2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042872 بازدید | 684276 پست
توکل به خداانرژی منفی نمیدم تو گروههر چی اون بالایی بخواد همون میشهمنم سپردم دست خودشایشالا که برا ه ...

ایشالله خدا واسه تون خوشحالی خواسته

نگران نباش عزیزم

به سلامتی میگذره ایشالله

امان از بار اول هنوزم یادم میاد اولین ivf یا iui چه به سر و روزم اومد حالم بد میشه، چون فکر میکردم ...

عزیزم ملاتونین رو زمان انتقال هم میخوردی؟ من الان میخورم ولی یکم نگرانم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من سر دخترم که بعد از منفی شدن انتقال اولم خیلی حال روحیم بد شد، اضطراب و افسردگی داشتم، کلا رفتم زی ...

منم نزدیک یک سال بود آلپرازولام میخوردم ولی از انتقال ملاتونین میخورم ولی بازم نگرانم ک نکنه ضرر داشته باشه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
دقیقا منم همینطور،تا قبل از ای وی اف استرس و فکر و خیال داشتم که نکنه کارم به آی وی اف برسه، وقتی هم ...

من روزی که تصمیم گرفتیم واسه بچه دار شدن اقدام کنیم اصلا نمیدونستم آی وی اف چه جوریه، اون زمان تصور نمیکردم همچین داستانی در انتظارمه

بعدم که گفتن آی وی اف میگفتم خوب دیگه انجام میدم درست میشه

اصلا فکرش رو نمیکردم این راه سخت و پر از درد و غصه در انتظارم باشه

منم نزدیک یک سال بود آلپرازولام میخوردم ولی از انتقال ملاتونین میخورم ولی بازم نگرانم ک نکنه ضرر داش ...

سلام آلایی جون

خوبییییی

روز چند انتقالی

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
برا فردا یکم نگرانم. شنبه بتام ۳۸۵ بود. بنظرتون فردا تو سونو چیزی دیده میشه؟

وااااای خداااااااا

مبارکهههههه

به عشق تو برگشتم نی نی سایت

خداروشکرررررر از این خبر عالی و خوب

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
امان از بار اول هنوزم یادم میاد اولین ivf یا iui چه به سر و روزم اومد حالم بد میشه، چون فکر میکردم ...

کم عارضه ترین قرص خواب همین ملاتونینه، ولی نمیدونم خوردنش زمان انتقال اوکی هست یا نه

منم دقیقا همین فکر رو میکردم

اصلا انتظار بتای منفی رو نداشتم، من حتی قبل انتقال خونه رو رنگ امیزی کردیم، رنگ بچگونه زدم به یکی از اتاقا، اینقدر امیدوار بودم که نتیجه میگیرم، هنوزم همون رنگه

منم به این نتیجه رسیدم که فقط خدا باید بخواد که بشه، بقیه کارا فقط واسه اروم شدن دل خودمونه

این دفعه هم تلاش خودم رو میکنم، هر کاری لازمه یا بگن کمک میکنه انجام میدم، امیدم به اینه که خدا بخواد، بعد از این همه سختی و تحمل واسه منم خوشحالی بخواد

امیدوارم خدا بهت شادی بده، نتیجه ی تمام سختی ها و ناراحتی ها و اشک های از روی درد و غم بشه شادی و اشک شوق و رسیدن به آرزوت عزیزم

من سر دخترم که بعد از منفی شدن انتقال اولم خیلی حال روحیم بد شد، اضطراب و افسردگی داشتم، کلا رفتم زی ...

منم این مدت دارویی نخوردم

ولی این دفعه خیلی استرسم زیاده، گاهی تپش قلب میگیرم

اضطراب نتیجه ولم نمیکنه

یه دکتر مشاوره گرفتم آسنترا داد ولی نخوردم

ولی با این استرس میدونم تاثیر بدی میگیره بدنم

موندم بخورم یا نه

وااااای خداااااااامبارکههههههبه عشق تو برگشتم نی نی سایتخداروشکرررررر از این خبر عالی و خوب

به به سلااااام چطوری عزیزم؟ بچه ها خوبن؟😍😘😘

قربوووون محبتت عزیزم❤️❤️😘 ب نی نی ها بگو دعا کنن برامون❤️

کم عارضه ترین قرص خواب همین ملاتونینه، ولی نمیدونم خوردنش زمان انتقال اوکی هست یا نهمنم دقیقا همین ف ...

فک کنم انتقال اول همه مون اینجوری بودیم😅می‌دونی من انتقال اول انقدددد دل خجسته ای داشتم و مطمین بودم ک مثبت میشه که میگفتم خدایا اگه هر سه تاش بگیره که من نمیتونم، بیا لطف کن همون دوتا بشن😂😂 نشسته بودم سر تعداد با خدا چونه میزدم😂 نگو حالا حالا ها راه داشتم 😅

منم این مدت دارویی نخوردمولی این دفعه خیلی استرسم زیاده، گاهی تپش قلب میگیرماضطراب نتیجه ولم نمیکنهی ...

کاش حتما قبل شروع سیکل دکتر بری . من سر این بدخوابی هم دکترم هم دکتر زرنانی که باهاشون حرف زدم که قرص خواب بخورم یا نه و...

هر دو شون گفتن چرا از قبل مشاوره یا روانپزشک نرفتم که حلش کنم. واقعا پشیمونم که قبلش حلش نکردم که هنوز مجبور باشم قرص بخورم

من روزی که تصمیم گرفتیم واسه بچه دار شدن اقدام کنیم اصلا نمیدونستم آی وی اف چه جوریه، اون زمان تصور ...

منم همینطور گلشید جون منم همینطور 😭💔

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

2810