2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042783 بازدید | 684272 پست
یعنی شده😭 یعنی منم مامان میشمبا پیامت گریم گرفتدارم برمیگردم دورت بگردم ، خیلی روز سختی بود برام خی ...

عزییییزم دلم . فاطمه خییییییلی دلم روشنه برات😍 الهی ک خوش خبر میای مامان خانوم😭🥺😍😍😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزییییزم دلم . فاطمه خییییییلی دلم روشنه برات😍 الهی ک خوش خبر میای مامان خانوم😭🥺😍😍😍

😭😭🫂 دورت بگردم عزیز دلم خاله ی مهربونم 🫀 

دل خودمم روشنه من باخانم رقیه س بستم با حضرت ابوالفضل ع بستم محتاج محبتشونم ، انشالله لایق باشم دستمو رد نکنن

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره عزیزم واقعا داره بهم سخت میگذره،خیلی زیاد ولی نمیتونم هضم کنم این خلأ رو، فقط گاهی اگه مقایسه کن ...

انشالله درست میشه 🥺🫂

من بیشتر از خودم برای خانواده ها تلاش میکنم

قبلا چیزی نمیگفتن اما دوسالی میشه با حرفاشون عذاب وجدان میگیرم

بابام دیروز زنگ زد، حالو احوال.. بعد ته ته حرفش این بود سر شله زرد نذری کلی برات دعا کردم انشالله اینبار نتیجه میگیری😭

هربار با سر افکندگی میگفتم منفی شده

اینبار انشالله رو سفید میشم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

فک کنم انتقال اول همه مون اینجوری بودیم😅می‌دونی من انتقال اول انقدددد دل خجسته ای داشتم و مطمین بود ...

دقیقا منم فکر میکردم هر چی انتقال بدن میگیره

میگفتم سه تا خیلیییی زیاده😄

نمیدونستم چهار تا هم یکیش ممکنه نگیره

کاش حتما قبل شروع سیکل دکتر بری . من سر این بدخوابی هم دکترم هم دکتر زرنانی که باهاشون حرف زدم که قر ...

تو فکرش بودم وقت مشاوره بگیرم

الانم با یه پزشک زنان مشورت کردم گفت آسنترا بخورم اشکالی نداره واسه اضطراب ولی دکتر خودم نگفته

باید بپرسم ازش

قرص خواب هم همینطور

عزیزم ملاتونین رو زمان انتقال هم میخوردی؟ من الان میخورم ولی یکم نگرانم

عزیز دل انصاری پور بهم گفته بود تا موقع آزمایش ادامه بدم اگ مثبت شدم قطعش کنم

شما ببین نظر دکترت چیه😘

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کم عارضه ترین قرص خواب همین ملاتونینه، ولی نمیدونم خوردنش زمان انتقال اوکی هست یا نهمنم دقیقا همین ف ...

انشالله به زودی زود معجزه خدارو ببینی عزیزم 

دکتر به من کفته بود تا موقع آزمایش ادامه بدم ملاتونین رو اگ مثبت شدم قطع کنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

امیدوارم خدا بهت شادی بده، نتیجه ی تمام سختی ها و ناراحتی ها و اشک های از روی درد و غم بشه شادی و اش ...

ممنون قشنگم همچنین 🤍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

@فردایی_روشن عزیزدلم، فاطمهزیباترین و شیرین ترین نگاه خدا بدرقه ی راهت🤲🏻❤️

🥹🫀🫂 مرسی قشنگم 

با گل پسری برام دعا کن 🥲✨

1
5
10
15
20
25
30
35
40

@فردایی_روشن عزیزدلم، فاطمهزیباترین و شیرین ترین نگاه خدا بدرقه ی راهت🤲🏻❤️

🥹🫀🫂 مرسی قشنگم 

با گل پسری برام دعا کن 🥲✨

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام عزیزم خوبی. عزیزجان ی چیز بگم نمیشه بگیم چون فلان دکتر واسه من نتونست کاری کنه پس بده. بستگی ب ...

ممنون عزیزم🌺

لطف کردی

من فیبروم و آندومتریوز دارم و شوهرم هم آزواسپرم باید اهدایی بگیرم

هزینه‌ش خیلی زیاد میشه میخوام جایی برم ک نتیجه بگیرم

من عکس رنگی انجام دادم گفت لوله هات بازه ولی دور لوله چسبندگی خفیف داری و شوهرمم موفولوژی ۲ هست بنظر ...

زیر نطر متخصص باش هردوتون یه‌مدت دارو تقویتی استفاده کنین بعد ای وی اف کن که کیفیت تخمک و اسپرم خوب باشه

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
مرسی گلم. مرسی که جواب دادی .اون موقع که هیشکی جواب نداد و الان رو ب بهبودی ام من یک هفته پیش پا ...

خداروشکر که بهترین

گاهی بچه ها ممکنه دیر ببینن یا تجربه ای نداشته باشن که جواب بدن

من چون توی راه هایپری پیر شدم تجربه داشتم😄

ایشالله باقی مراحل اذیت نشی و عالی پیش بره

2810