2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046158 بازدید | 684501 پست
سلام عزیزم چرا تحویل بیمه دادی؟ کدوم بیمه ؟

تحویل اسناد پزشکی..باید تایید کنن برامون و کدتاییده ببریم دارخونه ها .ک دارو با بیمه بمون بدن..ازادش خیلی میشه..

مثلا من ۴ تاسرم گرفتم 

۲۲ و ۵۰۰ ازادشون میشه ولی چون بیمه داشتم و برام تاییدشون کردن ۵۰۰ هزار شدن

قربونت برم مراقب خودت باش🥺 ماهم اینجا واست دعا میکنیم🤲

قربونت برم مهربون بخدا که هروقت خواستم دعا کنم اول بچه های این گروه رو دعا میکنم از شروع ایام فاطمیه ب نیت خودم همه ی اعضای گروه دارم حدیث کسا رو میخونم انشالله فاطمه ی زهرا جواب دلای گرفتمون رو بده الهی امیین

هرچه دلم خواست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قربونت برم مهربون بخدا که هروقت خواستم دعا کنم اول بچه های این گروه رو دعا میکنم از شروع ایام فاطمیه ...

انشاءلله قبول باشه عزیزم منتظریم زودتر بگذره و بیای اینجا بهمون خبر خوش بدی😍😍

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
تحویل اسناد پزشکی..باید تایید کنن برامون و کدتاییده ببریم دارخونه ها .ک دارو با بیمه بمون بدن..ازادش ...

کسایی که بیمه تامین اجتماعی دارن چی شاملشون میشه یا اینی که میگی مربون به بیمه سلامت ؟

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
نه میگم اگ باشه چی طوللنی میشه.حالا ماما مرکز گفت ال دی بخور این ماه باخیال راحت بیابی

سیکل لانگ اینطوره که اول ال دی میخوری بعد از روز هفدهم شروع میکنی به تزریق سینافکت ،بعد که پریود شدی استرادیول شروع میشه 

انشالله که هرچی به صلاحه برات پیش بیاد حالا چ سیکل کوتاه چ بلند

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
کسایی که بیمه تامین اجتماعی دارن چی شاملشون میشه یا اینی که میگی مربون به بیمه سلامت ؟

هر نهاد بیمه ای اسناد پزشکی مخصوص خودشو داره..

منکه تامین اجتماعی هستم میرم اسناد پزشکی تامین اجتماعی

سیکل لانگ اینطوره که اول ال دی میخوری بعد از روز هفدهم شروع میکنی به تزریق سینافکت ،بعد که پریود شدی ...

نمیدونم که اتفاقا به دوستم گفتم تو زنگ بزن بپرس سیکل للنگ که امپول داره که چرا نگفتید بزنیم گفت لازم نیست 

جااانم 😍😍خداروشکر ان شاالله خواهرتم باردار بشه بزودی عزیزم خوشحالیتون تکمیل بشه

ایشالا ایشالا شمادوستای گلم تک به تک خبر مادرشدنتو توی همین روزا بدین😍

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
ممنونم گلم موند دیگ شرایط لدیه فعلا همه بیمارستانن

انشاالله که بخیر بگذره

دکتر من خیلی  روی استرس تاکید داره و میگه کوچکترین استرسی نداشته باش که درغیر اینصورت وارد سیکل معیوب میشی

منم میخواستم دی ماه انتقال بدم ولی چون یه اتفاقی تو خانواده میوفته که خداروشکر خوبه ولی تاریخ مشخص نداره و ممکن با انتقال من همزمان باشه و خانواده خبر ندارن از ماجراهای من به خاطر همین عقب انداختم که استرس نکشم

نمیدونم که اتفاقا به دوستم گفتم تو زنگ بزن بپرس سیکل للنگ که امپول داره که چرا نگفتید بزنیم گفت لازم ...

خوب حتما لازم نبوده .ذهنت رو درگیر نکن

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...