2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684420 پست

بچه ها لطفا با تمام وجود برام دعا کنید که ده روز دیگه که اون برگه ی کوفتیه آزمایش رو باز میکنم یه عدد درست حسابی ببینم

لطفا برام انرژی مثبت بفرستید

شماها همه یه آبروی درست حسابی پیش خدا دارید

یعنی میشه عشقم بابا بشه؟
۴ ساعت ک خیلی خوبه من ۱۴ ساعت از اهواز راهه البته هیچ وقت با ماشین نرفتیم ویزیتامو تنها با قطار میرف ...

من در مقابل شما که اصلا حرفی برای گفتن ندارم خاطرم هست از اهواز میاین تهران.

ما دیشب جلوی مرکز تو ماشین خوابیدیم آدم یه جوری میشه

یه زوج دیگه هم بودند اون ها صبح که شد قشنگ تو کتری چای دم کردند وصبحانه درست کردند.

من فقط یه لقمه از خونه برده بودم اون خوردم

انشاا...هر کس تو این مسیر قدم بر می داره خدا کمک اش کنه وفرزند سالم وصالح بده

شادی صدام کنید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها لطفا با تمام وجود برام دعا کنید که ده روز دیگه که اون برگه ی کوفتیه آزمایش رو باز میکنم یه عد ...

اینجا همه برای هم دعا می کنیم.انشاا...شما هم مثبت بشی

عزیزم از روز دهم می تونی بی چک بزنی

شادی صدام کنید
خانوما یه سوال خواهشا نریزید سرم قضاوت نکنید 🤦‍♀️😂 یه موقعا که اینطوری بی دلیل خوب پیش نمیره اوضاع ...

سلام عزیزم منم چهار بار انتقال منفی داشتم دیگ هی گفتن شاید چله داری مامان نمیشی به شوهرم گفتم بریم پیش دعانویس مخفیانه یکی رو پیدا کردیم رفتیم و فهمید بچه دار نمیشیم گفت کتاب برات باز کنم البته از قبل انگار میدونست کجا رو باز کنه و بهم گفت چله همزاد داری چند تا توضیح داد از رو کتاب منم گفتم نه والا هیچ کدوم از مشکل هایی که کتاب میگ من ندارم همون جا گفتم ول کن اینا فقط بخاطر پول ..خلاصه گفتیم هزینه اش چقدر میشه گفت هشتصد میگیرم مینویسم منم گفتم فکرامو میکنم..خلاصه ما اومدیم بیرون تو راه گفتم من این همه دعا و قرآن میخونم اگه خدا بخواد بده میده نرفتم سراغشون دیگ ..و خداروشکر پنجمین انتقالم مثبت شد دلت به خدا بده قرآن و چله زیاد وردار بخون حتما مامان میشی

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
من در مقابل شما که اصلا حرفی برای گفتن ندارم خاطرم هست از اهواز میاین تهران. ما دیشب جلوی مرکز تو م ...

عزیزم من درکت میکنم رفت آمد واقعا ادم خسته می‌کنه ما هم هفت هشت ساعت تا مرکز راه داشتیم شب میرسیدیم یا تو ماشین میخوابیدیم یا خونه می‌گرفتیم خیلی خسته می‌شدیم و توکل میکردیم به خدا

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
سلام عزیزم نتونستم تگ ات کنم امروز به نیتت سوره مریم خوندم ان شالله حاجت روا شی  @مامان1رقیه

ممنون عزیزم قربونت برم انشاالله ثوابش هزار برابر برگرده به خودت 😍😘😊🤲🤲🤲

بچه ها لطفا با تمام وجود برام دعا کنید که ده روز دیگه که اون برگه ی کوفتیه آزمایش رو باز میکنم یه عد ...

انشالله اون برگه کوفتی بشه برات یادگاری وخاطره 

نگهش داری یه عمررررررر☘🌱🍀🤲🤲🤲🤲🤲

😉

از تو سایت نوبت سونو میگرفتم

زود نوبت میدن ؟ یعنی روز اول پریود بخواییم برای روز دوم‌پریود وقت بگیریم میدن ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
سارا جون من عاشق سرهمیم همیشه دلم ضعف میرفت میدیدم بچه ای ک سرهمی تنشه 🥰

سرهم پوشیدنش سخته

چون مدام باید بچه رو بشوری

جمع و جور کردنش حوصله میخاد

زودم کوچیک میشه

صارم به ما یه شلوار جوربدار داد

خیلی جالب بود

اونو میشه حالا حالا پوشوند

ببین شلوار جورابدار دارند بخر

همون مثل سرهم دیده میشه

😉

عزیزم سایز صفر پوشک اصلااا نخر من برا دخترم از اول سایز دو گرفتم  یک بگیر بچه هرچقدر هم ریزه ب ...

عه مرسی عزیزم سایز یک میخرم چنتا بسته دو چنتا بسته بخرم 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
سلام دوستان بالاخره سایت باز شد، من دیروز رفتم ازمایش دادم در کمال ناباوری منفی شد واقعا ناراحتم و ح ...

سلام عزیزم

عزیزم شکر خدا کلی جنین داری

سنت کم هست

اصلا نگران نباش

من که هم سنم بالاست هم فقط دوتا جنین معمولی داشتم که تو همون شانس اول و آخر انتقالمم برام نگرف چی بگم ؟؟؟؟

پس یه کم استراحت کن روحیه تو عالی کن استرستو کم کن دوباره شروع کن

ایشالا اینبار بگیره 

منتظر معجزه خداوند هستم...😊
تو شانگهای دو بار تخمک کشی میشی. مثلا برا یکی مث من ک ذخیره تخمدانم کمه و از طرفی تخمکهام متاسب و هم ...

ممنون

عزیزم یعنی دوتا هزینه پانکچر می دین ؟

من مشکلم کیفیت پایین تخمک هست

تو شانگهای چه داروهایی می دن ؟

ایشاااااااااااااااالا عزیزم

تا می تونی علی بی غم باش گلم

سلام دوست جونیا یکشنبه رفتم برا انتقال گفتن از ۳  تخمک فقط یک جنین تشکیل شده کیفیت ab منم گف ...

حستو درک می کنم عزیزم

امروز بیمارستان بهمن بودم خانمی با شرای شما باردار شده بود و شیرینی آورده بود و همه شاد بودن

توکلت به خدا باشه گلم