2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045692 بازدید | 684478 پست
عزیزم بیا ازخودت خبر بده ♥️

سلام خبری از خونریزی یا لکه بینی نیست با اینکه دو روزه بچمون بلند میکنم کلی پیاده روی کردم ولی هیچ درد یا انقباضی ندارم منتظرم برم سونو دوم ،، فقط تنش بین منو و شوهرم زیاد شده دعوای شديد داریم دیگه چیزی از اعصابم نمونده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خبری از خونریزی یا لکه بینی نیست با اینکه دو روزه بچمون بلند میکنم کلی پیاده روی کردم ولی هیچ د ...

من درکت میکنم عزیزم 

قرص تهیه کردی؟ 

پله برو بیا فعالیت داشته باش

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️

سلام دوستان من برای بار دوم انتقال دادم و مثبت شدم با بتای بالا و سه قلو باردار شدم ولی خب تا هفته ۷ بیشتر رشد نکردن و قلبشون از کار افتاد 😭نمیدونم واقعا حکمت خدا چیه ای کاش میدونستم دلم اروم میگرفت خیلی ناامیدم همسرم میگه تو مشکل خونی داری  جنین رو میکشه کلا دیگه بی خیال بچه دار شدن بشو ولی من نمیتونم بچه ها😭😭😭😭 

بچه ها کیا مشکل ایمنی دارن و با سرم آی وی آی جی نتیجه گرفتن ؟من با اینکه این دفعه سرم و پردنیزولون داشتم بازهم جنینام از بین رفتن ،نمیدونم چیکار کنم چه دکتری برم یکی تو گروه میگفت باید تحت نظر روماتولوژی باشی .کسی دکتر خوب روماتولوژی میشناسه؟ممنون میشم جواب بدین🙏

الهی و ربی من لی غیرک
مرسی قشنگم  بخدا از لحظه ای ک فهمیدم همش دست ب دعام واسه همه منتظرا خودمم دقیقا پارسال همین رو ...

سلام عزیزدلم خیلی خوشحال شدم مبارکت باشه انشاالله بارداریت بسلامتی طی بشه و نی نیتو صحیح و سالم بغلش کنی 🤲

التماس دعای فراوان🙏🙏🙏🙏

الهی و ربی من لی غیرک
من درکت میکنم عزیزم  قرص تهیه کردی؟  پله برو بیا فعالیت داشته باش

سلام قرار شده یکشنبه برم سونو تا بشه دوتا سونو بعد دکتر قرص بنویسه بعد از داروخانه هلال احمر بگیرم ،،، دو روزه خیلی فعالیت دارم یعنی هرچی کار و خرید بوده رو تو این دو روز انجام دادم فردا میرم سرکار کلی باید پله برم تا ببینم چی میشه از شنبه گذشته آخرین داروها رو استفاده کردم فردا میشه یک هفته ببینم چی میشه ،،دیگه تو خیابون یا تلویزیون بچه میبینم حمله عصبی بهم دست میده احساس مرگ دارم

سلام دوستان من برای بار دوم انتقال دادم و مثبت شدم با بتای بالا و سه قلو باردار شدم ولی خب تا هفته ۷ ...

عزیزم خیلی متاسفم واقعا سخته. من با همه وجودم درک کردم این حسها رو

من سه بار سقط داشتم، یکبارش سرم هم زده بودم . همش فکر میکردم مشکل ایمنی دارم. هرچی دکترهای امریکا میگفتند مشکلی نداری باورم نمیشد میگفتم نمیفهمن.  نهایتا زرنانی هم که خیلی قبولش داشتم بهم گفت که مشکل ایمنی نیست و حتی پردنیزولون هم لازم ندارم. 

الان نی نی من بدنیا اومده بدون سرم، فقط سرخود پردنیزون مصرف کردم. زرنانی میگفت میتونه مشکل ژنتیکی باشه، میتونه اسپرم باشه . برای من چون با تخمک اهدایی هم امتحان کرده بودم و سقط شده بود مطمئن بود مشکل تخمک نیست.

آخرش هم سر پسرم جنین ژنتیک تست شده انتقال دادم و خدا خواست شد. 

اگر سرم زدی و پردنیزولون و انوکسا داشتی، همه کاری برای ایمنی کردی. برای انعقادی هم چک کن ببین لازمه انوکسا دوز بالا بزنی یا معمولی.

من نمیدونم تستها تو ایران چقدر درستن، اما میتونی جنینهات رو تست ژنتیک کنی. البته باید بگی تست کامل انجام بدن چون بعضی جاها فقط ۳ تا کروموزوم رو چک میکنند.

برات بهترینها رو از خدا میخوام 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
سلام قرار شده یکشنبه برم سونو تا بشه دوتا سونو بعد دکتر قرص بنویسه بعد از داروخانه هلال احمر بگیرم ، ...

بله درسته دو سونو از دوست باید داشته باشی  

منم همینم از صدای قلب از ب دنیا اومدن بچه و … فقط گریه میکنم 

من از خدا طلب استعفار کردم ک منو ببخشه من گریه میکنم چون بهش داشتم عادت میکردم این گریه هامو بزاره ب حس مادریم 

قوی باش عزیزم 

شما مادر ی فرزند و همسر هم هستی 

خدا دختر گلتو حفظ کنه 

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️
روز چندم انتقالی میدونم چی داری میگی درک میکنم منم بعد ۱۴ سال تازه بعد انتقال ازمایشم مثبت شده منم ا ...

بسلامتی عزیزم مبارک باشه خدا حفظش کنه واست

من طبیعی بود انتقال ندادم دیگه