2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
آره والا😄همش میترسه کسی بفهمه ای وی اف کردیم اخه کی به مدارک ما دسترسی داره  🤦‍♀️  حالا ...

عزیزم منم بعد هیسترو مثبت شدم ولی قلبش وایستاد هیسترو خیلی خوبه هیجینگم که عالیه دلم برات روشنه با امید برو جلو 

عزیزم منم بعد هیسترو مثبت شدم ولی قلبش وایستاد هیسترو خیلی خوبه هیجینگم که عالیه دلم برات روشنه با ا ...

مرسی پروانه جان ممنونم ان شاالله دوباره مثبت میشی و یه نی نی با جنسیت دلخواه میشینه تو دلت تا یک عمر بهش افتخار کنی.😘

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدونم که اتفاقا به دوستم گفتم تو زنگ بزن بپرس سیکل للنگ که امپول داره که چرا نگفتید بزنیم گفت لازم ...

سلام عزیزم خوبی والله منمدقیقا مثله شما دارو بهم داد سیکل بلند اول تا سوم پریود یکی از فامیلام فوت کرد رفتم شهرستان برایه روز ۴ سیکلم نوبت گرفتم به امید خدا اگه استرادیول بده که سیکلم شروعه هگه نه که بازم باید ال دی بخورم دادن سینافکت بسته به دکترته ۱۴ تا ال دی خوردی برو اگه بهت بده میده اگرم نده کهدیگه مطمینی من این بار بهم نداد دکتر 

بچه ها میگم من پروژسترون گرفتم امپول روزی دوتا شما هم قبل انتقال داشتید؟

بله عزیزم حتما باییید زده بشه قبل انتقال براساس سن جنینت 

انشاللله با یه بتای تپل خوشحالمون کنی و حال دلمونو خوش

سلام به دوستان🙃 منم تازه از عکس رنگی رحم برگشتم و شدید دل درد دارم و فقط گفت مسکن بخور حرفی از آنتی ...

سلام عزیزم حتما باید از سه روز قبلش انتی بیوتیک میخوردی حتمااااااا بخور بعدش برات دردسر ساز میشه عفونت میگیری برو از داروخونه بپرس بگو برایه عکس رنگی یا یه ماما بگی برات مینویسه من که ازیترو مایسین بود روز اول گفت دوتا باهم بعدش روزی یه دونه صدبارم تایید کرد همه رو مصرف کن خاک بر سره بعضیها اصلااااا ماها براشون مهم نیستیم 

راستی انشاللله خدا چراغ خونتو با نینی تپلی روشن کنه

به من اوابوست دادن با ویتامین دی ۱۰۰۰ و فولیک اسید به نظرتون پریود شم برام سیکل پانکراس میزارن یا نه ...

اوابوست و کلا تقویتیا حداقل باید دوماه خورده بشه اگه فاصله کمه عزیزم به نظرم شروع نکن چون کیفیت خیلی مهمه وشوهرتم تقویت کن بعدش اول تا سوم بری امپولاتو شروع میکنن کیوتن قرمز دوز صدم بگیریت دوتا تون روزی یکی خیلی خوبه فولیکم بخور واگه میتونی روزی یه دونه تخم مرغ ابپز برایه کیفیت عالیه محلی باشه که بیسته

ببخشید میپرسم ولی من مشکلم ذخیره پایین با سِن کم شما هم همین مشکل رو داشتین البته شوهرم هم واریکوسل ...

من الان این پیامتو دیدم با توجه به تجربم پس قطعاااااا تا تقویت نشدی حتی اگه شده سه ماه چون تعدادتخمک پایین میشه زخیرت کمه و شوهرتم مشکل داره از اورولوژیست براش حتماااااا دارو بگیر هر شب نخوداب بخورید دوتاتون بیشتر شوهرت که خیلی خوبهراستی گرید ۱ دکتر نگفت عمل کنه 

کجا هستید دکترتون کیه 

ببین درسته که استرس نداشتن خیلی مهمه ولی واقعا اگر بخواد بشه و اون بچه عمرش به این دنیا باشه میشه ی ...

واقعا مامان صوفی جون منم به این اعتقاد پیدا کردم یکی از دوستام از خارج میومد روز انتقال تو فرودگاه با ماشین تصادف کردن میگفت بدو بدو میکردم داروهامو فقط سره وقت گوشی گذاشته بود رو الارم گفت مطمینم مثبت نمیشم حتی شوهرشو بلند می‌کرد از رو تخت و دوتا انتقال داده بود و دوقلو بار دار شد 

منم دودل بودم خیییلی،ولی بلاخره تصمیم گرفتم انجامش بدم.من سر پسرم هم هیچ کس نفهمید انتقال دادم حتی م ...

ان شاالله به امید خدا ممنون از پیام پر امیدتون ان شاالله منم به امید خدا ادامه میدم.

بله عزیزم حتما باییید زده بشه قبل انتقال براساس سن جنینت  انشاللله با یه بتای تپل خوشحالمون کن ...

آیییی پروانه جوون خدا از دهنت بشنوه عزیزم انشالله خدا هم خودتو دلشاد کنه😘

هرچه دلم خواست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود....

بچه ها من انتقال قبلیم سونو آخری که رفتم دکترم گفت پلیپ داری و هیسترو شدم و در اصل پلیپکتومی.ماه بعدش همراه با پریودی رفتم و داروهامو شروع کردم و سه روز قبل از انتقال هم پی‌آرپی و خداروشکر مثبت شدم.

الان دکتر سونو کرد گفت اوضاع رحمت خوبه،گفتم میخوام بازم هیسترو بشم گفت میخوای انجام بدی؟گفتم آره.گفت به نظر من..........یه مکث طولانی کرد بعد گفت باشه.

حالا خیلی دودل شدم.پی آر پی میخوام انجام بدم.اما بنظرتون هیسترو کنم یا نه؟

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است...گاهی نخوانده قرعه بنام تو میشود...
ان شاالله به امید خدا ممنون از پیام پر امیدتون ان شاالله منم به امید خدا ادامه میدم.

عزیزم.انشاالله شما هم مراحلو با موفقیت طی کنی و خبرای خوب برامون بیاری

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است...گاهی نخوانده قرعه بنام تو میشود...
سلام عزیزم،خوبی؟ میشه راهنماییم کنی؟قراره شنبه آینده انتقال بدم،تعیین جنسیت استفاده نکردم ولی میخوا ...

وقتی جنین هات تشکیل شده که دیگه کاری برای جنسیت تز دست شما بر نمیاد