2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045444 بازدید | 684467 پست
سلام عزيزم از شما هم قبولباشه. ان شاالله كه خيره و نشونه لانه گزينيه. اكثرا كساييكه مثبت ميشن معمولا ...

خدا از دهنت بشنوه عزیزم بعد چهار بار انتقال منفی یعنی میتونم امید داشته باشم . 

آخه دیروز و پری روز نذر حلوا داشتم هیچ کس جز شوهرم نبود کمک‌کنه همش سر پا بودم خم و راست و اینا گفتم حتما جنین ها از دست رفت واقعا امیدی ندارم ولی مرسی بابت دل گرمیت🙏❤

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
سلام به همه ی دوستان عزیزم ،عزاداریهاتون قبول باشه،انشاالله که همگی حاجت رواشده باشین ،انشاالله که خ ...

انشالله🤲🤲🤲🤲🤲🤲

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا از دهنت بشنوه عزیزم بعد چهار بار انتقال منفی یعنی میتونم امید داشته باشم .  آخه دیروز و پر ...

خدا قبول كنه عزيزم. منم روز دوم و سوم انتقالم يه دنيا كار كردم يعني ديگه روي پام بند نبودم بعدش از شدت خستگي و درد كمر ولي شكر خدا مثبت شدم.  فقط بايد خدا بخواد كه ان شاالله براي همه بخواد 😍🤲🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام عزيزم اشكالي نداره نگران نباش، اين ممنوعيتها بيشتر براي بعد از مثبت شدن هست. ملين مجاز هم توي ب ...

ممنونم عزیزدلم 

امیدوارم چیزی نشه. خیلی غصه خوردم از بی احتیاطی که کردم 

خدا از دهنت بشنوه عزیزم بعد چهار بار انتقال منفی یعنی میتونم امید داشته باشم .  آخه دیروز و پر ...

منم يادمه فكر كنم روز هشتم اينا بود خيرات ماكاروني پختم دست تنها ، فقط همسرم برد پخش كرد . موقع آبكش كردن يه ياعلي بلند گفتم و گفتم خدايا خودت حافظ جنينم باش🌹

البته كار اشتباهي كردما سنگين بلند كردن اصلاااا درست نيست ولي خب چاره نداشتم كسي نبود منم ديگه بار گذاشته بودم نميشد كاريش كرد. خدا رو شكر كه چيزي نشد و واقعا خدا خودش خافظ جنينم شد ❤️

خدا قبول كنه عزيزم. منم روز دوم و سوم انتقالم يه دنيا كار كردم يعني ديگه روي پام بند نبودم ...

انشالله عزیزم خیلی غصه دارم امشب 

دقیقا منم از فردای انتقال خودم کارامو کردم خم و راست شدم وقتی مشکل از آقایون باشه بعد پرو پرو تو چشات بگن خودت پاشو برای یه لیوان آب آدم دلش به درد میاد بعد ۵ سال حرف شنیدن از خانواده ها و مردم با خودم گفتم در حال مرگم باشم نباید ازش چیزی یا کاری بخوام باید خودم پاشم برای همین اینسری اصن از روز اول هیچ امیدی نداشتم ولی خدا امید هیچ بنده ایی رو ناامید نکنه انشالله به حق این شبای عزیز اونایی که نی نی دارن سالم و صالح بغل بگیرنش اونایی هم که ندارن خدا یه سالم و صالح نصیبشون کنه آمین🤲😭🙏

منم يادمه فكر كنم روز هشتم اينا بود خيرات ماكاروني پختم دست تنها ، فقط همسرم برد پخش كرد . موقع ...

خداروشکر عزیزم انشالله سالم بغلش کنی 🤲🤲 مراقب باش حالا که خدا حواسش بهت بود تو هم حواست به تو دلیت باشه❤😊

سلام من تازه وارد این تاپیک شدم 

سیکل آی وی اف رو شروع کردم منتظرم پریود بشم به امید خدا برم برا انتقال 

خرداد تخمک کشی کردم هایپر شدم دکتر گفت دومین قاعدگی روز دوم بیا برا سونو وداروها 

میخوام راهنماییم کنید آیا باید کار خاصی انجام بدم یادآوری چیزی مصرف کنم تا به مثبت شدن آزمایش کمک کنه 

و اینکه برا خوب شدن ضخامت رحم چی خوبه بخورم 

البته الان قرص آهن و فولیک اسید و،ویتامین دی۲۰۰۰هرروز میخورم 

انشالله عزیزم خیلی غصه دارم امشب  دقیقا منم از فردای انتقال خودم کارامو کردم خم و راست شدم وقت ...

عزيز دلم اصلا به اين فكر نكن كه مشكل از كي هست! اين مسئله چيزي نيست كه دست خود آدم باشه پس هر مشكل و سختي و درد و رنجي توي اين مسير صرفا باعث تعالي ما ميشه و اجر مادر و پدر شدنمون رو بيشتر ميكنه، مثل دور از جون كسي كه مادرزادي ناشنوا هست، آيا كسي ازش خرده ميگيره بابتش؟!

منم همسرم اصلا اهل كار نيست بعد انتقال تمام كارها رو خودم انجام دادم، الانم بعد عمل سركلاژم با اينكه دكترم استراحت مطلق داده ولي روزايي كه مامانم نيست خودم مجبورم كارامو بكنم البته خدايي بهتر شده همسرم كمك ميكنه اما خب اوايلش خيليييي تحت فشار جسمي و روحي بودم و خدا رو شكر روزهاي سخت گذشت ان شاالله واسه همه روزاي خوش و آسون بياد 😍🤲

سلام من تازه وارد این تاپیک شدم  سیکل آی وی اف رو شروع کردم منتظرم پریود بشم به امید خدا برم ب ...

سلام عزيزم به سلامتي ان شاالله. 

اول از همه آرامش داشتنه، بعدش هم داروهات رو راس ساعت استفاده كن، غذاهاي سالم و مفيد از تمام گروه ها بخور بيشتر پروتيين و فيبر. ميوه روزانه دو واحد بخور. بعد انتقال كارهاي سنگين نكن و جاروبرقي هم سعي كن نكشي، افراط و تفريط توي هييييچ ماده غذايي نداشته باش.

ان شاالله كه مثبت ميشي 🤲🌹

عزيز دلم اصلا به اين فكر نكن كه مشكل از كي هست! اين مسئله چيزي نيست كه دست خود آدم باشه پس هر مشكل و ...

وای شوهره منم اهل کمک نیس اوایل یکم کمک میکرد الان دیگه نه خدا رو شکر خودم کم و بیش از پس کارام بر میام فقط سحر جون من جارو برقی ذو الان میکشم پایین ترین سرعت مشکلی نداره ؟

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
وای شوهره منم اهل کمک نیس اوایل یکم کمک میکرد الان دیگه نه خدا رو شکر خودم کم و بیش از پس کارام بر م ...

خدا خودش كمكت كنه و حافظ خودت و دردونه هات باشه. عزيزم جارو فشار مياره به رحم بهتره كه نكشي چون دوقلو داري بهتره بيشتر مراقب باشي نهايت هفته اي يكبار بگو همسرت بكشه تا ان شاالله به سلامت زايمان كني 🤲🌹

خدا خودش كمكت كنه و حافظ خودت و دردونه هات باشه. عزيزم جارو فشار مياره به رحم بهتره كه نكشي چون دوقل ...

اها مرسی عزیزم از دست این مردا خونه رو گند میزنه نمیکشه انقدر باید بگم بگم 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️