- atitalebi 

۴۷- آسمانیترینم 

۴۸- happygirlss 

۴۹- کاپیتالاسیون 

۵۰- شیلا28 

۵۱- razleilaa 

۵۲_ mmmmmmzzz 

۵۳_ معجزات 

۵۴- خب_که_چی_بشه 

۵۵- زینتیار 

۵۶- بانو113 

۵۷- maral_99

۵۸- sofiya73  

۵۹- 5golnarges 

۶۰- samin3835 

۶۱- _sharareh_

۶۲- طلوع۲

۶۳- merino

۶۴- پروانه۲۱

۶۵- خب_که_چی_بشه

۶۶- _بهاره_

۶۷- فطررس

۶۸- خانومیییی

۶۹- زهرااااباااانو

۷۰- آسمان۱۴۰۲

۷۱- aooooo

۷۲- زی666666

۷۳- baaaanoo67

۷۴- نازنینnazi

۷۵- 

۷۶- 

۷۷- 

۷۸- 

۷۹-

۸۰-

«وتُظَن أنها النَهاية ثُم يُصلِحَ الله كُل شَيء »

وگمان میکنی که پایان است ، سپس خداوند همه چیز را درست میکند ‌:) ️

فقط 22 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

یکی از دکترای رویان به من گفت پانکچر شدن ذخیره رو کم نمیکنه ....نمی‌دونم دیگه چقدر حرفش درست بود ... ...

عجب ،بله دکتر به من گفته لود پانکچر اونقدر تاثیر گذار نیست تو اینترنت هم نگاه کردم همین نطرو تایید میکنه درضمن من مجموع تو دوتا پانکجر ۷ تا تخمک ازم گرفتن که نباید بخاطر اون از ۳ برسه به شش دهم  ، جراحی نداشتم فقط یه کورتاژ بابت سقط داشتم ، نمیدونم والا الان هم شما اینطوری گفتید ظرف دو هفته اینطوری شديد بیشتر تعجب می‌کنم، پی این همه اصلاح سبک و سالم خوری و مصرف قرصهای ویتامین همش الکیه و نتیجه عکس داره

سلام عزیزم به تعداد دفعات پانکچر ربطی نداره چون توی هر پانکچر فقط فولیکولهای انترال همکن دوره رو با ...

بله همشون تو مراکز ناباروری بودن ،دوتا قبلی تو رویان اینبار آخر ابن سینا ،، اینبار چندتا آزمایش باهم بود گفتن روز دوم پری و ناشنوا باشم ولی دفعات قبل یادم نمیاد که روز چند پری بود ،، ولی خیلی تعجب کردم خودمم تحقیق کردم از پانکچر نیست ولی نمیدونم از چیه حداقل رعایت کنم پایین تر نیاد ،آخه من تقریبا سالم خوری دارم مکمل و ویتامین هم مصرف میکنم دیگه نمیدونم چکار کنم ،، راستی نزدیک صفر بشه یائسگی اتفاق میفته درسته ؟؟؟؟

عجب ،بله دکتر به من گفته لود پانکچر اونقدر تاثیر گذار نیست تو اینترنت هم نگاه کردم همین نطرو تایید م ...

امکان داره حین کورتاژ تخمدانات دست کاری شده باشن؟ البته در این مورد اطلاعات ندارما ....میگم شاید 

آره من خیلیا رو شنیدم ذخیره شون به طور ناگهانی اومده پایین که خودمم یکی. از اینا بودم ....ولی نمیشه فقط به آزمایش اکتفا کرد ....کسی که ذخیره اش پایین باشه تو سونو هم اندازه تخمدانا کوچیک نشون داده میشه 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش