2777
2789
عنوان

شوهرم یواشکی برای مادرش جشن روز زن گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 1878 بازدید | 94 پست

دعوا راه نندازید که یاد نگیرن یواشکی کاری انجام بدن...

اول ببین چه خبر بوده 

یه تیکه کیک بوده 

اگرم پسرش خریده هم موردی نیست 

اما واقعا مشخص نیست کی خریده

بی جهت خودت رو اذیت نکن 

حیف از خودت و وقتت نیست که ناراحت بشی؟

عزیزم چه طرز حرف زدنه.این موضوع وقتی قابل قبوله که برای خانومشم جشن گرفته باشه.نه اینکه به خانومش فق ...

اون زن مادره احترامش واجبه وقتی به مادرشوهرش میگه عفریته لیاقت هیچی نداره.

مِثلِ شِیطانی کِه  تَنها شُده سَجدِه نَکَردِه پُشتِش حَرفا پُرِه...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم شوهرت از اون مردهایی هست ک باید نقاب بزنی ب صورتت فیلم براش بازی کنی تا هم خرجت کنه هم ازش انقد با سیاست پول بگیری دست و بالش خالی کنی پولی نمونه خرج این و اون کنی.زن عموم زن باسیاستی هست انقدر قربون صدقه شوهر و مادر شوهرش میره میگه فلانی عههه روز مادر بدو کیک و کادو بگیریم ببریم ی تومن بزن ب کارتم میره ی کادو۳۰۰تومنی میده ب مادر شوهر میگه هم خودم اونجا بودم هم مدیریت پول کردم حالا به خوووووون عموم و مادربزرگم تشنه س ولی خب سیایته خووووشبختش کرده

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  
برای اینکه دختر مردم رو بدبخت کنن

متنفرم اینجور مردا

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

من که پدرم بیمارستانه.مادرمم اونجاست..کلی گریه کردم امروز..خدا سایه پدر ومادرت را نگه داره..شوهرمم تبریک نگفت ..به مادرشوهرمم زنگ نزدم..خدا دل خوش بده وسلامتی..واسه این چیزا خودت را ناراحت کن

کنیز فاطمه ام....
اون زن مادره احترامش واجبه وقتی به مادرشوهرش میگه عفریته لیاقت هیچی نداره.

با این حرفت موافقم 

اما مقصر همه ی این ها اون آقاس که نمیتونه به طور متعادل هم به خانومش محبت کنه هم به مادرش.

نمیدونم مجردی یا متاهل

اما رفتار این آقا باعث میشه خانومش ناخودآگاه از مادرش بدش بیاد.

میتونست یه کیک بگیره بیاد خونه کناز خانومش جشن بگیره.

بعد دوتایی برن یه کیک دیگه بگیرن ببرن خونه مادرشوهرش.

از کجا مطمئنی شوهرت گرفته کیک گرفتن کار عجیب غریبی نیست شاید دختراش انجام دادن

دختراش عرضه ندارن پول تو جیبیشونم شوهر من میده این لوس بازی ها و چاپلوسی ها کار شوهر من هست