2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046394 بازدید | 684511 پست
واقعان چقد خوب ،،بدون دفترچه واقعان خیلی هزینه ها برامون سخت شده دلم برای شوهرم میسوزه الان گفتم رفت ...

آره بگو شاید نوشت، داروهای مخصوص بارداری رو نمیتونه بنویسه ولی مابقی رو می‌تونه بنویسه.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزدلم نگران نباش قند بالا از خود انسولین بیشتر خطرناکه  بنظرم پیش دکتر تغذیه هم برو غذایی کن ...

از اولش تحت نظر متخصص تغذیه بودم، با رژیم دیابت اینه قندم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم نگرانی نداره زن داداش منم بااینکه۲۲سالش هم بودموقع بارداریش دیابت بارداری گرفته بود انسول ...

سلام عزیزم. خدا رو شکر. نه نگران نبودم، بهرحال سختی خودش رو داره، توکل بر خدا ان شاالله همه در سلامت کامل باشند 🤲🌹

عزيزم من بدون تعارف ميگم واقعا داروخانه هم قبول كرد ببرم بذارم پيشش اما قطعى نگفت ك ميتونه بده ب كس ...

شما محبت داری که این پیشنهاد دادی عزیزم 

خیلی ازت ممنونم ،والا خودم که نمیتونم ،شوهرم هم قبول نمیکنه هیچ وقت کلن خیلی خجالتیه البته برای پیش دیگران ن من 😂

بازم تشکر میکنم سخت هست هزینه ها ولی بر میایم بیشتر تا اخر بارداری دارم این اذیتم میکنه حساب کردیم یه 18 میلیون میشه 😑😑پناه برخدا خدا روزی حلال رو برای همه برسونه 🤲

دوستان یه سوال، هرکس راهکاری داره برای سوالم ممنون میشم که بنویسه. شما که میخواهید برید توی سیکل پا ...

عزیزم سیکل پریودت رو دستکاری نکن اینطوری تخمکهات خوب و کافی رشد نمیکنن و کیفیت مطلوب رو نخواهند داشت، اجازه بده طبیعی طبق روال همیشه پریود بشی.

واقعان چقد خوب ،،بدون دفترچه واقعان خیلی هزینه ها برامون سخت شده دلم برای شوهرم میسوزه الان گفتم رفت ...

راستی یه بیمه اومده که همه رو تحت پوشش قرار میده، فکر کنم بیمه سلامت باشه، پرس و جو کن ببین چجوریه. من داروخانه بودم که شنیدم مسئولش می‌گفت الان همه اونایی که بیمه ندارن بیمه سلامت میکنن.

مال من فرى بتام خيلى بالا بود و بخاطر همون ريسك هاى ريسك شد آره فكر كنم  دخترا بالاتر يا خيلى ...

عاره حداقل يكم بالاترن من اينكي فري بتا كمتر از پسرم بود ديدم يجوريايي همون موقع بخودم قبولوندم پسره😂

@معجزه_۹۷     عزیزم همسرم الان آزمایشمو برد پیش دکتر غدد، برای تیروئیدم دارو داد برای ...

عزیزممم 😔یعنی در این حد که نیاز به انسولین زدن دارین 😔 ان شاالله که خوب بگذرونین این دوران رو 😍🤲🤲

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
@معجزه_۹۷     عزیزم همسرم الان آزمایشمو برد پیش دکتر غدد، برای تیروئیدم دارو داد برای ...

براي قندت واقعااا ناراحت شدم ولي خدايي من خودم بشخصه براي خودموووو ديدم ديگه تا قبل از ازمايش پايين بود روز ازمايش يهو شد١٠٣ كه ميشد٩٦ ازمايشگاه با سه هفته رژيم

به دكترت بگو شايد مثل دكتر قبلي من اوكي تر بااااشه

بعد اول قرص نميدن؟؟

و اينكه من ٨ ساعتم با ٩ ساعتم واقعااا فرق داره

وخيلي خانماي باردار برا ازمايش اصلا سر٨ ساعت ناشتايي نميرن بيشتر ميرن دكترم كه پيگير نيس ببينه تو چند ساعته رفتي اونسري تو كلينيك خانمه ميگف من ١٢ ساعته ميرم خوب منم ١٢ ساعته برم ٧٠ ميشم لابد

چند بود ناشتات؟ ناشتااا چند ساعته؟

بچه هاا ی سوال بپرسم دعوام نمیکنین البته دوتاش 

من یک ساعته ایناش ماهیچه پام درد میکنه حالت کشیدگی داره 

دوم اینکه ی خط قهوه ای وسط شکم افتاده منظورم پایین ناف از واژن تا ناف 

هرکی جوای داد خدا خیرش بده من فرار میکنم دعوام نکنین😅

سلام بچه ها من چکابمو امروز گرفتم از قبل کم کاری تیرویید داشتم تو ازمایشم خیلی کمکار شده بود باید تو ...

ان شالله با قرص خيلي راحت بر ميگرده تو رنج  فك كنم هر ماه بايد چكاب بدي بعدم قبل انتقال آز داده بودي ديگه؟؟؟ خيلي نيست كه بگي رو بچه ها اثر داشته باشه نگران نبااااااش

عزیزم احتمال اسمش با خودشه نگران نباش قطعی مشخص نبوده وگرنه بهتون میگفت به خاطر فسقلیا باید به خودت ...

خیلی ممنون عزیزم.سعیمو میکنم که بیشتربه خودم برسم.انشاالله به امیدخدا❤️